Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb 4.2.2 kurdum saolasın maqnum yardımıyla
    eryigit 3.0den geçtim biraz zorlandım bilmediğim icin benim gibi 3.0dan veya 3.5den yani gb den gecis yapanlar 49.sayfa 2.iletiye iyi bakın
    elinizde ics rom 4.1.x varsa direk geçiş oluyor daha kolay oluyor yani.
    room hızlı,kamera çalışıyor fakat tam olmamış kayma oluyor kasıyor vs.
    ses yönetimi gelmiş bass açıp az orta çok yapabiliyorsunuz,eko ayarı falan gayet iyi
    ses iyi oluyor bass la beraber kulaklık ile çok daha ayar yapabiliyorsunuz ses gercekten iyi ya şuanda.

cihazda kasmalarda mevcut,ekranı cevirdiniz gb deki gibi hızlı değil bi kaç sn gecikme oluyor şuan içinde normal sanırım
    nexus 4 de gördüğüm tek ile açık uygulamalara bakarken 2 parmagınızla durum cubugu cekersenız ayarlar geliyor burası güzel gerçekten
    görev yönetici andro 4 lerdeki gibi sola cekerek kapatıyorsunuz yani gb de ki gibi değil tek tıkla uygulama kapat değil.

dokunmatikte algılamama var klavye bazen basmıyor menu acmak ıcın ortadakı logo bazen basmıyor bıraz degısım olmus yani dokunmatikte

pacman oyunu güzel olmuş
    ben radyoyu bulamadım
    video açtığınızda ekran genişletme muhabbeti olmuyor player kurmadım daha
    türkçe yapmama rağmen ingilizce şeyler ile karşılaşıyorum bazen bunlardan ilki ekran kilidinde no data yazıyor hemen saatin altında

en ayar oldugum şey ise durum cubugunu cektiniz alta kaldıramıyorsunuz
    nexusdaki butonlar geliyor uygulama kapat menusune cıkıyor ordanda kuran vatandaslar beni anlayacaklar

bunların dısınca cihaz gayet iyi calısmakta ha birde şarjda azalma gördüm seri gidiyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

jb 4.2.2 kurdum saolasın maqnum yardımıyla
    eryigit 3.0den geçtim biraz zorlandım bilmediğim icin benim gibi 3.0dan veya 3.5den yani gb den gecis yapanlar 49.sayfa 2.iletiye iyi bakın
    ses yönetimi gelmiş bass açıp az orta çok yapabiliyorsunuz,eko ayarı falan gayet iyi
    ses iyi oluyor bass la beraber kulaklık ile çok daha ayar yapabiliyorsunuz ses gercekten iyi ya şuanda.

cihazda kasmalarda mevcut,ekranı cevirdiniz gb deki gibi hızlı değil bi kaç sn gecikme oluyor şuan içinde normal sanırım
    nexus 4 de gördüğüm tek ile açık uygulamalara bakarken 2 parmagınızla durum cubugu cekersenız ayarlar geliyor burası güzel gerçekten
    görev yönetici andro 4 lerdeki gibi sola cekerek kapatıyorsunuz yani gb de ki gibi değil tek tıkla uygulama kapat değil.

dokunmatikte algılamama var klavye bazen basmıyor menu acmak ıcın ortadakı logo bazen basmıyor bıraz degısım olmus yani dokunmatikte

pacman oyunu güzel olmuş
    ben radyoyu bulamadım
    türkçe yapmama rağmen ingilizce şeyler ile karşılaşıyorum bazen bunlardan ilki ekran kilidinde no data yazıyor hemen saatin altında

nexusdaki butonlar geliyor uygulama kapat menusune cıkıyor ordanda kuran vatandaslar beni anlayacaklar

bunların dısınca cihaz gayet iyi calısmakta ha birde şarjda azalma gördüm seri gidiyor biraz

Durum çubuğunun kaldırmak istediğinizde pie çıkıyor dimi onu kaldırma için pie açıkken elinizi ekranın bşka tarafına götürün oraya taşınıyor (artı simgesinin olduğu yer.)

• Magnum Kardeşim
    Eryiğit 3.5 kullanıyorum 4.2.2 ye nasıl geçebileceğimi biraz daha ayrıntılı anlatabilirsen hem bana hem diğer arkadaşlara faydalı olurdu şimdiden sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

jb 4.2.2 kurdum saolasın maqnum yardımıyla

pacman oyunu güzel olmuş
    ben radyoyu bulamadım

Türkçe hatalari ile karşilasmadim :) Sarja gelince 4.1.2 den daha iyi bir sarj performansi gordum :) baya iyi sanirim arkada çalişan uygulama sayısı fazla sana onerim ram bosster yada mobile care kullanman :) Kullandigim FM radio ise xda nin geliştirdigi bir radyo 4.2.2 de sorunsuz çalişiyor :) Resetleme sorunlari çözüldügüne sevindim :) Kamera ile ilgili bir guncelleme gelecek bu zamanlarda geliştirici ile surekli haber icerisindeyim haber alir almaz buraya yazarim :) 4.2.2 gecmek oldukca basit eger 4.1.2 deyseniz

