Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Plus'ın tasarımı açığa çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 4 Aralık 2018; 1:6:56 >
  • Çentikten daha iğrenç ne olabilir düşüncesinden yola çıkarak; eşsiz hayal gücünü kullanıp, daha beterini yapmayı başaran Samsung'u kutluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 4 Aralık 2018; 3:3:1 >
  • İlk bakışta gerçekten çok çirkin duruyor umarım böyle gelmez.Gelirse de çok satacaktır bence.Herkes çentiği de çok çirkin bulmuştu en başında şu anda alıştılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar,samsung un sırf özgün olacam diye kasmaktan... vs tabirler kullanmış. Aklınıza gelen tüm markaların özgün olması lazım ki kullanıcılar kendi kullanım özelliklerini uygun telefonu veya cihazı seçsin. Yoksa birbirinin fotokopi telefonları neye kime hitap edecek. Ama Edge ekran konusundaki tüm yorumlara katılıyorum. Kesinikle artık şu edge ekran olayını ya güncellemesi ya da daha kullanılışlı hale getirmesi lazım

• tamamen fake bi görsel o kamera var madem alt üst boşluk niye var bildiğin s8 s9 fotoğrafı üzerine birşeyler karalamışlar

Samsung Galaxy S10 Plus'ın tasarımı açığa çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 4 Aralık 2018; 14:54:56 >
  • Berbat :(

• Sanırım S11 versiyonunda 11'deki ikilemeye gönderme olarak ön taraftaki deliği iki tane yaparlar ve göz gibi serpiştirirler.

• Edge versiyon yok artık ki hepsi edge model.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tasarım böyle çıkarsa geçmiş olsun.
  • Güzel görünüyor bence, herşeyde de organik simetri olmasın canım, insan yapımı olduğu belli olsun birazcık. İsmini de entropi veya kaos koysalar cidden güzel olur.
  • Estetikte samsung gibisi yok.kavisli ekrani ayri bir ağırlık katıyor. Ama ben telefona fazla para verme taraftarı degilim.zengin olupta para harcamaya yer arayana birsey diyemem. Dünyanın en iyi telefonuna dahi sahip olsam yapacağım şeyler belli. Telofon işlemcileri cik güçlendi ama kaliteli oyun ve uygulama çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: selman1435

Bazı arkadaşlar,samsung un sırf özgün olacam diye kasmaktan... vs tabirler kullanmış. Aklınıza gelen tüm markaların özgün olması lazım ki kullanıcılar kendi kullanım özelliklerini uygun telefonu veya cihazı seçsin. Yoksa birbirinin fotokopi telefonları neye kime hitap edecek. Ama Edge ekran konusundaki tüm yorumlara katılıyorum. Kesinikle artık şu edge ekran olayını ya güncellemesi ya da daha kullanılışlı hale getirmesi lazım
    Yazdığım yorumda özgün, kendine has bir tasarım anlayışı neden var babında mı yazmışım.? Veya bu manamı çıkıyor? Altına SIRF neden artık Samsung kullanmak istemediğimin en büyük nedenini yazdığım halde üstelik.

Markalar tabiki özgün kendine has tasarımlara imza atmalı.

Ama bunu yaparken de, kullanıcısını küstürmemeli.Sırf tribüne oynamamalı.

Özgün olacağım diye, BANA GÖRE sırf görsellik anlamında cihaza hava katmakdan başka bir işe yaramayan, oyun vb full ekranın her bir alanı rahat kullanılması gerektiğin de, kullanım alanı olarak bütünlüğü bozan, ekran ebatından çalan şu edge ekran da bukadar ısrar etmesi veya o edge etkiyi yumuşatıp kasa ekran oranını adına başka şekilde yenilikle gelememesi.

Özgün olacam diye aynı ekran tasarımın da ısrar etmek, kasmak da iyi değildir.

Yani ilk yorum da beni bağlar,

Sırf görsellik adına, özgün olacağım diye bukadar kasmaya gerek yok, bukadar ısrarla yıllardır tasarımlarına bakıyorum Samsung oldu Yamyung.

Edge ekrana geçiş dönemin de S6 edge ile aynı donanımla düz S6 alternatifi sunarak nabız yokladılar, baktılar satıyor. O alternatifi de kaldırdılar.

S7 edge aldım, 3 ay sonra sattım.İster beceriksiz diyin, ister zevksiz diyin, O Edge ekranı kullanamadım. Çok ciddiyim.

Tamam masaya koyup uzaktan bakınca, elde tutuş işlem yapmazsan cihaza hava veriyor, Apple ın yıllardır Retina ekran diye diye pazarladığı gibi, bu edge ekran da Samsung un imajı oldu ama pratikde kullanım olarak gerçekten kullanışsız.

Kardeşim S8 kullanıyordu,plus olanı da değil hani 2. Ayında nasıl becerdiyse yamuldu cihaz.

