Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu root olayını yaptım beyler suoer user geldi menüye sonra swap for rootla rame 600 takviye yaptım ama 381 görünüyo hala yapılmadımı sizce ?
  • Ben cihazdan aldim biraz gec oldu fakat size sormak istedigim bir sey var . Ben bu cihazi arabama yol bilgisayari olarak aldim . Obd cihazini ve navigasyon yazilimini temin ettim.yalniz bluetooth arac kiti olarak kullanabilirmiyim yani bu cihazla benim relefonun ozelligi i kullanabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersindurum

Ben cihazdan aldim biraz gec oldu fakat size sormak istedigim bir sey var . Ben bu cihazi arabama yol bilgisayari olarak aldim . Obd cihazini ve navigasyon yazilimini temin ettim.yalniz bluetooth arac kiti olarak kullanabilirmiyim yani bu cihazla benim relefonun ozelligi i kullanabilirmiyim

kullanılamıyor bildiğim kadarıyla...
  • arkadaşlar format nasıl atılıyor
  • quote:

arkadaşlar format nasıl atılıyor

Fabrika ayarlarına dönün?
  • Arkadaşlar viber sorununu bir kaç defa dile getirdim ama kimse yardımcı olmadı :( Lütfen yardım edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selins1903

Arkadaşlar viber sorununu bir kaç defa dile getirdim ama kimse yardımcı olmadı :( Lütfen yardım edin.

Sorun ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşan kedi programını yükledim ilk konuştuğumu tekrarlıyor fakat sonra beni duymuyor tekrarlamıyor
  • quote:

konuşan kedi programını yükledim ilk konuştuğumu tekrarlıyor fakat sonra beni duymuyor tekrarlamıyor

Edit:@ersindurum sistemi gingerbeard 3.6'ya yükselt sorunu çözersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selins1903 -- 22 Ocak 2013; 20:59:56 >
  • igo yükledim onunda sesi çalışmıyor
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seth86 -- 7 Şubat 2016; 1:31:14 >
  • Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Sorun ne

Froyo yüklüyken arandığında cevap veremiyordum bu yüzden gingerbread 3.6 yükledim ama bu seferde aradıklarında ses hoparlörden çıkıyor. Speaker bir türlü aktif olmuyor. Güncellemelerde değişen bir şey olmadı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selins1903 -- 22 Ocak 2013; 21:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seth86

Bu ram arttırmayı bir ben yapamadım herhalde. Aynen yazıldığı gibi yapıyorum, 500 600 mb neyse save diyorum, daha sonra görev yöneticisine giriyorum 376mb

Dostum ram zorladığında devreye giriyo yani yetmediğinde.Şunu dene 3-4 tane oyun 720 film müzik falan aç aynı anda olanları gör :)
  • kiesle bağlanamıyorum sürekli bağlanılıyor diyor
    virüs programını komple sildim yine olmadı
  • Son güncellemeyle Jelly Bean de artık kamera tamamen çalışıyormuş.
  • bu urune telefon özellıgı katmanın bır ımkanı yok mu ? bluetooth ıle baska bır telefondan gelen aramalara felan cevap verılebılıyormuş fakat bunu kendısının yapabılıcegı bır uygulama yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_kilic

Son güncellemeyle Jelly Bean de artık kamera tamamen çalışıyormuş.

şu kulaklık olayınıda halletseler çok güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Markette soundabout adlı bir uygulama var . Bu uygulama ile takılan kulaklığı sanki mikrofonluymuş gibi gösterebiliyorsunuz. Bu sayede taktığın kulaklıklar da çalışıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Markette soundabout adlı bir uygulama var . Bu uygulama ile takılan kulaklığı sanki mikrofonluymuş gibi gösterebiliyorsunuz. Bu sayede taktığın kulaklıklar da çalışıyor.

eyvallah... çalıştı
  • Viber sorunu bi bende mi var :)
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.