Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.262
Cevap
54
Favori
358.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran artık işlemci 40 dereceyi geçtiğinde otomatik kısmıyor. Yabancı samsung forumunda da paylaşıldı. Android 12 ile de ekran parlaklığı güneşli havada zirve yapıyor. Arayüz çok iyi oldu ama kamera çok kötü oldu. Stok kamerayı onemseyenler A12 tye geçmesin. Üzülür. Ben google cam kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stock kamera hicbir zaman gcam kadar iyi olmadı hocam maalesef cihaz çok iyi bir sensore sahip olmasina rağmen. cekilen resimler isleme kısmında çöpe dönüyordu hep. gcam cam gibi net ve cok detayli resimler cekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 17 Ağustos 2022; 18:19:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 200 MB'lık bir güncelleme geldi.

• 11 pronun kamerasini begenmiyorum. ışık biraz düştüğü zaman resimdeki gibi rezil sekilde gren yapıyor, uzak detaylarda hep kötü ve keskinlik yakin detaylarda bile az. android tarafinda orta seviye samsunglar daha iyi cekiyor bu telefondan. s10 lite da gcam ile detay ve keskinlik olarak cok daha iyi sonuclar alıyordum. o telefonun ana kamera diyaframi 2.0 idi ama dusuk ışıkta gcam ile bundan cok daha iyi resimler cekiyordu.

videoda durum iyidir muhtemelen ona kiyasla ama fotoğrafta günümüzün gerisinde bir cihaz oldugu aşikar 11 serisi.

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakogg -- 10 Eylül 2022; 3:8:44 >

• Arkadaşlar telefonun kamerasından memnun değilim. Burada önerilen gcam uygulamasını nereden indirebilirim. Play store da bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    grupta paylaşmıştım zamanında arayarak bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar herkese selam, daha önce S20 FE, S21, S22 ve S21 FE forumlarında cihazların ekran süresini, pil performansını, genel cihaz performansını artıracak ve ısınmayı azaltacak bir rehber hazırlamıştım. Bu pilot cihazlarda yüksek başarı oranına ulaştık. Ben de artık rehberi bütün Samsung telefonlara uygulayabilecek hale getirdiğini düşünüyorum. Kendim de rehberde paylaştıklarımı A50 ve S20 FE'de deneyerek oldukça başarılı sonuçlar aldım.

Rehber paylaşımlarıyla burayı meşgul etmek istemediğim için ayrı bir konu açtım. Denemek isteyen arkadaşları konuya beklerim. Herkese iyi forumlar diliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlara-ozel-detayli-iyilestirme-rehberi--153951695#153951695

• Vay be bu konuya sürekli mesaj yazılırdı

Şu an sessiz olmuş

• ocakta android 13 çıkınca bir süreliğine canlanir tekrar sonra komple arazi olur buralar

• son kurulan uygulamalarda buna sebep olan bir uygulama olabilir mi? yada tarayicida buna sebep olan bir eklenti? olmadi tarayiciyi komple kaldirip verisini de silip geri kurun.

• Bu telefon sizce alınır mı? SD855 olması diğer S10 cihazlar içersinde bu cihazı tercih etmek için yeterli bir sebep. Android 12 güncellemesi de aldı mı?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    12 aldi 13 de alacak. siz se2020 kullaniyordunuz sanırım?

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Evet değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında iPhone 13 düşünüyorum. Tabi bir terslik olmazsa. Bir terslik olursa b planım olsun diye hem son güncellemeyi alacak hem de Snapdragon bir model düşündüğüm için aklıma geldi. Galaxy A73 de var aklımda. 120 Hz olması çekiyor kendine. Bunun yanında 5G özelliği de var. 120 Hz ama GPU konusunda Snapdragon’un tepe modelleri ile orta segment modelleri arasında çok ciddi performans farkı olması beni düşündürmüyor değil. Tabi bir de Android’de Instagram sorunu da beni düşündürüyor. Şu an Android olarak V30 var. Instagram kalitesi korkunç düzeyde. Instagram işini çözdü diyorlar. Yani iPhone ile aynı kalitede olduğunu söyleyenler var. Bu işin aslı nedir?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    iphone ile ayni midir bilemiyorum ama pek bozmuyordu arada denemek icin resim paylastigimda. v30 cok cok eski bir cihaz güncel cihazlarla kiyaslamamak gerekir. s10 lite guzel cihaz. performansi iyidir, ısınmaz, yazılımı stabil vs. cok severek kullandım ve yakin arkadaşıma sattim 3 ay once.

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.