Çoğu insan benim gibi sıkıldı. Özgün olacağım diye sırf görsellik adına bukadar kasmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Aralık 2018; 10:15:55 >

• bazı yorumlara bakıyorum o çöp bu çöp herşeye çöp yakıştırması yapılıyor.adam gibi yorumyok .hiçbirşeyi beğenmez yorumlar.tamam arkadaş madem cok iyi biliyorsun kendiniz bir cizim yapın patent alıp satarsınuz.her markaya şu cöp bu cöp .artık kapak tadı verdi neyi beğeniyorsunuz .cevap hiçbirşeyi.madem daha iyisini sen biliyorsun yap ozaman.sadce bok atmak başka birşey değil.samsung fanatiği değilim huwaei kullanıyorum ama her markaya böyle cöp cöp cöp demek madem daha iyisini biliyorsan yap kendin.ama yapmaya gelince yok cöp demeye gelince oturduğu yerden laf salatası.herşeyi beğenmemezlik.artık kapak tadı verdi.
  • Önde tek kamera olanı kabul edilebilir ama çift kamera gereksiz bence. S9 kullanıyorum arka kamerada ön kamerada çok iyi, daha fazlasına ihtiyaç duymuyorum. Tüm isteklerimi karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

bazı yorumlara bakıyorum o çöp bu çöp herşeye çöp yakıştırması yapılıyor.adam gibi yorumyok .hiçbirşeyi beğenmez yorumlar.tamam arkadaş madem cok iyi biliyorsun kendiniz bir cizim yapın patent alıp satarsınuz.her markaya şu cöp bu cöp .artık kapak tadı verdi neyi beğeniyorsunuz .cevap hiçbirşeyi.madem daha iyisini sen biliyorsun yap ozaman.sadce bok atmak başka birşey değil.samsung fanatiği değilim huwaei kullanıyorum ama her markaya böyle cöp cöp cöp demek madem daha iyisini biliyorsan yap kendin.ama yapmaya gelince yok cöp demeye gelince oturduğu yerden laf salatası.herşeyi beğenmemezlik.artık kapak tadı verdi.
    Potansiyel kullanıcı olarak, istediğim gibi eleştiririm. İlk Galaxy serisi S1,S2, ilk Note N7000 gibi zamanında alternatifleri pek olmayan cihazlarını alıp severek kullanmışımdır.

Ben de farkındayım, buna benzer başlıklar da, o na çöp, bu na çöp diye kestirip atanları tasvif etmesem de, bilemem,yıllardır bu forumda fanboyluk diz boyu.Alcağından bile değil belki, yorum yapmış olmak için yapar. Ama bir kaç yoruma bakıp herkesi aynı kefeye koyamazsın.

Kimi de gerçekten beğenmeyebilir, eleştirebilir. Firmanın her çıkardığını, yaptığını beğenmek zorunda da değil.

Ama son zamanlar da, Sizin gibi beğenmiyorsan kendin yapta görelim, daha iyisini kendin yap vb popülist yaklaşımlar veya pazarda alışveriş yaparken, şuradaki şu fiyata ve daha iyi sende niye bukadar pahalı dediğin de söglendiğin de, beğenmediysen git ondan al dermiş gibi, milyar dolarlık firmayı pazarcı ağzıyla avukat edası ile bu vb argumanlarla savunmak da oldukça sıktı artık.

Ben kullanıcıyım, müşteriyim, beğenmediğim takdirde benim üretmek, daha iyisini yapmak zorunluluğum yok.

Veyahut beğenmiyorsan yorum dahi yapma, git beğendiğin yerden, ürünü veya hizmeti al deme lüksü kimsenin olamaz.

Hollanda ya Antep, İstanbul, aktarmalı pegasus ile uçuşum vardı.

Antep de check in yaptırıyorum, bagajım da 1 kg fazlam ya çıktı çıkmadı. El bagajım da yok. Uçakta kalkmak üzere, Pegasus un görevlisi dediki ödeme yapmanız gerek.Ödeyemeyecdğim den değil, pegasus un prensibi bu şekilde olduğunu da bildiğim den mecbur kalmadıkça kendileri ile uçmam zaten. Dedim ki Sunexpress vb diğer firmalar bukadar ağırlıkları tolere edebiliyorlar, tolerans tanıyorlar, siz neden anlayış göstermiyorsunuz diyince, bana demez mi, bir daha kine O firmalarla uçarsınız.

Öylemi peki, ismini cismini aldım ev e döndükten sonra, bir güzel olanları email yolu vb yazdım. Pegasus un en yetkili mercii beni arayıp durum için gerçekten özür dilediklerini iletip gerekli adımları attıklarını belirtti.

Kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir amacım yoktu. Ama ben bir para karşılığı hizmet alıyorsam, eleştirmeye hakkım da var. Kendi özel jetimi yapıp uçma gibi bir misyonum da yokken üstelik. Haksız da olsam eleştirim de, Kral dan çok Kralcı olup bana bana ahkam kesersen hakkımı ararım.

Bu Ülke de ki toplumum sorunu Kral dan çok Kralcı olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Aralık 2018; 11:13:6 >

• Ekrandaki o deliğe bakmaktan yazı falan bile okuyamam ben valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 4 Aralık 2018; 12:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Potansiyel kullanıcı olarak, istediğim gibi eleştiririm. İlk Galaxy serisi S1,S2, ilk Note N7000 gibi zamanında alternatifleri pek olmayan cihazlarını alıp severek kullanmışımdır.

