Şimdi Ara

Samsung Galaxy S wifi 5.0 - Galaxy Player 5.0 ( YP-G70 ) Ana Konu (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.104
Cevap
23
Favori
176.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy Wifi 5.0 Icin Android 4.3 surumu cikmistir arkadaslar. Calismayan tek sey kameradir her zaman ki gibi ama romu yuklemede bazi problemler var daha gecmenizi onermem sizin karariniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şeyin çalıştığı, ısınma sorununun olmadığı, stabil bir 4.0 üzeri rom arıyorum ama xda da bulamadım. hep 4.2.2 yada 4.3 olupta eksiklikleri olan romlar var. istediğim gibi bir rom bulan, bilen varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

her şeyin çalıştığı, ısınma sorununun olmadığı, stabil bir 4.0 üzeri rom arıyorum ama xda da bulamadım. hep 4.2.2 yada 4.3 olupta eksiklikleri olan romlar var. istediğim gibi bir rom bulan, bilen varsa paylaşabilir mi?

Sorunsuz kamera yok, o yüzden her şeyin çalıştığı kısmı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

her şeyin çalıştığı, ısınma sorununun olmadığı, stabil bir 4.0 üzeri rom arıyorum ama xda da bulamadım. hep 4.2.2 yada 4.3 olupta eksiklikleri olan romlar var. istediğim gibi bir rom bulan, bilen varsa paylaşabilir mi?

Sorunsuz kamera yok, o yüzden her şeyin çalıştığı kısmı olmuyor.

cidden hiç yok mu? vine android 4 altına çalışmıyor, 4.0 olsa bile olur yani
  • Android 4.3 kamera sorunu hala devam etmekte artik ona yapilacak bir sey yok gibi gozukuyor onun haricinde her sey calişiyor. 4.3 eklenti olarak Fm Radio çalişiyor yuklemek için spirit FM indirmeniz gerekmekte sorunuz çalişiyor..
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2387504
    bu rom u yüklemeye çalışıyorum. her şeyi formatladım falan ama dosyaları sd karta atmıştım, cwm de sd kartı okumuyor. sonra cwm modundayken belki dosyaları kendi hafızasına atabilirim diye usb ile pc ye bağladım. pc görmedi, sonra çıkardım. şimdi cwm ye de giremiyorum download moda da. sadece ekranda samsung yazısı çıkıyor. kapatamıyorum da. ne yapmam lazım?

edit; download moda alabildim, korktuğum şey olmamış neyse şimdi odin ile rom yüklemeyi denicem. 1 sene önce eryigit rom u öyle yüklemiştim. umarım nasıl yapıldığını hatırlarım

edit 2: çok uğraştım ama bir türlü odin download moddayken tableti görmüyor

edit 3:http://developer.samsung.com/android/tools-sdks/Samsung-Andorid-USB-Driver-for-Windows şunu indirip kurdum, tableti dl moduna aldım pc ye bağladım odin gördü. bilgisayarımda duran bi eryigit rom vardı onu yükledim, böylece pc ye bağlayıp dosya atabildim. şimdi üstte verdiğim romu kernel i ve gapps i tabletin kendi hafızasına attım, tamamen formatlayıp kurmayı denicem. umarım bu sefer olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 2 Eylül 2013; 9:59:39 >

• Paint It Black P kullanıcısına yanıt
    cıhazın sarjının bıtırmeyı deneyın sonra bırakın %100 olsun sonra dırek download modda acıp odıne gosterın
    kıes vs yukleyıp cıhazın drıverlarını kurdugunuzu varsayıyorum
    ayrıca her rom odın ıle yuklenmez eryıgıtın romları evet odınle kuruluyor

