Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
177.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu romu nasıl yüklicem öncekileri odin ile yüklüyordum bunu yükleyemiyorum biri ayrıntılı olarak anlatırsa çok sevinirim..
  • arkadaşlar tableti fabrika ayarlarına döndürdüm. türkçe dil seçeneği gitti 2.3.6 versiyonu yüklü ne yapcam ben şimdi
  • hazır tabletteki bir çok şey silinmişken yükleyeceğim yeni rom var mı nerden yükleyebilirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: danishmend02

hazır tabletteki bir çok şey silinmişken yükleyeceğim yeni rom var mı nerden yükleyebilirim teşekkürler

xda foruma bak istediğini yükle test et
  • Arkadaşlar ben romu yükleyemedim önceden odin ile yüklüyordum o tar.md5 uantılı dosyaydı. bu zip dosyası bunu nasıl yükliyeceğim. Bana yardımcı olabilirmisiniz?
  • türkçe dil seçeneğinin silinmesi sorununu tableti tekrar fabrika ayarlarına döndürerek hallettim paniklememe gerek yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral250

Arkadaşlar ben romu yükleyemedim önceden odin ile yüklüyordum o tar.md5 uantılı dosyaydı. bu zip dosyası bunu nasıl yükliyeceğim. Bana yardımcı olabilirmisiniz?

Bunu odin ile yukleyemezsin onun icin rar dosyasini dawload at ve recorvery mode alip ordan yukle tabi ilk once reset atman lazim telefona detayli anlatim gecen sayfalarsa var ordan bakabilirsin android 4.0.4 yuklenen yerde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm10 test eden varmi arkadaslar yakinda kamera sorunuda cozunuyormus hadi hayirlisi :) wifi 5.0 nasil kaliteli bir telefon yapacagimizi ve hangi programlarin isinize yaricagini gosterecem yakinda bir anlatim ile karsinizdayim... Rami 376 dan 410 MB cikarma Olabiliyor ama onu bi turlu cozemedim bazi arkadaslara sorucam eger olabiliyorsa burada yayinlayacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra96 -- 12 Ocak 2013; 0:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

Cm10 test eden varmi arkadaslar yakinda kamera sorunuda cozunuyormus hadi hayirlisi :) wifi 5.0 nasil kaliteli bir telefon yapacagimizi ve hangi programlarin isinize yaricagini gosterecem yakinda bir anlatim ile karsinizdayim... Rami 376 dan 410 MB cikarma Olabiliyor ama onu bi turlu cozemedim bazi arkadaslara sorucam eger olabiliyorsa burada yayinlayacam :)

ben test ettim

Kamera video çekiyo ancak fotoğraf çekemiyo keza cm9 da kameraya hiç ulaşılamıyor büyük bir ilerleme var yakında düzeltilir
    bluetooth çalışmıyo onada yakında patch gelir
    En önemlisi kulaklık çalışmıyor sesi sadece haporlörden veriyo

akıcılığı 5 inç ekranda hissediyo insan

2.6 çalışmayan gta vice city cm10 gayet rahada çalışıyo

kulaklık ve kamera sorunu çözülse harika bir rom

• hmm harika gta vice city bi turlu calistiramamistim iyi oldu bu kulaklik sorunu olmasaydi gecerdim o cok buyuk problem eger cok muzik dinliyorsaniz :) Senden rica etsem su whatsapp cm10 calisiormu? oda benim icin cok onemli :)

• quote:

hmm harika gta vice city bi turlu calistiramamistim iyi oldu bu kulaklik sorunu olmasaydi gecerdim o cok buyuk problem eger cok muzik dinliyorsaniz :) Senden rica etsem su whatsapp cm10 calisiormu? oda benim icin cok onemli :)

denemedim ama çalışıyodur muhtemelen

çünkü rom stock rom değil ama denemediğim için kesin bir bilgi veremicem

şu kulaklık problemini halletseler gerçekten harika olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

hmm harika gta vice city bi turlu calistiramamistim iyi oldu bu kulaklik sorunu olmasaydi gecerdim o cok buyuk problem eger cok muzik dinliyorsaniz :) Senden rica etsem su whatsapp cm10 calisiormu? oda benim icin cok onemli :)

hmm ok son olarak donanim hizlandirmasi calisiyormu ve 760P videolari sorunsuz oynatiyormu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

hmm ok son olarak donanim hizlandirmasi calisiyormu ve 760P videolari sorunsuz oynatiyormu?

çalışıyo

• Arkadaşlar tabletimi satıyorumhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-bu-fiyata-boylesi-yok-1-yil-garantili-250-tl-110905705/detay/ buyrun ürün detayı burda dilerimki değerini bilen birine gitsin işine yarasın... İyi forumlar :)
  • Arkadaşlar viber olayını çözmüş değilim ve çok lazım oluyor. Bir kaç konu üstte belirttiğim gibi sorun devam etmekte, lütfen yardım edin. Teşekkürler şimdiden.
  • gectıgımız gunlerde 350 den sattım..cıdden guzel alettı..
  • Slm beyler bende advenced kısmı çıkmıyor sebebi nedir? çözümü bilenler anlatabilirmi?
  • Hafta sonu size Rami nasil 1 GB yapabilcenizi anlatacam suanda tablet ucuyor :) Gta yi 0 kasma calistiriyor..

• quote:

Hafta sonu size Rami nasil 1 GB yapabilcenizi anlatacam suanda tablet ucuyor :) Gta yi 0 kasma calistiriyor..

Doatum bi pm atsanda bende denesem

• quote:

Hafta sonu size Rami nasil 1 GB yapabilcenizi anlatacam suanda tablet ucuyor :) Gta yi 0 kasma calistiriyor..

Yok artik , hepsiburadadan kingston 512mb ram alip taktinizmi:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.