< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 5 Mayıs 2022; 23:35:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 5 Mayıs 2022; 23:35:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ben bu kılıftan ve siyah olandan aldım, şeffaf olan sararmaya başladı ve icerisine toz giriyor. en iyisi siyah olan |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 15 Mayıs 2022; 16:56:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 15 Mayıs 2022; 17:57:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Normalde değiştirdiği parçayı cihaz ile birlikte teslim ediyorlar hocam. Sizin eski bataryayı teslim etmediler mi? |
Normalde BDH bilişim çok iyi işçilik yapar hocam ve eski parçayı telefonla ile birlikte verir. En azından benim deneyimim bu yönde. Hatta bırakın bataryayı benim kırık ekranımı bile geri vermişlerdi. |
Yok hocam kargo ile yollamıştım. Hatta kargo parasını da çift taraflı onlar ödediler. |