ben sureklı sd kart ıle yaptım cwm rom kurulumunu ustelık kendı hafızasında gormuyordu bende kurma dosyalarını
  • malesef nerdeyse tum romları denedım kamera problemlı 4.2.2 de calısıyor fakat kasıyor odaklanmıyor
    2.3.6 eryigitteki yok malesef kamera kullanmıyorsanız pacman roma gecin tavsiyem.
    3-4 denemeden sonra yükleyebildim, ilk izlenimim aşırı yavaş olduğu. eski 2.3.6 eryigit te ram kullanımı 180-220 arası olurdu. 4.3'te 300ün altına indiğini görmedim daha. ayrıca sultan kernel 1.7ghz e kadar çıkıyor demesine rağmen en fazla 1.2 ghz e overclock yapabildim.
    kamera ise odaklanırsanız aşırı donuyor. vine'da da denedim orda ise 1-2 sn biraz donuyor. neyse sorunsuz vine kullanabilicem önemli olan bu ama yine de biraz daha hızlı olmasını beklerdim rom'un
  • quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2387504
    3-4 denemeden sonra yükleyebildim, ilk izlenimim aşırı yavaş olduğu. eski 2.3.6 eryigit te ram kullanımı 180-220 arası olurdu. 4.3'te 300ün altına indiğini görmedim daha. ayrıca sultan kernel 1.7ghz e kadar çıkıyor demesine rağmen en fazla 1.2 ghz e overclock yapabildim.
    kamera ise odaklanırsanız aşırı donuyor. vine'da da denedim orda ise 1-2 sn biraz donuyor. neyse sorunsuz vine kullanabilicem önemli olan bu ama yine de biraz daha hızlı olmasını beklerdim rom'un

Öncelikle 4.3 de ram dolh olmasi normaldir cunku cok fonksiyon iceriyor ram probleminin cozumunu anlatmistim burda cihazi 1 GB kadar ram olusturabiliyordunuz oda tableti baya bir hizlandiriyordu 4.3 kamera malisef tam olarak calismiyor fast bust camera diye uygulama var onu indirin ordan resim cekip kaydede biliyorsunuz o konuda sorun yok ama video kayit islevi tamamiyle sorunludur o yuzden yapabilcegim bir sey yok 4.3 guzel ve hizli romdur kamerayi fazla kullanmayanlar icin ideal bir rom :) Overclock daysa ise 1.7 ghz cikabiliyor uygun frekansi vermeniz gerekmektedir ama cok sarj yiyo tavsiye etmem en ideal 1.4 ghz dir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra96 -- 3 Eylül 2013; 19:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

quote:

Öncelikle 4.3 de ram dolh olmasi normaldir cunku cok fonksiyon iceriyor ram probleminin cozumunu anlatmistim burda cihazi 1 GB kadar ram olusturabiliyordunuz oda tableti baya bir hizlandiriyordu 4.3 kamera malisef tam olarak calismiyor fast bust camera diye uygulama var onu indirin ordan resim cekip kaydede biliyorsunuz o konuda sorun yok ama video kayit islevi tamamiyle sorunludur o yuzden yapabilcegim bir sey yok 4.3 guzel ve hizli romdur kamerayi fazla kullanmayanlar icin ideal bir rom :) Overclock daysa ise 1.7 ghz cikabiliyor uygun frekansi vermeniz gerekmektedir ama cok sarj yiyo tavsiye etmem en ideal 1.4 ghz dir :)

ayarlar arayüzünden en fazla 1.2 ghz e çıkıyor bende. cwm veya benzeri bi yerden yapılıyorsa bilemicem. gerçi oyun oynamıyorum ben. twitter, vine, internet ve müzik için kullanıyorum. bazen de video

hafızayı ram olarak gösterme hakkında başka yerlerde bi kaç yazı okudum ve bilgim var ama pratikte nasıl yapıldığını bilmiyorum. ayrıca konuyu baya incelememe rağmen bu konuda bi yazı göremedim maalesef. link verebilir misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobra96

quote:

ayarlar arayüzünden en fazla 1.2 ghz e çıkıyor bende. cwm veya benzeri bi yerden yapılıyorsa bilemicem. gerçi oyun oynamıyorum ben. twitter, vine, internet ve müzik için kullanıyorum. bazen de video

hafızayı ram olarak gösterme hakkında başka yerlerde bi kaç yazı okudum ve bilgim var ama pratikte nasıl yapıldığını bilmiyorum. ayrıca konuyu baya incelememe rağmen bu konuda bi yazı göremedim maalesef. link verebilir misiniz?

