Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.262
Cevap
54
Favori
358.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekran çözünürlüğünü 4K yapmıştım FHD Plus olan oranını 4K nın çözünürlüğüne orantısını hesaplayıp yapmıştım tabi

Yapmak isteyen resimdeki en alttaki kodu ve sayısal değeri kullanarak yapabilir. Gözünüz bayram edecektir 😂
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

Bu arada 3 animasyon çeşidinin hızını da 0,01 ms yapmıştım.

Daha hızlısı performanslısı yoktu. Ne günlerdi 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 26 Mayıs 2022; 17:14:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    İyi bir cihazdı sadece 3 eksi yönü var

Sesin mono olması, kasanın cam olmaması, su ve toza dayanıklılık sertifikası olmaması

Yine de hoparlör güzeldi

Performansı hala iyidir

Ekstra kamere yazılımı ve kodu vermiştiniz. Onunla da hem gece hem de gündüz güzel fotoğraf çekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 26 Mayıs 2022; 17:18:48 >
  • 11 cm lik cihazda son arayacagim sey stereo hoparlör olur. ses seviyesinde yukseklik ve kalite saglamiyorsa bir anlami yok. zaten cift hoparlorden mono ses veriyor telefonlar. oldu ki stereo bile verse birbirine yakin iki hoparlor arasinda stereoyu ayirt edemezsiniz.

kolayca kirilacagina plastik, glastik olmasini tercih ederim.

3. madde de haklısınız kullanım ömrünü bile etkiliyor. bu suya düşse çöp olur 12 düşse devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 26 Mayıs 2022; 17:20:46 >
    Aslında ben hala bile o cihazla devam edebilirdim

Ama kullandığım süreçte şarj almamaya başlamıştı, Samsung servisinde(şarj girişine işlem, tekrardan yazılım ve parça değişimi işlemi için İstanbul’ dan parça beklendi) bekliyorken dayanamayıp yeni cihaz almıştım. Daha doğrusu iPhone 12 yi 1 defa inceledim. Sonraki gün de incelerken bir anda satın alır halde buldum kendimi.

Servis durumu olmasaydı hala devamdım

Ama her şeyde bir hayır vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 26 Mayıs 2022; 17:25:40 >
  • arada seytan dürtüyor daha kompakt cihazlar yönünde ama sonra vazgeciyorum bunu 2 yil daha kullanma planim var.

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt
    siz naptiniz hocam s22 nasil?

Teknoloji veya operatör mağazalarına gidip incelemezseniz bir şey olmaz Lite ı kullandığım süreçte bozulana kadar hiç bir cihazı merak edip de incelememiştim galiba

24 e kadar kullanın sonra da bunu aileden birine verirsiniz

• muhtemelen öyle yaparım

S22 çok güzel biraz daha kullanayım yazacaktım.Pil takıntısı olana pil yetersiz gelir
    Sabah 8 de şarjdan alıyorum akşam 7 gibi bitiyor 3-4 saat ekran süresi var.Ancak bu hiçbir kısıtlama olmadan kullandığımda böyle ve oyun hariç yoğun kullanıyorum diyebilirim(120hz,wifi bluetooth hücresel hep açık.güç tasarrufu kapalı gibi..)
    S10lite da da 4buçuk saat ekran süresi alabiliyordum zaten ama ben 😄
    Haricinde telefonu çok beğendim özellikle bir telefonın olması gereken boyut kesinlikle budur çok rahat ettim
    Kamera da gerçekten samsung çalışmış
    Geniş açı kametası 4k 60fps olarak çekebiliyor.3x kamera 4k60 fps çekiyor hatta süper dengeliyi açtığınız da bile fhd 60 fps video çekebiliyor.
    Streo hoparlör bu kameralar kasasının malzeme kalitesi herşeyiyle s22 mükemmel olmuş.Şarj olayını akşam eve gittiğimde 20 dakika şarj ederek çözüyorum🖐

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt
    boyut olarak kesinlikle mükemmel bir cihaz. memnun kalmaniza sevindim hocam.

• Android 12 e gectigimden bu yana bu problemi yaşıyorum halen düzelmedi. WhatsApp i sildim, telefonu sıfırladım, rehberi sildim vs. ne yaptıysam düzelmedi. bazen resim patlastigimda da oluyor ama hikaye paylastigimda istisnasiz oluyor. son uygulamalarda iki adet WhatsApp olusuyor paylasimdan sonra ve elle kapatmadan gitmiyor. her yolu deneyip hala yasadigima göre bunu sizler de yasiyor olmalısınız doğru mu? naptiysam çözemedim sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 27 Mayıs 2022; 2:28:38 >
  • Kasım ayina ait bir wp sürümü kurarak şimdilik astım bu sorunu.

• yşahin kullanıcısına yanıt

Bu değişimi nasıl yapıyoruz ve herhangi bir negatif yanı var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Türkiye kapandı sanırım. TR Romuna Nisan güncellemesi hala yok. Öldüler kaldılar mı acaba?

• Güncelleme geldi an itibari ile TR Rom'una. Nisan güncellemesi Oneui 4.1 içeriyor. Yükledim ben direk.

• Hayırlara vesile olsun gelmişem diyor 4.1 olarak 😀

• Darkforwhite kullanıcısına yanıt
    haziran gelecek yakında bize.turkce romuyla ugrasilmaz hocam İspanya'ya geçin

• Türkiye Rom unda kalıp da güncelleme beklemenin alemi yok gecin Ispanya Rom una her aybaşı ilk önce alın güncellemeyi..
    Benim telefon s21+ta olmuyor olsa bi dakka durmam Almanya rom una geçerim ben de iste Exynos un handikapı diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 8 Haziran 2022; 9:19:12 >
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.