Dün itibari ile android 12 kurulumunu yaptım.arkasindan şubat güncellemesi geldi onuda yaptım.telefon şuan çok stabil çalışıyor pil konusunda herhangi bir sıkıntı yok.10 saate yakın ekran süresi alıyorum.Cihaz performans olarak çok iyi hale geldi diyebilirim.12 ye geçmek isteyen arkadaşlara duyurulur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (351. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
s10 lite ta iphone dan geçmiştim. bu konu çok kişisel bir şey. iphone da iyidir androidde iyidir(bence sadece samsung modelleri) iphone a en büyük geçme sebebi uygulamaların kalitesi olabilir. iphone da uygulamalar daha senkronlu çalışıyor. mesela instagram buna en güzel örnek. söylediğim gibi tamamen zevkler ve renkler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirBen -- 20 Mart 2022; 10:29:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba,
samsung s10 lite Tr Romundan Tayvan roma geçtim,
Bu romda aramalarda spam ları göstermiyor, hiya diye bir özelliği vardı sanırım.
kayıtsız reklam ve dandik telefon numaralarını dolandırıcı spam vs diye uyarıyordu. bunda yok nasıl acabilirim?
-
-
Hocam bu WiFi mi mobil mi?
Bizim forum yavaş yavaş ölmeye başlamış.
Güncelleme geldi yazan yok hayret 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk romuna mi geldi hocam ispanyaya gelen giden yok henüz
Evet ama size daha önce gelmiştir
Mart güvenlik güncellemesiydi gelen
ayin 10 u gibi gelmisti hocam ispanya romuna 20 gun geriden geliyor tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 30 Mart 2022; 12:32:51 >
Mart güncellemesi telefonun içine etti.10 saat ekran surelerinden 6 saatin dustu bi anda.kasmalar başladı.ekran kapali iken şarj tüketimi fazlalasti.
samsung S10 lite icin güncellemeleri kesti herhalde oneui almayan samsung A01 ve biz kaldik 😊
Silik mavi ucak modu sorunu yaşayan bir tek ben mi varım acaba :) telefon açılıp kapandıktan sonra şebeke bir türlü gelmiyor ve uçak modu silik mavi şekilde ekranda görünüyor.
Ben bu sorunu birkaç aydır yaşıyorum her seferinde kapanıp açılınca. Çözümü de hiçbir yerde bulamadım kendim keşfettim, buraya da yazayım ihtiyacı olanlar olacaktır, kendime unutmamak için not aldım. (telefon nadiren kapanıyor benim, unutuyorum nasıl yaptığımı)
Çözüm :
Wifiye bağlı iken ucak Modu açıkken Simi çıkar, ayarlardan tüm ayarları sıfırla.
Sonra telefon sifirlayip reset atinca ucak modundan çık.
Ama bu çözüm kesin değil bazen olmuyor. Dün gece uzun yolda şarjım bitince maalesef başıma geldi, bir de yurtdışındayim. Güç bela diger eski cihazimla naviden airbnb odasina gelebildim ve duzeltmek için yaklaşık 3 saat uğraştım. (bu yukarıda yazdığım çözüm her zaman olmuyor defalarca denedikten sonra oldu)
Bir ay önce yine böyle olmuştu o zaman da 2 saate yakin uğramıştım.
Bu sorunun kesin çözümünu bilen var mi acaba? Yurt dışındayım bu arada garantiye gönderemiyorum.
Sorunun fotoğrafı su sekilde, uçuş modu silik mavi ve şebeke gelmiyor asla. İnternetten bulduğum fotoğraf, baska samsunglarda da ayni sorunu yasayan bir sürü insan var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanadam -- 16 Nisan 2022; 10:34:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ispanya sürümü kullanan varsa Nisan güncellemesi gelmiş güncelleme kontrolü yapın..
Oneui 4.1 sürümü de geldi mi Nisan güncellemesi ile?
-
Gelmemiş galiba ben de su an cihaz yok bakamıyorum..
gelmis olmasi lazim hocam. bizim cihaz dışında 4.1 almayan kalmadi çünkü
Sammobile de yalnızca güncelleme geldiği yaziyor 4.1 geldi falan demiyor o yüzden emin olamadım bizim tel de TR sürümüne döndüğü için bakamıyorum ..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X