Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anil_kilic

Son güncellemeyle Jelly Bean de artık kamera tamamen çalışıyormuş.

Çok iyi haber şimdi ise kulaklık sorunu kaldi bi inş oda duzelir bende gecerim :) kernel 3.x mi bu romda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

bu root olayını yaptım beyler suoer user geldi menüye sonra swap for rootla rame 600 takviye yaptım ama 381 görünüyo hala yapılmadımı sizce ?

381 gozukmesi normal program sadece swap alani olusturuyor SD kartta sen gormuyorsun ama o hizlandiriyor :) Çalişması için 2 kere saveliyin...
  • arkadaşlar eğer android 4.0 da kamera sorunu çözüldüyse bende android sürümümü yükseltmek istiyorumda nasıl yapacağım bi yardımcı olurmusunuz?
  • Elimde samsung garantili full kutu ve faturali beyaz full kutulu tertemiz bir adet mevcut 200 liraya verebilirim isteyene
    Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

quote:

Çok iyi haber şimdi ise kulaklık sorunu kaldi bi inş oda duzelir bende gecerim :) kernel 3.x mi bu romda?

Kulaklik da calisiyo

Sag olsun @Anıl_Kilic arkadasim nasil calistiracagini soyldi az yukarda yaziyo

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

quote:

Kulaklik da calisiyo

Bende cm10 gectim ve harika bir rom olmus fakat benim kernel hala 2.6 3.0 nasil gecebilirim? kernel yukleme konusunda cok kotuyum..s
  • kardeş bende 4.0 yapmak istiyorum. ama ne yapcan nasıl yapcam bilmiyorum.bi yardım eder misin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaklik da calisiyo

Bende cm10 gectim ve harika bir rom olmus fakat benim kernel hala 2.6 3.0 nasil gecebilirim? kernel yukleme konusunda cok kotuyum..s

3.x kernel i ana hataları çözemedikleri için ve daha hızlı geliştirme için bırakıp 2.x e geçtiler.
    Şu an için stabil 3.x versiyonu yok.
    Yani yüklediğin kernel doğru.

Ek olarak mercurius kernel de yükleyebilirsin . 1.5 ghz overclock imkanı sunuyor. Kullandığın kernelden çok daha hızlıdır.

Rom olarak ParanoidAndroid JB romunuda denemenizi öneririm çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 26 Ocak 2013; 21:42:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaklik da calisiyo

3.x kernel i ana hataları çözemedikleri için ve daha hızlı geliştirme için bırakıp 2.x e geçtiler.

Ek olarak mercurius kernel de yükleyebilirsin . 1.5 ghz overclock imkanı sunuyor. Kullandığın kernelden çok daha hızlıdır.

anladim peki su cm10 da radyo yokmu? onu yuklemenin bir yolu varmi? ve screen capture nasil alabilrim? son olarakta kameraya ulaşılıyor ama goruntu hep kayiyor :S

• Gta link verebilirmisiniz ??

• bende rom yavaslamasi oldu adamin dedigi gibi the ROM is too slow? Try enabling the overclock, or switch to ondemand governor, or use Mercurius kerne. ilk yukledigimde hiçbir sey yoktu şimdi donup donup duruyor :S nasil çözebilirim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kulaklik da calisiyo

anladim peki su cm10 da radyo yokmu? onu yuklemenin bir yolu varmi? ve screen capture nasil alabilrim? son olarakta kameraya ulaşılıyor ama goruntu hep kayiyor :S

Radyonun da bir uygulaması vardı markette bulursam yazayım. Ekran görüntüsü almak için ise ;

Sistem ayarlarından

güç menüsünü seç

açılan menüden güç menüsüne koymak istediklerini seç
    daha sonra açma/kapama tuşuna basılı tutunca buradan seçtiklerin önüne gelecek.

quote:

bende rom yavaslamasi oldu adamin dedigi gibi the ROM is too slow? Try enabling the overclock, or switch to ondemand governor, or use Mercurius kerne. ilk yukledigimde hiçbir sey yoktu şimdi donup donup duruyor :S nasil çözebilirim?

