Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tobisto

10 Şubat güncellemesini indirdim en son. Daha da iyi olmuş. Kulaklık sorununu çözdüm fakât SoundAbout bile ücretli. Sürekli açmak gerekiyor falan. Neyse, düzelene kadar idare ederim ben bununla. Kernel olarak ne kullanıyorsun hocam sen ? Ben Mercurius Kernel V4 kullanıyorum. Bundan daha iyisi var mıdır ?

ben v5 kullanıyorum memnunum kamera kayma sorunu var mı sende?
  • JB yükleyen arkadaşlar Digiturk Play uygulamasında canlı yayını sorunsuz izleyebiliyor mu? (Son çıkan sürümü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

JB yükleyen arkadaşlar Digiturk Play uygulamasında canlı yayını sorunsuz izleyebiliyor mu? (Son çıkan sürümü)

Sirunsuz calisiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

quote:

10 Şubat güncellemesini indirdim en son. Daha da iyi olmuş. Kulaklık sorununu çözdüm fakât SoundAbout bile ücretli. Sürekli açmak gerekiyor falan. Neyse, düzelene kadar idare ederim ben bununla. Kernel olarak ne kullanıyorsun hocam sen ? Ben Mercurius Kernel V4 kullanıyorum. Bundan daha iyisi var mıdır ?

Olmaz mi. Ama fotograf cekiliyor. Pek sikintim yom benim. Ben 1.5 Ghz kullaniyorum islemciyi ve canavar gibi oldu cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

JB yükleyen arkadaşlar Digiturk Play uygulamasında canlı yayını sorunsuz izleyebiliyor mu? (Son çıkan sürümü)

Sirunsuz calisiyo

Ben 13.şubat (dün) güncellemesini yükledim yayın ve seste sekron sorunu var neredeyse 5-6 saniye filan ses sonradan geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Olmaz mi. Ama fotograf cekiliyor. Pek sikintim yom benim. Ben 1.5 Ghz kullaniyorum islemciyi ve canavar gibi oldu cihaz.

swaffer for android çalışmıyor bende 4.1.2 olması lazım benim cihaz sürümü swapper çalışmıyor ram kullanamıyorum

swapper for root muş malesef swapper durdu diyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 14 Şubat 2013; 15:16:19 >

• şu an eryigit romdayım. ancak ne jb ne de cm10 yükleyebiliyorum. sürekli installation aborted hatası veriyor. odinle fala yüklenmez mi yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_asik

şu an eryigit romdayım. ancak ne jb ne de cm10 yükleyebiliyorum. sürekli installation aborted hatası veriyor. odinle fala yüklenmez mi yaw?

ilk önce Ice Cream rom yüklemen gerek
    Sonra JB rom yüklücen

Gingerbreadden Jelly Bean'e direkt geçiş yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

swaffer for android çalışmıyor bende 4.1.2 olması lazım benim cihaz sürümü swapper çalışmıyor ram kullanamıyorum

swapper for root muş malesef swapper durdu diyor bende

Malisef swapper for root programi cm10 da çalişmıyor yapimciya binlerce mesaj atmama ragmen geri dönen olmadi baska bir yol bulursam buraya yazarim :)

• quote:

Whatsapp kullanılabiliyordu diye hatırlıyorum bir de. Nasıl kullanabilirim arkadaşlar Whatsapp ?

whatsapp kullanılıyor ben sorunsuz kullanıyorum :) kullanmak için android 2.3.6 da whatsapp kur ve gir 2.3.6 çalişiyor sonra titanium backup ile yedek al whatsap uygulamasi sonra cm10 kur ve whatsapp marketten kur ve acma ilk titanium backuptan sadece veriyi geri yukle ve ac whatsappı bu kadar 6 aylık suren baslamıs olacak :)
  • CM10 yeni versiyonunu deneyen var mı ? (02/18)
  • Arkadaslar cm10 burda soylenen rom yukledim ,simdi hicbir apk yukleyemiyorum, bilinmeyen kaynaklarida aktive ettim ama calismadi:(

Sadece marketten program yukleniyor, sebebi cozumu nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranoid kullanan birsuru arkadas var, arkadaslar market hariinde apk dosyalarini yukleyebiliyirmusunuz?

Ben hicbir apk dosyasi yukleyemedim:(

• Sorunun Cevabı Özel olarak attım bakabilirsiniz :)
  • Galaxy S wifi 5.0 Windows 8 phone haline getirmek istermisiniz? :D Hafta sonu size nasil yapılacagini ve kullanacaligini gosterecem baya bir kullanıslı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

Sorunun Cevabı Özel olarak attım bakabilirsiniz :)

Eywallah kardesm.

Burdan yazalim 2.57.3 veraionda apk yukleme sorunu var ,

Arkadasimiz 2.57.2 versionu yukleyerek cozmus, bende oyle yapacagim artik

• arkadaslar uzun zamandır cıhazı ilk aldıgım gibi android 2.2 froyo ile kullanıyorum . artık güncelleme yapmak isityorum ancak kies e bir turlu baglana mıyorum surekli baglanıyor asamasında kalıyor. kiese usb den baglana mıyorum resmi guncelleme burdan yukleniyor musdiye biliyorum...
  • Mrhaba,

PA 4.1.2 kullaniyorum. Fiziksel tusun sagindaki ve solundaki tuslarin isigini temelli kapatmanin bir yolunu bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

Galaxy S wifi 5.0 Windows 8 phone haline getirmek istermisiniz? :D Hafta sonu size nasil yapılacagini ve kullanacaligini gosterecem baya bir kullanıslı :)

yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

Mrhaba,

PA 4.1.2 kullaniyorum. Fiziksel tusun sagindaki ve solundaki tuslarin isigini temelli kapatmanin bir yolunu bilen var mi?

Aynen bende fitil oldum, bulamadim, gereksiz sarj tuketimine sebep oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.