Şimdi Ara

Samsung Galaxy S---Vibrant T959 Galaxy S yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nette kendime samsung galaxy S ararken bir ürün buldum söylendiğine göre galaxy S'in amerika versiyonu imiş model olarakta Samsung Vibrant T959 Galaxy S olarak geçmekte özelliklerini karşılaştırıyorum aynı gibi ama fazla anlamıyorum bu özelliklerde fiyat olarakta 650tl civarı ve dahili hafızası 16GB olarak bulunmakta sizce nasıl alınıp kullanılabilirmi performans olarak galaxy S keyfini verirmi. cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Samsung İ9000 Galaxy S özellikleri: link
    Samsung Vibrant T959 Galaxy S özellikleri: link

• 2si de aynı telefon ancak vibrantta alttaki tuşların hepsi dokunmatik ancak normal galaxy s te home tuşu fiziksel :) bi de vibrant daha şık duruyo bence :)
  • Samsung logosu videodaki gibiyse ordan eksi puanı aldı bile ama katılıyorum galaxy s in ortadaki kocaman tuşu bende sevmiyorum.
  • bence sizin dediğiniz gibi üstte yazan t mobile logosu harici görünüm olarak hoş cihaz boyut olarakta aynı cihazlar kafama yatarsa almayı düşünüyorum dahili 16gb hafıza var harici 32gb hafıza desteği var aynı rom'ları destekliyorlar cazip gibi görünüyor fiyat olarakta 650tl sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yontem07 -- 23 Ağustos 2011; 2:34:21 >
  • Satış yeri neresi? Yurtdışı ise normal olabilir ama bana fiyatı fazla ucuz geldi, donanım olarak galaxy s e göre düşük olabilir bence dikkat edin.
  • yok hocam tr'de online satış sitesi üzerinden get olarak satılıyor fiyat olarak yurt dışı galaxy S'lerden daha uygun ama kararsızım
  • Donanım olarak aynılar ki bu da aynı performansı vermeleri gerektiğini gösterir fakat Galaxy S romlarının Amerikan versiyonlarında bazen sorunlar çıkardığını görüyorum.Cihazlarda Brick ya da daha da kötüsü çökme yaşanabiliyor.Sizin yerinizde olsam uluslararası Galaxy S alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.