Benim romda öyle sıkıntılar çıkmadı.
    Mercurius v4 kernel yüklü . Max işlemci hızı 1520 , yönetici smartass ayarlı.
    Bi bunu yapmayı dene ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 27 Ocak 2013; 13:41:02 >

• Ya şu CM10 nasıl yüklenir anlatabilcek biri yok mu cwm ile yüklemeyi bilmiyorum sadece odin ile yükleme yaptım. Birde xda da baktığımda bir sürü link var hangisi indirmem gerek?Şuan en iyi cm10 hangisi kernel falan bunları bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • Orijinalden alıntı: anil_kilic

Kulaklik da calisiyo

Radyonun da bir uygulaması vardı markette bulursam yazayım. Ekran görüntüsü almak için ise ;

bende rom yavaslamasi oldu adamin dedigi gibi the ROM is too slow? Try enabling the overclock, or switch to ondemand governor, or use Mercurius kerne. ilk yukledigimde hiçbir sey yoktu şimdi donup donup duruyor :S nasil çözebilirim?

Benim romda öyle sıkıntılar çıkmadı.
    Mercurius v4 kernel yüklü . Max işlemci hızı 1520 , yönetici smartass ayarlı.
    Bi bunu yapmayı dene ;

Tesekkurler ekran goruntusu oldu :) Ben şu kerneli nasıl degiştirecem onu hic bilmiyorum rom atmada iyiyimde benim kernel bu max 1300 cikariyor seninkine nasil yukseltebilrim? bide ram yukselirmi? bu arada radyo da olsa super olacak :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra96 -- 27 Ocak 2013; 16:50:07 >

• quote:

Ben şu kerneli nasıl degiştirecem onu hic bilmiyorum rom atmada iyiyimde benim kernel bu seninkine nasil yukseltebilrim? bide ram yukselirmi? bu arada radyo da olsa super olacak :S

Farkı yok rom yüklemeyle. Normal cwm den yüklüyorsun

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2109674

v4 intl şu anda en günceli Yükle bunu.

Ram şu an için yükseltmedi geliştirici ama yükseltmeyi düşündüğünü biliyorum.İlerleyen günlerde yapar belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

Ya şu CM10 nasıl yüklenir anlatabilcek biri yok mu cwm ile yüklemeyi bilmiyorum sadece odin ile yükleme yaptım. Birde xda da baktığımda bir sürü link var hangisi indirmem gerek?Şuan en iyi cm10 hangisi kernel falan bunları bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

2 Çeşit cm10 var .

-Birincisi ana cm10 , geliştirmelerin yapıldığı normal port.

-İkincisi , ana cm10 un geliştirmelerine göre sürüm çıkaran , ana cm10 da ne sorun varsa / ne özellik varsa bunlara sahip olan , buna ek olarak Tablet Mode , PhabletMode gibi görsel olarak mükemmel şeylerinde bulunduğu ParanoidAndroid.

Önce seçimini yapıp bunlardan birini indiriyorsun.

Daha sonra Google Apps dosyasını indiriyorsun

En son olarak güncelliğine göre ve tercihine göre Mercurius kernel i indiriyorsun

tabi indirdiğin dosyalar hep intl sürüm olacak.

Yükleme aşaması için :

Cwm ye gir.

Önce istersen backup bölümünden bir yedek al : ----> backup and restore ----> backup ----> yes

daha sonra wipe data/factory reset yap : ----> wipe data/factory reset -----> yes

daha sonra dalvik cache i sıfırla : ----> advanced ----> wipe dalvik cache ----> yes

hata almamak için system i sil ----> mounts and storage ----> format system ----> yes (veya bu işlem yerine önce ics rom sonra bu romu yüklemen gerek. Verdiği hata cihazın tipinden kaynaklanıyor (bizimkiler intl bu rom ise usa için olduğundan , bunu engellemek için system siliyoruz . Yada daha gelişmiş yolları var.))

system i sildikten sonra recovery de tekrardan başlatman gerekli ----> advanced ----> reboot recovery

yeniden başlayınca yüklemeye geç ;

Tüm zipli dosyalar için yükleme işlemi aynı sadece sıraya dikkat et

1- Kernel
    2- CM10
    3- GApps

bu sırayla yükleyeceksin
    yüklemek için : ----> install zip from sd card ----> choose zip from sd card ----> yükleme dosyasını seç ----> yes (dosyalar kendi hafızasındaysa choose zip from internal sd card olacak)

İlk sayfada belki cwm anlatımı vardır bak orayada bi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 27 Ocak 2013; 17:08:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

Ya şu CM10 nasıl yüklenir anlatabilcek biri yok mu cwm ile yüklemeyi bilmiyorum sadece odin ile yükleme yaptım. Birde xda da baktığımda bir sürü link var hangisi indirmem gerek?Şuan en iyi cm10 hangisi kernel falan bunları bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler.

