Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.262
Cevap
54
Favori
358.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    onda neden olmuyor hocam merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Hocam exynos lu tellerde olmuyor biraz araştırdım zahmetli bir is bende ugrasmadim Snapdragon lu tellerle sıkıntı yok hangi rom u yüklersen ona geçiyor hemen..

• Bugün Mayıs güncellemesi de geldi TR Roma.

• Arkadaşlar bir sd card alırsam bu sd cardı dahili depolama birimi olarak biçimlendirerek asıl depolama birimiyle birşetirmem rootlu veya rootsuz mümkün müdür acaba, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Pentagon'u mu hackliyoruz ne kadar zormuş bi root atmak ya. Millet telefona indirdiği app'e tıklayarak 10 saniyede rootluyor internet gördüğüm kadarıyla. Bu nedir yav.

https://www.youtube.com/watch?v=BrfOianFET4

• Arkadaşlar batarya garantiden değişiyor mu? Garantinin son ayındayım pil ömrü çok dikkatli kullanmama rağmen bariz azaldı, değişim yapılır mı yoksa ücretli mi alacağım?

• gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    değişiyor

• One UI 4.1 güncellemesiyle birlikte, Google Play Store ve Galaxy Store'da uygulama güncellemeleri yüklenirken telefon kasıyor ve geç tepkiler veriyor. Bir de bu uygulama güncellemeleri olurken, ekranı kapat-aç yapınca ve parmak izi okuturken denk geliyorum buna. Tabii uygulama güncellemesi falan yapmıyorsam böyle bir şey olmuyor ama daha önceki güncellemelerin hiçbirinde böyle olmamıştı neticede. Wipe cache falan yaptım her zamanki gibi.

Böyle bir durum yaşayan var mı? Gerçi telefon yerinde durmuyor, gitgide yaşlanıyor elbette ama böyle olması da tatsız bir deneyim.

• Cpt. Foley kullanıcısına yanıt
    uygulama güncellemesi yaparken telefonu 20 saniye kenara bırakırım ben karşılaşmadım öyle bir durumla bu yüzden

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

hocam merhabalar. sizin s10 lite da kullandığınız ekran koruyucusu buydu yanlış hatırlamıyorsam. memnun musunuz? note 20 kamerasi az daha küçük diye hatırlıyorum bizim daha büyük, bundan dolayi kamera kısmında bir problem yaratti mi? ve cevredeki boşluk miktarını soracaktım ele takılıyor mu?

Evet bunu kullanmıştım hatta 2 tane var pakette biri daha duruyor taktığım telefon ekranı değişince gitti tabi ben bir sikinti yaşamamıştım kamera deliği olsun ekran kenarları olsun sıkıntı olmamıştı tavsiye ederim..

• ysnozcn24 kullanıcısına yanıt

cözüme ulasabildiniz mi hocam?

• Donanadam D kullanıcısına yanıt
    Malesef telefon evde yatıyor..

teşekkürler hocam.

• Arkadaşlar severek kullandığım S10 lite ile yollarımızı ayırdım anlık bir karar sonucu kampanya aklımı çeldi ve S22 ile yoluma devam ediyorum iyi forumlar herkese.

İspanya sürümü icin Haziran güncellemesi geldi..
    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

ss i aldım ben haber vereyim diye girdim yine yetisemedik..

• Son güncelleme ile batarya süresi stabilite kamera performansı nasıl acaba? Bende P30 var mobil veri wi-fi karışık 5 saat civarı ekran süresi alıyorum geçmeye değer mi ?

• Quaresma2016 Q kullanıcısına yanıt
    8 saat veriyor. yazılımında pek sorun olmuyor samsunglarin.

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.