Pie yi tamamen kaldırmanizi öneririm çünkü yan taraflarin basmalarini onluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra96 -- 21 Nisan 2013; 0:35:23 >

• Galaxy s wifi de whatsapp nasil çaliştirilir diye mesaj atiyorsunuz bunu 1-2 gun icerisinde herkese anlatacam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhandinc

Magnum Kardeşim
    Eryiğit 3.5 kullanıyorum 4.2.2 ye nasıl geçebileceğimi biraz daha ayrıntılı anlatabilirsen hem bana hem diğer arkadaşlara faydalı olurdu şimdiden sağol

Kardeşim öncelikle bir eleştiri yapmak istiyorum. Donanımhaber de bir konu açıldığı zaman sonsuza kadar sürer sürekli paylaşımlar olur.Bunun için konuyu açanın sürekli güncellemesi gerekir.Mesela bu forumda eryiğit kardeşim çok güzel çalışmalar yaptı eyvallah ama birine bırakıp gitseydi daha iyi olacaktı.Görüyoruz ki her sayfada Jeally bean a nasıl geçerim diye bir mesaj ile karşılaşıyoruz.Bu Sorunu aşmak için öncelikle bir arama yapmanızı öneririm.Sürekli aynı şeyleri paylaşmaktan bıktık yüklersiniz bir hata olur ona burda çözüm bulmaya çalışırız ama her sayfada JB nasıl kurulur mesajları olmamalı.Şimdi gelelim Eryiğit 3.x,GB den 4.x.x sürümüne geçişine

Öncelikle Hangi sürüme geçmek istiyorsanız onu xda dan indirin.

4.2.2 PAC-man ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235446

4.2.2 CM 10.1(Şuan geliştirme aşamasında):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208046

Daha sonra sayfalarda bulunan kernelleri indiriyoruz bulamayanlar için

PAC-man için:http://www.mediafire.com/download.php?kv5i8zd21ce203k

CM10.1 için:http://www.mediafire.com/?pu0p12s7g9coo4q

Daha sonra GApps sürümünü indireceksiniz.

http://goo.im/gapps

Bunları indirdikten sonra hafıza kartına atın.

Yükleme aşaması için :

Cwm ye gir. (Recovery)

1. wipe data/factory reset yap : ----> wipe data/factory reset -----> yes

2. dalvik cache i sıfırla : ----> advanced ----> wipe dalvik cache ----> yes

3. mounts and storage ----> format system ----> yes(CM10 dan veya 4.x.x sürümünden gelenlerin yapmasına gerek yoktur.)

system i sildikten sonra recovery de tekrardan başlatman gerekli ----> advanced ----> reboot recovery

yeniden başlayınca yüklemeye geç ;

Tüm zipli dosyalar için yükleme işlemi aynı sadece sıraya dikkat et

1- PAC-man ROM
    2- Kernel
    3- GApps

bu sırayla yükleyeceksin
    yüklemek için : ----> install zip from sd card ----> choose zip from sd card ----> yükleme dosyasını seç ----> yes (dosyalar kendi hafızasındaysa choose zip from internal sd card olacak)

Belli başlı hatalar:

Kurarken aborted diye hata verirse yukarıdaki işlemleri tekrarlayın.
    Cihaz açıldı home tuşu çalışmıyorsa kerneli tekrar kurun.

Lütfen bir mesaj atmadan önce konu içi aramayı kullanalım.

• mesajınız için teşekkür ederim bu kadar net bir anlatim olmadığı icin senden rica ettim eminim benim gibi pek çok arkadaş istifade edicek tir bence yeni bir konu başlatabilirsiniz buna ihtiyaç var tekrar teşekkür bugün mutlaka kurucam inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlarca kez yazılanları tekrarlamama sd cardlı ve kartsız denemelerime rağmen install aborted i aşamadım neden kaynaklanıyor olabilir bu sürümün odinle kurulabileni çıkarmı acaba selamlar
  • quote:

onlarca kez yazılanları tekrarlamama sd cardlı ve kartsız denemelerime rağmen install aborted i aşamadım neden kaynaklanıyor olabilir bu sürümün odinle kurulabileni çıkarmı acaba selamlar

odin surumu çikmayacak artik cmw den yukleme yapılıyor ilk önce cmw ye al sonra her seyi sil tamamen reset at cache filan yetmez sonra tum işlemleri tekrarlar dalvik cacheyi unutma sakın silmeyi..
  • quote:

onlarca kez yazılanları tekrarlamama sd cardlı ve kartsız denemelerime rağmen install aborted i aşamadım neden kaynaklanıyor olabilir bu sürümün odinle kurulabileni çıkarmı acaba selamlar

İlk önce 3.x kernel i yükleyin. Reboot Recovery yapın. Yüklemeye devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüzün Dram Keder

quote:

Hocam kernel 3. GB 2.6 yüklesem performans artışı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir_Terliği

quote:

quote:

Önce bi çalışsın da :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana most wanted gibi oyunları orjinal rom'da açacak kernel lazım aslında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana most wanted gibi oyunları orjinal rom'da açacak kernel lazım aslında.

