Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Serisi Batarya Pil Optimizasyonu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
24
Favori
16.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bu bildirim ısık isini yapamadim ya. mesela instageama mesaj gelince yanmiyo isik. acaba eksik mi yapti ayari
  • AGABEY kullanıcısına yanıt
    simdi tekrar denedim. sadece ekran acikken isik yandi. ekran kapaliyken olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoradayi34

simdi tekrar denedim. sadece ekran acikken isik yandi. ekran kapaliyken olmuyor
    Bildirimleri bozduğu için zaman zaman bildirim bile gelmediği için artık kullanmıyorum. Boşver ileride belki Samsung default olarak eklerler.
  • ekran acikken olan bildirim isigini da mi kullanmiyosunuz. telefonu alali 2 gun aldi. tam bilmiyorum ayarlari o yuzden soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktoradayi34

ekran acikken olan bildirim isigini da mi kullanmiyosunuz. telefonu alali 2 gun aldi. tam bilmiyorum ayarlari o yuzden soruyorum
    3. Parti uygulama glimpse notification kurdum ben bildirim geldiğinde ekran uyanıyor. Eğer görmezsem dakika ayarlı hatırlatma için ekranı tekrar uyandırıyor. Böylesi yeterli şimdilik
  • Bildirimler için Edge Lightning fix for all apps uygulaması çıkmış. Test ettim güzel çalışıyor tavsiye ederim. Videodaki adımları uygulayın. Bildirim erişimi vs vermeniz gerekiyor. Ekran kapalıyken sorunsuz bildirim geliyor.

TK Bayyoutube
    Fix Edge Lighting To Show all Apps On Your Samsung Galaxy S10e/S10/S10 Plus And More (One Ui Tricks)
    https://youtu.be/ElE4IRZ_iDY

• Merhaba

1-2 haftadır s10e kullanıyorum. Optimize modda hiçbir kısıtlama olmadan, asphalt 9'da her 2 dakikada %1 batarya azalıyor. Googledan yedekleme yapmıştım. Genel ekran süreside 4-5 saati geçmiyor. S10e için bu pil süresi sizce normal mi ? Güncelleme ile çözülmesi mümkün mü ? Yoksa tabiki konudaki adımları uygulayacağım. Ama bu seviyede bir cihaz için bunların gerekiyor olması kabul edilebilir değil.

Şimdiden yardımlarınız ve ana konu için teşekkürler
  • Şu aşamada bir yanlışlık olmalı : '' 6- [Reboot to Bootloader]'i seçip açma/kapama tuşuna basarak telefonu yeniden başlatalım. ''

Bu kısmı denediğim zaman telefon yeşil downloading ekranında kalıyor. 1 saattir bu ekrandaydı. (Çözümü için: ses kısma + güç tuşuna 7 saniye basılı tutun).

Diğer kaynaklardan baktığım üzere ''Reboot System Now'' (en üstteki) bölümü seçmemiz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Şu aşamada bir yanlışlık olmalı : '' 6- [Reboot to Bootloader]'i seçip açma/kapama tuşuna basarak telefonu yeniden başlatalım. ''

Bu kısmı denediğim zaman telefon yeşil downloading ekranında kalıyor. 1 saattir bu ekrandaydı. (Çözümü için: ses kısma + güç tuşuna 7 saniye basılı tutun).

Diğer kaynaklardan baktığım üzere ''Reboot System Now'' (en üstteki) bölümü seçmemiz gerekiyor.
    Yazım hatası olmuş orada evet Reboot System Now olacak düzelttim teşekkürler

S10e kullanan arkadaşlar oyun oynamadan 7 saat maksimum ekran süresi aldıklarını söylüyorlardı. Asphalt 9 oynanirsa normal 4-5 saat ekran süresi.. S10 plus kullanıyorum ara ara oyun oynarsam full wifi 9-10 saati görüyorum. S10e kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa öğreniriz kaç saat ekran süresi alıyorlar. Bizde öğrenmiş oluruz

Samsung Galaxy S10 Serisi Batarya Pil Optimizasyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGABEY -- 28 Temmuz 2019; 18:56:58 >

• quote:

Merhaba

1-2 haftadır s10e kullanıyorum. Optimize modda hiçbir kısıtlama olmadan, asphalt 9'da her 2 dakikada %1 batarya azalıyor. Googledan yedekleme yapmıştım. Genel ekran süreside 4-5 saati geçmiyor. S10e için bu pil süresi sizce normal mi ? Güncelleme ile çözülmesi mümkün mü ? Yoksa tabiki konudaki adımları uygulayacağım. Ama bu seviyede bir cihaz için bunların gerekiyor olması kabul edilebilir değil.

