Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2'DE TELEFON TUŞLARINI BULAMADIM..ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR.GEÇENLERDE YURT DIŞINDAN Bİ TANIDIĞIMDAN SAMSUNG GALAXY S2 TELEFON ALDIM.TELEFON NUMARALARINI HAFIZAYA KAYDETTİM FAKAT HAFIZADA OLMAYAN NUMARALARI ÇEVİRMEK İŞİN TUŞ TAKIMINI BULAMIYORUM.BU KONUDA BİLGİ VEREBİLEN ARKADAŞLAR OLURSA SEVİNİRİM.kULLANIM KLAVUZUMDA MALESEF YOK..TEŞEKKÜRLER

• Sol alttaki yeşil simgeye tıkla
  • tamam tıklıyorumda ben tuş takımını göstermeyi yapamıyorum rehber çıkıyor..rehbere kaydetmem mi gerekiyor onu her numarayı önce onun için sordum:) öyle bşey de olmayacağına göre..komik ama hakkaten bulamadım yaw:)
  • en üstte kayıtlar rehber favoriler yazan bir sekme var.orayı parmağınla saga kaydır.ve işte mutlu son
  • eyvallah ya sdc sağ tarafta arıoom bende soldaymış..çok saolun..iyi günler.:)
  • eyvallah.güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

eyvallah.güle güle kullanın

bi an bulamayınca telefondan soğudum :)
  • teşekkürler :) bu kadar basitmiş ama acemi olunca oluyo işte :)
  • başlığı açana teşekkürü bir borç bilirim aynı sorunu yaşadım sıyırıyordum tuşlar nerde diye arıyorum bi saattir fena ayar olmuştum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dizemen

başlığı açana teşekkürü bir borç bilirim aynı sorunu yaşadım sıyırıyordum tuşlar nerde diye arıyorum bi saattir fena ayar olmuştum :)

+1

bende bulamayınca google a soranlardanım allahtan arkadaş daha önce başlık açmış
  • eyvallah bana da yardımcı oldunuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.