Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Plus'ın tasarımı açığa çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben çentik sevmiyorum ama asimetri de kötü gelebilir.. bide sag taraftaki saat pil durum gibi göstergeler nasil gozukecek şimdi? Baya asimetri oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kameranın yanındaki boşluk bilgilendirme için kullanılacak sanırım. Şarj göstergesi, wifi simgesi, şebeke gücü,operatör ismi vs gibi. O zaman şu anda göze hoş görünmese de ekranı uyandırdığınızda derli toplu bir görünüm olacaktır. Zaten şu anda note ve s cihazlarına bakın, ön kısım simsiyah. Sanki bir bütün ekran var. Kamera bile zor seçiliyor.

Her taraf çentik doldu. Uzaktan bakınca işte bu note veya s serisi diyor insanlar, tıpki iphone x dedikleri gibi. İnsanların ne dedikleri değil kastım, özgün tasarıma sahip olarak bir fark yaratmak önemlidir.

İnfinity yeni seri ekranlar bu anlamda sektöre yeni bir bakış açısı getirdi. Çentik koysaydı, Iyyyyy yine çentik, Samsung bile Apple'ı taklit etti, ne var bu çentikte diyecektik. Huawei tasarım dilini değiştirip çentiğe dönünce, millet nasıl eleştri oklarını yönelttiyse, aynısı Samsungun başına gelirdi. Bu anlamda doğru bir yolda ilerliyor. Ha o kamerayı delik olarak değil de kızak şeklinde tasarlasaydı çok daha iyi olurdu. Kızak mekanizmalı tasarımları geçmişte çok satmıştı samsungun D600, D900, D900i, e900, e 250 kızaklı tasarım konusunda sektöre yön veren cihaz olmuşlardı. Samsung yine bu anlayışını devam ettiriyor. Katlanabilir ekranlar geliyor, yakın zamanda iphone 4s boyutunda bir tel gibi görünen ama açınca 7 inch olan telefonlar hayatımıza girecek.

Sektöre gelen her yenilik, biz tüketicilere yarar. İlkin pahalı olur ama sonradan 100 dolarlık cihazlarda bile görürüz. Buna birçok örnek vermek mümkün. Mesela en basitinden, bundan 5-6 yıl önce, kapasitif dokunmatik ekran sadece çok pahalı modellerde varken, orta alt seviyede rezistif dokunmatik ekranlar kullanılırdı. Rezistif = bastırmatik. Şİmdi rezistif ekranlar silindi gitti. Bu anlamda bir şeye çöp demeden önce bir kez daha düşünmekte fayda var bence.

• samsung boşuna zorlama güzel telefon yapamıyon
  • Aynen ya.

Ön yüzünün tamamı ekrandan oluşan telefona nasıl bir farklı dizayn yapılabilecek se??? İşlevsel olsun, uzun batarya ömrü versin dizaynı pek de umurumda değil. Zaten telefonu "Spigen Tough Armor" kılıfla kullanıyorum. Telefon tanınmaz hale geliyor.

• Şu tasarımın arka kısmını alıp , sony xz3 ünde ön kısmını alıp , parmak izini erkana veya yan tarafa koyup sürseler olay bitecek

• MaSSive kullanıcısına yanıt
    Hocam yine diyorum Edge ekran konusundaki tüm eleştirilere katılıyorum. Kendim de eleştiriyorum. Fakat eleştirirken spesifik olarak kullanışlı olmayan yerlerini eleştirmemiz lazım. Çünkü tasarım sadece ekrandan ibaret değil.
  • Çok hoş ve de özgün bir tasarım olmuş. Eminim şuan insanların önyargısı, bu telefonu başkasının elinde görene kadar sürecektir

• Güzel iyi de tasarım o ekrandaki siyah nokta ney hiç güzel durmuyor kara fatma gibi 🤔

• Verdiğim ilk tepki ıyy oldu açıkçası. Hem alt üst çerçeveyi yok edememiş hem de kocaman 2 kameralık çentik olsa bile daha iyi olacak bir delik açmış. O a8s nin konsept görüntüleri nasıldı oysa neredeyse %100 ekran kasa oranı. Yapacaksan o kameraları üst çerçeveye sığdır bir şeye benzesin. Gerçekten iğrenç. Tam da samsunga geçmeyi düşünmeye başlamıştım.

• S8 ve note 8 deki sensör ve panelin duruşunu yakalayamadı samsung. Sadece aynı ekranda oranı uyarlasalar yeterdi. Abuk subuk kamera tarafı kocaman, kocaman madem sensörü geliştirsenize neyinize bunu yaptıpnız ki ?

• Eminim donanım olarak mükemmel bir cihaz gelecek ama açıkçası ben o ekranda delik olayından iğrendim. Ne kadar çirkin ya öyle 😯

• ekranda centik olsun ama Apple'a benzemesin diye eski tasarimin icine etmis... bu sekil sacma bir tasarim gelecegine, alttan ustten ince cercevesi kalsaydi cihazin...
  • Ben LG nin üst taraf konumlandırmasını daha çok beğeniyorum..
    Samsung da detaylar çok küçük görünüyor. Sinyal yok sanıyorum..

• Samsung bitti artık ,devir Huawei , Xiaomi , Oppo devri.

• sony tasarımından vazgeçti samsung gb dandik tasarıma geçti. samsung şahsiyet kazanmış bi tasarım çıkarmış

• .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Sansung hiç bitermi amoled ekran bile alt orta giris seviye telefonlarda kullaniyo egemenlegini yıkılmaz merak etme mate 20 ekran sorunlarıyla gundemde samsung gic bitmez merak etme boyle firmalar çökmaz apple bile senede bir cihaz çikariyo 3 sradada olsalar bitmezler kolay kolay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm en iyi tasarım. Xs alacak birisi olarak söylüyorum, tasarım işinde Samsung, en dengeli işi yapıyor.Xs alacağım ama çentik kötü bir çözüm.

• arkadaşlar ilk geldiğinde veya ön siparişte kaç lira seviyesinde satışa çıkar bu telefon en az 5000 üzeri rahat olur değil mi?
  • Ekran da deliğe hayır !!! S8 , s9 forever...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aynanınİçi

arkadaşlar ilk geldiğinde veya ön siparişte kaç lira seviyesinde satışa çıkar bu telefon en az 5000 üzeri rahat olur değil mi?
    8bintl civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.