Bildirim
samsung galaxy s2
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
uygulama sayısının fazlalıgındandan olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunes
samsung galaxys2 kullanıcısıyım ama nedense bende bi sorun olusmaya basladı galerisi çok geç açılıyor o kadar aşırı bır resim yok acaba neden böyle oldu bunun bir çözümü varmı lütfen yardım ediniz
tşkler
Aynısı benimde başıma gelmişti. 3-5 resim vardı ama açılması aşırı uzun sürüyordu. sorunu bulamadım ben de resetledim düzeldi. Uygulamada çok fazla yüklü değildi -
Quickpic yüklemenizi tavsiye ederim,hem hızlı hemde telefonun ekranını otomatik döndürmeye almadan da telefonu yatay tuttuğunuzda resimlere bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhdemir -- 24 Haziran 2012; 9:09:40 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
samsung galaxys2 kullanıcısıyım ama nedense bende bi sorun olusmaya basladı galerisi çok geç açılıyor o kadar aşırı bır resim yok acaba neden böyle oldu bunun bir çözümü varmı lütfen yardım ediniz
tşkler
Aynısı benimde başıma gelmişti. 3-5 resim vardı ama açılması aşırı uzun sürüyordu. sorunu bulamadım ben de resetledim düzeldi. Uygulamada çok fazla yüklü değildi
galeriyi mi resetlediniz reset derken nasıl yaptiniz yardımcı olur musunuz?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
quote:
tşkler
Aynısı benimde başıma gelmişti. 3-5 resim vardı ama açılması aşırı uzun sürüyordu. sorunu bulamadım ben de resetledim düzeldi. Uygulamada çok fazla yüklü değildi
galeriyi mi resetlediniz reset derken nasıl yaptiniz yardımcı olur musunuz?
Telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Unutmadan sıfırlamadan önce yedek almayı unutmayın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- telefonum gelen aramaları meşgule atıyor
- telefonun üst kısmında kırmızı ışık yanıyor
- arama kaydında mesajlar görünmesin
- s23 ultra mı iphone 15 mi
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung galaxy s serisi
- exynos 2400e
- s24 ultra güncelleme
- galaxy ai nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X