Bildirim
samsung galaxy s2 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ufunqitos
Merhaba arkadaslar, android dunyasina yeni gecis yapmayı dusunuyorum, sizce samsung s2 alınır mı yoksa modası gecti mi? Guncelleme aliyor mu bu telefon?
S2 kendisini kanitlamis bi telefondur. Onumuzdeki donem yine guncelleme alacaktir. Hangi telefondan s2 ye geciyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kullandım galaxy s3 de kullandım ama inan galaxy s2 daha kullanışlı ve problemsiz kamerası vs.sorunsuz olan güzel bir telefondur.Ben al fiyatıda uygunsa -
tesekkür ederim olumlu yorumlar beni sevindirdi açıkcası. Nokia telefonum var eski , ekran ufak geliyor internete girmekte sıkıntı çekiyorum bu yüzden s2 uygun geldi.
Güncelleme sıkıntısı kesinlikle yaşamazsınız, resmi jelly bean çıkması yakın zaten. En kötü ihtimal custom romlarla telefonunuzu güncel tutarsınız.
Boyut olarak en ideal telefon bence S2. -
quote:
tesekkür ederim olumlu yorumlar beni sevindirdi açıkcası. Nokia telefonum var eski , ekran ufak geliyor internete girmekte sıkıntı çekiyorum bu yüzden s2 uygun geldi.
Nokia dan sonra sana mükemmel gelecektir. Yalnız aldıktan sonra şarjı çabuk bitiyor demeyiniz. Çünkü akıllı tlefonlar sizi ekranı açık şekilde 2-6 saat kadar idare edebilir(yaptığınız işleme göre) bu yüzden işinizi halledince kaldırıp bir kenara koymalısınız ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: vamp
quote:
Nokia dan sonra sana mükemmel gelecektir. Yalnız aldıktan sonra şarjı çabuk bitiyor demeyiniz. Çünkü akıllı tlefonlar sizi ekranı açık şekilde 2-6 saat kadar idare edebilir(yaptığınız işleme göre) bu yüzden işinizi halledince kaldırıp bir kenara koymalısınız ;)
öyle bir sikayetim olmaz cunku su an kullandıgım telefonu da modem niyetine kullandıgımdan surekli sarj ediyorum :)
Şiddetle tavsiye edilir. Samsung'un efsane listesine çoktan adını yazdırmış, tahminim en az 1.5 - 2 sene daha resmen güncel kalacak telefondur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X