2 Çeşit cm10 var .

-Birincisi ana cm10 , geliştirmelerin yapıldığı normal port.

-İkincisi , ana cm10 un geliştirmelerine göre sürüm çıkaran , ana cm10 da ne sorun varsa / ne özellik varsa bunlara sahip olan , buna ek olarak Tablet Mode , PhabletMode gibi görsel olarak mükemmel şeylerinde bulunduğu ParanoidAndroid.

Önce seçimini yapıp bunlardan birini indiriyorsun.

Daha sonra Google Apps dosyasını indiriyorsun

En son olarak güncelliğine göre ve tercihine göre Mercurius kernel i indiriyorsun

tabi indirdiğin dosyalar hep intl sürüm olacak.

Yükleme aşaması için :

Cwm ye gir.

Önce istersen backup bölümünden bir yedek al : ----> backup and restore ----> backup ----> yes

daha sonra wipe data/factory reset yap : ----> wipe data/factory reset -----> yes

daha sonra dalvik cache i sıfırla : ----> advanced ----> wipe dalvik cache ----> yes

hata almamak için system i sil ----> mounts and storage ----> format system ----> yes (veya bu işlem yerine önce ics rom sonra bu romu yüklemen gerek. Verdiği hata cihazın tipinden kaynaklanıyor (bizimkiler intl bu rom ise usa için olduğundan , bunu engellemek için system siliyoruz . Yada daha gelişmiş yolları var.))

system i sildikten sonra recovery de tekrardan başlatman gerekli ----> advanced ----> reboot recovery

yeniden başlayınca yüklemeye geç ;

Tüm zipli dosyalar için yükleme işlemi aynı sadece sıraya dikkat et

1- Kernel
    2- CM10
    3- GApps

bu sırayla yükleyeceksin
    yüklemek için : ----> install zip from sd card ----> choose zip from sd card ----> yükleme dosyasını seç ----> yes (dosyalar kendi hafızasındaysa choose zip from internal sd card olacak)

İlk sayfada belki cwm anlatımı vardır bak orayada bi.

çok saol bende su paranoid geciyim ayni seyler ondada var demi mesela kulaklik sorunu yok bunda ondada yoktur ins kernelide yukleyecem tesekkurler :) ve bide CM10 Boot Animation (Much smaller than PA's - just put in system/media): diye bir sey var o nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra96 -- 27 Ocak 2013; 17:42:23 >

• quote:

çok saol bende su paranoid geciyim ayni seyler ondada var demi mesela kulaklik sorunu yok bunda ondada yoktur ins kernelide yukleyecem tesekkurler :) ve bide CM10 Boot Animation (Much smaller than PA's - just put in system/media): diye bir sey var o nedir?

Orjinal paranoidandroidin başlangıç animasyonundan daha küçük bir animasyon. Belki başlangıç süresini azaltır deniliyo ama gerek yok.
    Gereksiz bence . Denemedim.

Birde PA ilk yüklendiğinde açılışında uzun süre bekletebiliyor. Başlangıç animasyonunu görüyosanoz sorun yok bekleyin gelir.
  • quote:

quote:

Orjinal paranoidandroidin başlangıç animasyonundan daha küçük bir animasyon. Belki başlangıç süresini azaltır deniliyo ama gerek yok.

Birde PA ilk yüklendiğinde açılışında uzun süre bekletebiliyor. Başlangıç animasyonunu görüyosanoz sorun yok bekleyin gelir.

kulaklık sorunu varmı? ses disarimi veriyor hala?

• quote:

quote:

quote:

kulaklık sorunu varmı? ses disarimi veriyor hala?

Evet , bu soruna dair hiçbir şey düzeltilmedi ki. Yukarıda da yazmıştım CM10 da ne varsa Paranoid de var / CM10 da ne yoksa Paranoid de yok.

Tek yapabileceğin marketten soundabout uygulamasını yükleyip kulaklığını sanki mikrofonluymuş gibi gösterip kullanmak.

Mikrofonlu kulaklıklarda sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.