Kernelle biyere varamazsın. Anca yüksek OC a izin veren kernel sana çare olabilir. Buda GB için max 1.2ghz.
    Şu anda en çok OC a izin veren kernel mercurius kernel , JB 4.1.2 çalıştırabiliyor. JB 4.2.2 desteklemiyor max frekans hızı 1.5 ghz olarak ayarlı.
    Belki ileriki dönemlerde 3.x kernel için de yüksek çekirdek hızlı bir kernel çıkarır böylece MostWanted tarzı oyunları oynamak da mümkün olur.

İlla oynayacağım diyosan Tegrak Overclock alıp işlemciyi overclocklamayı deneyebilirsin. Başkada bişey olmaz.
    Sırf Kernel yüklemeyle bunun mümkün olabileceğini düşünmek rüya görmek olur.

• Most wanted sorunsuz zaten çalişiyor 4.2.2 de
  • Cihazı nokia bluetouth kulaklığa bağladım ama müzik dinlerken yada video izlerken sesi dışarı veriyor kulaklıktan gelmiyor. Kulaklıktan gelmesini sağlayabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

Most wanted sorunsuz zaten çalişiyor 4.2.2 de

Hocam orjinal gingerbread 2.6 için demiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Magnum Kardeşim

Kardeşim öncelikle bir eleştiri yapmak istiyorum. Donanımhaber de bir konu açıldığı zaman sonsuza kadar sürer sürekli paylaşımlar olur.Bunun için konuyu açanın sürekli güncellemesi gerekir.Mesela bu forumda eryiğit kardeşim çok güzel çalışmalar yaptı eyvallah ama birine bırakıp gitseydi daha iyi olacaktı.Görüyoruz ki her sayfada Jeally bean a nasıl geçerim diye bir mesaj ile karşılaşıyoruz.Bu Sorunu aşmak için öncelikle bir arama yapmanızı öneririm.Sürekli aynı şeyleri paylaşmaktan bıktık yüklersiniz bir hata olur ona burda çözüm bulmaya çalışırız ama her sayfada JB nasıl kurulur mesajları olmamalı.Şimdi gelelim Eryiğit 3.x,GB den 4.x.x sürümüne geçişine

Öncelikle Hangi sürüme geçmek istiyorsanız onu xda dan indirin.

4.2.2 PAC-man ROM:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2235446

4.2.2 CM 10.1(Şuan geliştirme aşamasında):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208046

Daha sonra sayfalarda bulunan kernelleri indiriyoruz bulamayanlar için

PAC-man için:http://www.mediafire.com/download.php?kv5i8zd21ce203k

CM10.1 için:http://www.mediafire.com/?pu0p12s7g9coo4q

Daha sonra GApps sürümünü indireceksiniz.

http://goo.im/gapps

Bunları indirdikten sonra hafıza kartına atın.

Yükleme aşaması için :

Cwm ye gir. (Recovery)

1. wipe data/factory reset yap : ----> wipe data/factory reset -----> yes

2. dalvik cache i sıfırla : ----> advanced ----> wipe dalvik cache ----> yes

3. mounts and storage ----> format system ----> yes(CM10 dan veya 4.x.x sürümünden gelenlerin yapmasına gerek yoktur.)

system i sildikten sonra recovery de tekrardan başlatman gerekli ----> advanced ----> reboot recovery

yeniden başlayınca yüklemeye geç ;

Tüm zipli dosyalar için yükleme işlemi aynı sadece sıraya dikkat et

1- PAC-man ROM
    2- Kernel
    3- GApps

bu sırayla yükleyeceksin
    yüklemek için : ----> install zip from sd card ----> choose zip from sd card ----> yükleme dosyasını seç ----> yes (dosyalar kendi hafızasındaysa choose zip from internal sd card olacak)

Belli başlı hatalar:

Kurarken aborted diye hata verirse yukarıdaki işlemleri tekrarlayın.
    Cihaz açıldı home tuşu çalışmıyorsa kerneli tekrar kurun.

Lütfen bir mesaj atmadan önce konu içi aramayı kullanalım.

Bu mukemmel ozveriniz icin cok tesekkur ederim

Çok faydalı bir paylasim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kral250

Cihazı nokia bluetouth kulaklığa bağladım ama müzik dinlerken yada video izlerken sesi dışarı veriyor kulaklıktan gelmiyor. Kulaklıktan gelmesini sağlayabilirmiyiz?

Kulaklikta bug var sadece mikrofonlu kulakliklar calisiyor onunda bir cozumu var bir program vardi eski mesajlara bak kulakligi mikrofonlu olarak gosterceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu romu mu? indireceğiz Romda USA yazıyor Yanlış rom yüklemekten cihazı bozmayalım

venturi_usa_PAC_JB_4.2.2-v22.1.0_20130422-181326.zip
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.