Şimdiden yardımlarınız ve ana konu için teşekkürler
    Merhaba hocam. Yaklaşık 2 aydır S10e kullanıyorum, Huawei Mate 10 Pro'dan geçiş yaptım. Ekran görüntüsü olarak kıyaslama yapmayacağım, genel şarj yüzdesi olarak kıyaslayacağım. Akşam yatmadan önce Huawei'yi şarjdan aldığımda sabaha %98 ile uyanırdım. 8-17 arası işteyim. Gün içerisinde Spotify, İnstagram, Kelimelik oyunu oynarım. Eve geldiğimde %70 seviyelerinde şarjım kalmış olurdu. Aynı kullanım tarzında sabah uyandığımda %95'le başlıyorum güne S10e'de. Akşam eve gittiğimde de %40 kalmış oluyor. Tamam minimalist tasarım, kullanım kolaylığı, taşıma kolaylığı var ama şarj olayı ciddi tedirginlik yaratıyor. Telefonu ele almaya çekiniyorum. Huawei'de şarj cihazı taşımazdım yanımda, S10e'de şarj cihazı taşıyorum yanımda ne olur ne olmaz diye. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam @seco917

Konudaki sıfırlama işlemini yaptım ve yedekleri geri yüklemeden kurulumu tamamladım. Şarj süresi olarak %10 - %15 iyileşme var. Ayrıca asphalt 9 oyununda yarış başlangıcındaki kasma sorunu da düzeldi.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa da teşekkür ederim @AGABEY
  • quote:

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim hocam @seco917

Konudaki sıfırlama işlemini yaptım ve yedekleri geri yüklemeden kurulumu tamamladım. Şarj süresi olarak %10 - %15 iyileşme var. Ayrıca asphalt 9 oyununda yarış başlangıcındaki kasma sorunu da düzeldi.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa da teşekkür ederim @AGABEY
    Paylaştığımız konunun işe yaradığına, telefonda fark yarattığına çok sevindim. Kullandıkça daha da iyi olacaktır.
  • Hocam elinize sağlık güzel paylaşım fakat ben bir s8 kullanıcısıyım bu ayarları yapmamda herhangi bir sorun olur mu ? Forumda s8 için olan böyle yararlı bir konu bulamadım varsa yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura_t

Hocam elinize sağlık güzel paylaşım fakat ben bir s8 kullanıcısıyım bu ayarları yapmamda herhangi bir sorun olur mu ? Forumda s8 için olan böyle yararlı bir konu bulamadım varsa yardımcı olur musunuz ?
    Tüm Samsung telefonlara uygulanabilir hiç sıkıntı yok hemen hemen herşey aynı Temiz kurulum yap anlatimdaki gibi kurulum yaparken eski yüklü uygulamaları Google'dan otomatik yükleme tek tek uygulamaları Google playden kur. Anlatımı sırasıyla yap farkı göreceksin. Bataryan 1-2 yılı geçtiyse hiç değişmediyse bu ayarların bir faydasını göremezsin yalnız bataryanı değiştirmeni tavsiye ederim. S8 2 yıllık bir telefon olduğu için söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AGABEY

Tüm Samsung telefonlara uygulanabilir hiç sıkıntı yok hemen hemen herşey aynı Temiz kurulum yap anlatimdaki gibi kurulum yaparken eski yüklü uygulamaları Google'dan otomatik yükleme tek tek uygulamaları Google playden kur. Anlatımı sırasıyla yap farkı göreceksin. Bataryan 1-2 yılı geçtiyse hiç değişmediyse bu ayarların bir faydasını göremezsin yalnız bataryanı değiştirmeni tavsiye ederim. S8 2 yıllık bir telefon olduğu için söylüyorum.

Alıntıları Göster
    Malesef batarya aynı, garanti bitimine 20 gün kala telefonu yolladım pil değişimi için sorun yok deyip değişmediler yinede ben bir uygulayayım bakalım ne olacak teşekkür ediyorum.

• Tüm gün 3G açık (bulunduğum yerde 4.5G çekmediği için sürekli geçiş yaptığı için 3G'ye aldım) Aod kapalı, parlaklık otomatik, senkronize ve konum kapalı %14 kaldı 8:30 saat ekran süresini rahat görüyor cihaz mobil şebekede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AGABEY -- 10 Ağustos 2019; 22:16:51 >

• Sa arkadaşlar android system webview devre dışı olarak görülüyor bunu devre dışına ben almadım etkinkestir butonu da gelmiyor bunun sebebi nedir sizde de aynı mi
  • Arkadaşlar a50 kullanicisiyim hızlı şarj ile mi şarj ediyim ayarlarda kapatma var kapatiyim mi birde andrid system wiew devre dışı neden devre dışı sizlerde de öyle mi yardımcı olun rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan388

Arkadaşlar a50 kullanicisiyim hızlı şarj ile mi şarj ediyim ayarlarda kapatma var kapatiyim mi birde andrid system wiew devre dışı neden devre dışı sizlerde de öyle mi yardımcı olun rica ediyorum
    Hızlı şarjı kapat bataryan daha uzun süre dayanır. Android system webview önemli değil bende de devre dışı takma kafana öyle kalsın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.