Ben de farkındayım, buna benzer başlıklar da, o na çöp, bu na çöp diye kestirip atanları tasvif etmesem de, bilemem,yıllardır bu forumda fanboyluk diz boyu.Alcağından bile değil belki, yorum yapmış olmak için yapar. Ama bir kaç yoruma bakıp herkesi aynı kefeye koyamazsın.

Kimi de gerçekten beğenmeyebilir, eleştirebilir. Firmanın her çıkardığını, yaptığını beğenmek zorunda da değil.

Ama son zamanlar da, Sizin gibi beğenmiyorsan kendin yapta görelim, daha iyisini kendin yap vb popülist yaklaşımlar veya pazarda alışveriş yaparken, şuradaki şu fiyata ve daha iyi sende niye bukadar pahalı dediğin de söglendiğin de, beğenmediysen git ondan al dermiş gibi, milyar dolarlık firmayı pazarcı ağzıyla avukat edası ile bu vb argumanlarla savunmak da oldukça sıktı artık.

Ben kullanıcıyım, müşteriyim, beğenmediğim takdirde benim üretmek, daha iyisini yapmak zorunluluğum yok.

Veyahut beğenmiyorsan yorum dahi yapma, git beğendiğin yerden, ürünü veya hizmeti al deme lüksü kimsenin olamaz.

Hollanda ya Antep, İstanbul, aktarmalı pegasus ile uçuşum vardı.

Antep de check in yaptırıyorum, bagajım da 1 kg fazlam ya çıktı çıkmadı. El bagajım da yok. Uçakta kalkmak üzere, Pegasus un görevlisi dediki ödeme yapmanız gerek.Ödeyemeyecdğim den değil, pegasus un prensibi bu şekilde olduğunu da bildiğim den mecbur kalmadıkça kendileri ile uçmam zaten. Dedim ki Sunexpress vb diğer firmalar bukadar ağırlıkları tolere edebiliyorlar, tolerans tanıyorlar, siz neden anlayış göstermiyorsunuz diyince, bana demez mi, bir daha kine O firmalarla uçarsınız.

Öylemi peki, ismini cismini aldım ev e döndükten sonra, bir güzel olanları email yolu vb yazdım. Pegasus un en yetkili mercii beni arayıp durum için gerçekten özür dilediklerini iletip gerekli adımları attıklarını belirtti.

Kimsenin ekmeği ile oynamak gibi bir amacım yoktu. Ama ben bir para karşılığı hizmet alıyorsam, eleştirmeye hakkım da var. Kendi özel jetimi yapıp uçma gibi bir misyonum da yokken üstelik. Haksız da olsam eleştirim de, Kral dan çok Kralcı olup bana bana ahkam kesersen hakkımı ararım.

Bu Ülke de ki toplumum sorunu Kral dan çok Kralcı olmak.

Alıntıları Göster
    bazı yorumlar dedim herkes için demedim.ayrıca ben huwaaei kullanıyorum.kimsenin fanatiği değilim.çentik dediler beğenilmedi kızak yaptılar beğenilmedi çift ekran yaptılar beğenilmedi.nokta şeklinde kamera yaptılar beğenilmedi.arkadaş neyi beğenceksiniz.beğenmeyenler cöp diyenler için diyorum.
    toplumun genelinde var herşeyi beğenmemek doyumsuzluk .özellikle türkiyede.avrupa ve diğer medeni ülkelerde bukadar beğenmemezlik yok.mantığına işini hangisi görüyorsa o tip cihazlar alıyor.bende diyorum beğendiğiniz ne .yada burada yapın bir cizim yapın herkes görsün bunu cöp diyenler için söylüyorum.
    ülke olarak bir telefon yapamıyorsun ama herşeye çöp demek.yapında bizde kullanalım çöp diyenler için söylüyorum.

• Tamam eyvallah, bende doğru düzgün bir yorum yok diye okuyunca, üzerime alındım, yazma gereği duydum.

Uslub biraz sert olmuş olabilir ama çöp diye yazanlar konusunda ben de size katıldığımı belirtmişim.

Bir de her yeni model çıkmadan önce, tıklanma sayısı uğruna, haddin den fazla spekülasyon dan öteye gitmeyen başlıkların çok açılmasından, cihaz çıkmadan reklamının yapılmasından kaynaklanıyor.

Son olarak, üreten bir toplum olmadığımız gibi, çok hızlı tüketen bir toplumuz.

Bu yüzden herşeye hemen burun kıvırıyoruz.

Ayrıca marka fanatikliği ile sizi suçlamadım. Bu vb konularda ki yaklaşımlara istinaden genele yazdım.

Kısacası boş eleştiri de olmamalı ama bu eleştirilere karşılık daha iyisini sen yapta görelim diye karşılık vermek de çözüm değil. Haklıda olsan İtici olabiliyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 4 Aralık 2018; 12:1:2 >
  • la bu çirkin .....................
    çentiye laf ederken bide sanki küme halinde piksel yanık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 4 Aralık 2018; 13:11:51 >
  • Bu ne böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.