swapper programini google playden indirip tabletinize kurabilirsiniz sanal ram kurup performansi arttiriyor..

tablette şuan bu rom yüklü, ama bu romu yükledikten sonra tableti bilgisayara bağladığımda sadece sd kart gözüküyor, tabletin kendisi gözükmüyor
    nasıl düzeltebilirim?
  • Radyo için :https://dl.dropboxusercontent.com/u/60231602/com.mikersmicros.fm_unlock-240-v2013_09_18.apk Spirit FM Pro

ayrıca kurduktan sonra
    Programdan

* Settings e girin
    * Audio ya girin
    * Method dan Galaxy SL/i9003 ü seçin.

bu şekilde kulaklıktan da ses alabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 27 Eylül 2013; 14:07:54 >
  • http://ebateknoloji.blogspot.com/2013/09/samsung-telefonunuzu-ios-7-ye-cevirin.html bu adresten tabletinizi İOS 7 ye cevirebilirsiniz :) orda yapılması gereken adımları uygulayın
  • quote:

tablette şuan bu rom yüklü, ama bu romu yükledikten sonra tableti bilgisayara bağladığımda sadece sd kart gözüküyor, tabletin kendisi gözükmüyor
    nasıl düzeltebilirim?

arka kamera çalışmıyor mu hala bu ROM da? Bende yüklemeyi düşünüyorum şu an eryigit ROm yüklü değermi sizce geçiş yapmaya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

nasıl düzeltebilirim?

arka kamera çalışmıyor mu hala bu ROM da? Bende yüklemeyi düşünüyorum şu an eryigit ROm yüklü değermi sizce geçiş yapmaya?

kamera açılıyor, videoya geçiş yapılınca bir şey gözükmüyor ama normal kamerada sorun yok gibi gözüküyor(du) deklanşör şeyine dokunduğunuzda donuyor, fotoğraf çekmiyor.
    vine'da ise arka kamera sorunsuz çalışıyor gibi, ama ön kameradan çekince senkronizasyon sorunu oluyor
    bunların dışında ben memnunum, eryigit'ten daha az sorunlu gibi geldi bana. ama şimdi whatsapp'ı tablette kullanıyorum, arada kendini resetliyor.
    fotoğraf çekilememesi sorun değilse geçin çok memnun kalırsınız. bide cihazdan müzik dinliyorsanız apollo uygulamasını çok seversiniz, ben baya beğendim

• arkadaşlar sanırım bu ürün ipod misali bir cihaz. bende s3 mini ve tab 3 8.0 var özellikle s3 mini nin sesinin yüksek olmamasından şikayetçiyim. bu nedenle bir player almayı düşünüyorum ilk tercihim ipod du ama bu ürünü görünce duraksadım açıkcası, cünkü ilk tercihim hep android den yana olur. bu ürünün ses yüksekligi ve kalitesi açısından kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum en azından ses yüksekligi konusunda ipod ile yarısabilir durumda mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpYsiDER

arkadaşlar sanırım bu ürün ipod misali bir cihaz. bende s3 mini ve tab 3 8.0 var özellikle s3 mini nin sesinin yüksek olmamasından şikayetçiyim. bu nedenle bir player almayı düşünüyorum ilk tercihim ipod du ama bu ürünü görünce duraksadım açıkcası, cünkü ilk tercihim hep android den yana olur. bu ürünün ses yüksekligi ve kalitesi açısından kullanan arkadaslardan yorum bekliyorum en azından ses yüksekligi konusunda ipod ile yarısabilir durumda mı...

ipod kullanmadım ama tabletin kulaklık performansını bence gayet iyi şuanda bilgisayarda sony mdr-zx600 model kulaklığı kullanıyorum ,tabletteki kulaklık ile aralarında fark tablet kulaklığının bas konusunda bi adım daha önde olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: l.a.c.i.w.e.r.t

quote:

nasıl düzeltebilirim?

Hostes göğüsleri fena :D

• 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.