Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birçok iyileştirme mevcut.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2109674
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

Yeni kernel versiyonu çıkmış

Benim cihazda kernel sürümü 2.6.35.7. Önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

Kernel CM10 için çıktı. Eğer Froyo , GB veya ICS romu kullanıyorsanız önermem.

Ram 401 mb olmuş , performansı etkileyecek çokca değişiklik yapılmış. GPU ile alakalı düzenlemelere gidilmiş. CM10 kullanıyorsanız yeni versiyon yararlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 31 Ocak 2013; 16:12:49 >

• quote:

quote:

quote:

Kernel CM10 için çıktı. Eğer Froyo , GB veya ICS romu kullanıyorsanız önermem.

Ram 401 mb olmuş , performansı etkileyecek çokca değişiklik yapılmış. GPU ile alakalı düzenlemelere gidilmiş. CM10 kullanıyorsanız yeni versiyon yararlı olacaktır.

Teşekkürler. JB sürüme geçmek istiyorum ama kamera sorunu yüzünden beklemedeyim. Konuyu takip ediyorum :)

• arkadaşlar gecen gün buil.prob dosyasını değiştirmek isterken tablet çöktü custom romu kullanıyordum(eryiğit 3.0) bende stock romu flashladım bu bahaneyle deneyeyim demim şu ana kadar gördüğüm kadaı ile custom rom çok daha hızlı lakin batarya performansı stock roma göre fark edilir derecede kötü stoct romada asphalt 6 , assasing cred , max payne bibi oyunları çalıştırdım fakat asphalt 7 yi çalıştıramadım obb dosyasını atıyorum apk yı kuruyorum fakat olmuyor custom romda çalışıyordu fakat onda sd dosyaları vardı o sürümü bulamadım o yüzdende deneyemedim fakat belkide root olmak gerekiyor çalışması için super one click ile root yapayım dedim fakat başaramadım step 7 diye bir ifade çıkıyor ve orda donum kalıyor ....
    konudaki fikir ve yardımlarınızı bekliyorum .
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71340728&p=1#71340728

beyler bayanlar tabletimi satiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar pes 12 ve shadowgunı oynuyorum , pes 12'yi hiç kasmıyor ama shadowgunda çok az bi kasma var ama oynayışı etkilemiyor nedeni ne olabilir ?
    sürüm 2.2 ile kullanıyorum.
  • Eryigit 3.5 room'u yükledim fakat Youtube hesabıma giremiyorum ''bir hata oluştu'' uyarısı veriyor? Google play service eklentisini de indirdim ama işe yaramadı.
  • arkadaslar cihazda whatsapp kullanan var mi?

• quote:

Eryigit 3.5 room'u yükledim fakat Youtube hesabıma giremiyorum ''bir hata oluştu'' uyarısı veriyor? Google play service eklentisini de indirdim ama işe yaramadı.

android 2.3.6 youtube sürümünde bug var o rom ile alakali bir sorun degil uygulama ile ilgili bir sorun güncelleme beklemenizi tavsiye ederim. Cm10 sorunsuz çalişmakta :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman06

arkadaslar cihazda whatsapp kullanan var mi?

ben kullaniyorum sorunsuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

quote:

Eryigit 3.5 room'u yükledim fakat Youtube hesabıma giremiyorum ''bir hata oluştu'' uyarısı veriyor? Google play service eklentisini de indirdim ama işe yaramadı.

android 2.3.6 youtube sürümünde bug var o rom ile alakali bir sorun degil uygulama ile ilgili bir sorun güncelleme beklemenizi tavsiye ederim. Cm10 sorunsuz çalişmakta :)

Gingerbread 2.3.6 yükledim onda sorun çıkmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

quote:

arkadaslar cihazda whatsapp kullanan var mi?

ben kullaniyorum sorunsuz..

ben yukledigimde tabletler icin uyumlu degil diyor acaba nasil yaptiniz bi anlatabilirmisiniz?

• maqnum kardeşim sağolsun yardım etti kurduk benim canavarada cm10 felan mükemmelmiş ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

maqnum kardeşim sağolsun yardım etti kurduk benim canavarada cm10 felan mükemmelmiş ya la

kardes banada bi yardim etsen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

maqnum kardeşim sağolsun yardım etti kurduk benim canavarada cm10 felan mükemmelmiş ya la

kardes banada bi yardim etsen

edeyim hocam sorun neydi pm ile ulaş bana istersen

• Bu sefer olmuş. Jelly Bean yükledim xda'dan, cidden uğraşmışlar. Bluetooth ve kulaklık sorunu var şimdilik. Herkesin yüklemesi gerekir diye düşünüyorum. Gingerbread yüzünden cihazdan soğumuştum, ilaç gibi geldi bu ROM. Yüklemesi de gayet basitmiş. Cihazdan keyif alabiliyorum en azından.
  • Whatsapp kullanılabiliyordu diye hatırlıyorum bir de. Nasıl kullanabilirim arkadaşlar Whatsapp ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobisto -- 13 Şubat 2013; 23:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobisto

Bu sefer olmuş. Jelly Bean yükledim xda'dan, cidden uğraşmışlar. Bluetooth ve kulaklık sorunu var şimdilik. Herkesin yüklemesi gerekir diye düşünüyorum. Gingerbread yüzünden cihazdan soğumuştum, ilaç gibi geldi bu ROM. Yüklemesi de gayet basitmiş. Cihazdan keyif alabiliyorum en azından.

google playden sound about indir kulaklık sorunu kalmıyor

ha bide kamera sorunu var şuan
  • 10 Şubat güncellemesini indirdim en son. Daha da iyi olmuş. Kulaklık sorununu çözdüm fakât SoundAbout bile ücretli. Sürekli açmak gerekiyor falan. Neyse, düzelene kadar idare ederim ben bununla. Kernel olarak ne kullanıyorsun hocam sen ? Ben Mercurius Kernel V4 kullanıyorum. Bundan daha iyisi var mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.