Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CM10.1 çok yakında galaxy player 5 de !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

CM10.1 çok yakında galaxy player 5 de !!

Geldiğinde burada paylaşır mısın?
  • @cobra96 dostum cihaza arayüz felan yok mu bu ara elinde yaa windows 8 iyiydi ama bunalttı artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

elbette beliyorum süper bir rom olacak 420 mb ram filan bluutooth ve kamerada çalişma olasiligi cok yuksekmiş US versiyonu cikti İntlde ciksin tamamdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

@cobra96 dostum cihaza arayüz felan yok mu bu ara elinde yaa windows 8 iyiydi ama bunalttı artık

var gibi :D mesela ben galaxy s3 temasini kullaniyorum her sey s3 le ayni wingetleri bari arayuzu her seyii :)
  • quote:

quote:

@cobra96 dostum cihaza arayüz felan yok mu bu ara elinde yaa windows 8 iyiydi ama bunalttı artık

var gibi :D mesela ben galaxy s3 temasini kullaniyorum her sey s3 le ayni wingetleri bari arayuzu her seyii :)

paylasabilirmiyiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galaxy S Wifi 5.0 TouchWiz 5 CM10 için :)

Galaxy Playeriniza S3 görünümü katın :) Yapmaniz gerekenler..

1:http://sdrv.ms/125kJF5 adresindeki dosyalari indirin..
    2: İlk olarak TouchWiz 5 Nature laucher rar dosyasini SD karta atin..
    3:Sonra telefonuzu CMW (kurtar) moduna alin rom yuklermiş gibi laucheri kurun..
    4:Tablet tekrar açilinca ayarlar/tema TouchWiz 5 seçin vee oldu :)
    5: S3 hava durumu wingetide içerir :)

Resimler:

• quote:

quote:

quote:

paylasabilirmiyiz

yayınladim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

paylasabilirmiyiz

yayınladim :)

hocam çok sağol bi pmne baksan sevinicem

bu swapperi android 4 e uyarlamıyolar mı yaa

• quote:

Galaxy S Wifi 5.0 TouchWiz 5 CM10 için :)

Resimler:

adam izmirli ya :d bu arada paylaşım için sağol

• quote:

Galaxy S Wifi 5.0 TouchWiz 5 CM10 için :)

Resimler:

Whatsapp ı nasıl yaptın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

elbette beliyorum süper bir rom olacak 420 mb ram filan bluutooth ve kamerada çalişma olasiligi cok yuksekmiş US versiyonu cikti İntlde ciksin tamamdir :)

Hocam dediğin gibi olursa cihaz eski popüler günlerine döner :) Bir şey sormak istiyorum, viber'i telefon gibi kullanırken 2.3 sürümünde ses arka hoparlörden çıkıyor. Nasıl eskisi gibi kullanabiliriz.

• whatsapi nasi calistirdiniz cidden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vee sonunda CM10.1 cikti android 4.2.2 versiyonu galaxy s wifi için cikti kamerada sorunsuz çaliştigini soyluyorlar :)
  • Beyler 4.2.2 indirdim veee harika bir sey olmuş kernel 3.0 ve 420mb ram kamera SORUNSUZ ÇALİŞİYOR !!! bluthtooh ÇALİŞİYOR !! FM RADYO VAR Aman allahim bu bir devrim :D

4.2.2 GECMEK İSTEYENLER..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235446

Yukleme kisminda zorlananlar bana ulaşabilirler..
  • quote:

Beyler 4.2.2 indirdim veee harika bir sey olmuş kernel 3.0 ve 420mb ram kamera SORUNSUZ ÇALİŞİYOR !!! bluthtooh ÇALİŞİYOR !! FM RADYO VAR Aman allahim bu bir devrim :D

dostum gapps sürümü olarak hangisini yüklüyorsun, paylaşır mısın? Birde hangi sıra ile yüklüyorsun?Bende fm radio falan yok ram 413 mb :S

• quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Beyler 4.2.2 indirdim veee harika bir sey olmuş kernel 3.0 ve 420mb ram kamera SORUNSUZ ÇALİŞİYOR !!! bluthtooh ÇALİŞİYOR !! FM RADYO VAR Aman allahim bu bir devrim :D

dostum gapps sürümü olarak hangisini yüklüyorsun, paylaşır mısın? Birde hangi sıra ile yüklüyorsun?Bende fm radio falan yok ram 413 mb :S

Duzeltme 413 MB di :D Gapps surumunu bende zor buldum indirmek icin googla CM10.1 gapps yaz orda gooim gibi bir site var ona gir 4.2.2 Surum icin olani indirceksin.:)

Surum test ettiklerim ve sonuclari

-Kamera calisiyor fakat hala bazi problemleri var odaklanma sorunu gibi
    -Dokumatik ekran alt tarafinda okumama problemi [Genel Sorun] klavyeyi acinca 123 basarken zorlaniyorsun mesela..
    -Nerdeyse bir cok oyunu denedim baya bir performans artisi gordum 0 kasma yasadim :)
    -Blutooth sorunu cozulmus..
    -Resetleme donma sorunlari cozulmus
    -Depolama alani degistirilmis mesela artik ana depolama alani Sd micro card bu super bi gelisme cunku telefonun 5 gb lik yeri cok zorluyordu..

Bu daha test romu bir sonraki surumlerde bunlarin duzelcegini soylediler bakalim artik bekliyecez ama baya bir gelisme var :)

Unutmayin CM10.1 yuklerken ilk us zip dosyasini yukleyin 150 mb lik daha sonra intl kerneli yukleyindaha sonra gapps dosyasin yukleyin bunlari sirayla yapmazsaniz bazi sorunlara neden olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra96 -- 17 Nisan 2013; 0:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Duzeltme 413 MB di :D Gapps surumunu bende zor buldum indirmek icin googla CM10.1 gapps yaz orda gooim gibi bir site var ona gir 4.2.2 Surum icin olani indirceksin.:)

Surum test ettiklerim ve sonuclari

-Kamera calisiyor fakat hala bazi problemleri var odaklanma sorunu gibi
    -Dokumatik ekran alt tarafinda okumama problemi [Genel Sorun] klavyeyi acinca 123 basarken zorlaniyorsun mesela..
    -Nerdeyse bir cok oyunu denedim baya bir performans artisi gordum 0 kasma yasadim :)
    -Blutooth sorunu cozulmus..
    -Resetleme donma sorunlari cozulmus
    -Depolama alani degistirilmis mesela artik ana depolama alani Sd micro card bu super bi gelisme cunku telefonun 5 gb lik yeri cok zorluyordu..

Bu daha test romu bir sonraki surumlerde bunlarin duzelcegini soylediler bakalim artik bekliyecez ama baya bir gelisme var :)

Unutmayin CM10.1 yuklerken ilk us zip dosyasini yukleyin 150 mb lik daha sonra intl kerneli yukleyindaha sonra gapps dosyasin yukleyin bunlari sirayla yapmazsaniz bazi sorunlara neden olabilir...

Benim indirdiğim gapps ta fm radio yok :S (gapps-jb-20130301-signed.zip) yani bende mi sorun var anlamış değilim.Tam ismini paylaşır mısın? Yoksa Fm radio yu başka yerden mi indirdin ? Ek olarak dediğin gibi sorunlar var ama bunlar basit sorunlar halledilebilir.Bana göre önemli olan tek sorun uygulamaların kapanmaması arka planda açık kalıyo aslında insan alışınca pek sorun olmuyo ama insanız unutuyoruz bi bakmışız şarj bitmiş:(

Ek olarak kuruluma Gingerbread dan gelenler format atıp yapsın cm10 dan gelenlerde sorun yok wipe data dalvic cache cache partition falan yapın yeter.Eğer arkadaşın dediği sırada yüklemezseniz home tuşu çalışmaz kerneli tekrar yüklemeniz gerekir.

• Fiziksel tuşu ve dokunmatik tuşlar çalışmıyor bu romda bu normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral250

Fiziksel tuşu ve dokunmatik tuşlar çalışmıyor bu romda bu normal mi?

intl kernel i indirin,indirdiyseniz room kurar gibi kurun düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.