Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.262
Cevap
54
Favori
358.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da önceden pahalıydi seffaf seven varsa suan 50tl olmus spigen.

https://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-s10-lite-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-crystal-clear---acs00687-p-HBV00000QVFYV?url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 5 Mayıs 2022; 23:35:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Sonuncuyuda ben aldım 😄

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt
    son iki adet yazısını gördüm hemen aceleyle aldim hocam 😁 hayirli olsun bilgilendirdiginiz icin teşekkür ederim.

Rica ederim ben daha önce beğenmişim onu buakşam gezerken karşıma çıktı o yüzden.Son bir adedi görünce senin aldığını anladım foruma girdim resmen 🤣

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt
    😁😁

• fiyat 50tl olmuş. soru cevapta orjinal oldugunu belirtmisler.

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

ben bu kılıftan ve siyah olandan aldım, şeffaf olan sararmaya başladı ve icerisine toz giriyor. en iyisi siyah olan

• Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]
  • Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

Merhaba arkadaslar. bataryayi yenilettim serviste samsung maltepe servisine ama bu uygulamada sarj döngüsü sifirlanmamis 462 olarak görünüyor. Serkan Bey degistirdi onda sifirlanmis olarak görünüyor. Bunu önceden yapan var mi? veya yakin zamanda batarya degisimi yapan varsa uygulamayi kurup kontrol edebilir mi? samsung servisininin böyle bir katakulli yapacagini düşünmek istemiyorum.

uygulamanin linki bu, markette bulamadım.
    www.happymodapkindir.com
    İndir Phone INFO+ (SAM) Mod Apk 3.8.5 [yamalı] - HappyMod
    https://www.happymodapkindir.com/phone-info-samsung-mod/org.vndnguyen.phoneinfo.plus/downloading.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 15 Mayıs 2022; 16:56:37 >

• Sarj döngüsü icin bu programı buldum bir de bununla da bakabilirsiniz. benim bunda da ayni görünüyor durum. sanırım bdh bilisim maltepe degistirmedigi bataryalari degistirmis gibi işliyor.

play.google.com
    Charge Cycle Battery Stats - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.cerebrum.ChargeCycleCounter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 15 Mayıs 2022; 17:57:33 >

Normalde değiştirdiği parçayı cihaz ile birlikte teslim ediyorlar hocam. Sizin eski bataryayı teslim etmediler mi?

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    hayır hocam sizden duydum ilk kez. telefonla sikayet dosyası actirdim, twitterdan yazdim ve sikayet varda ilan açtım. bana o bataryanin değiştiğini bir sekilde kanitlamalarini istedim.

• gercekten degismeyen parcaya degisti diyip geri yolluyorlarsa bdh bilisim maltepe samsung servisi icin skandal bir durum bu.

Normalde BDH bilişim çok iyi işçilik yapar hocam ve eski parçayı telefonla ile birlikte verir. En azından benim deneyimim bu yönde. Hatta bırakın bataryayı benim kırık ekranımı bile geri vermişlerdi.

siz kendiniz mi gitmistiniz hocam yoksa kargoyla mi yollamistiniz cihazi?

Yok hocam kargo ile yollamıştım. Hatta kargo parasını da çift taraflı onlar ödediler.

kargo ucretini odediler fakat toplamda 5 parca değiştiği yaziyor; batarya, adaptor, sarj kablosu, sarj portu, batarya arka muhafazasi. fakat hicbirinin eskisini geri yollamadilar. degistigine emin oldugum sadece adaptor kablosu.

• Ne oldu mayıs bitiyor güncelleme yok yine mi unutuldu canım Ülkem

• Darkforwhite kullanıcısına yanıt
    mayis bitiyor nisanı almadik biz daha. ispanya alali 15 gün oldu nisani.

• Sayın forum arkadaşlarım s10 lite ım öldüğü için telefonumu değiştirmek zorunda kaldım aranızdan ayrılıyorum hepinize iyi forumlar.Bugüne kadar olan yardımlarınız için teşekkürler 🖐

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.