Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle objektif inceleme her yerde bulunmaz.. sohbet tadında bir inceleme.. gerçekten de tebrikler. donanımhaber artık kendini de aştı diyebiliriz.. yakında bir tv kanalında teknoloji gündemi adı altında bir program yaparlar herhalde :)
  • Arkadaşlar video da sensetionun tozlanma sorunundan hiç bahsetmemiş acaba bu tozlanma sorunu bahsetmeye değer görülmeyecek kadar nadir mi oluyor? Sensetion dan vazgeçmeme neden olan tek şey bu diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSolution

Arkadaşlar video da sensetionun tozlanma sorunundan hiç bahsetmemiş acaba bu tozlanma sorunu bahsetmeye değer görülmeyecek kadar nadir mi oluyor? Sensetion dan vazgeçmeme neden olan tek şey bu diyebilirim.

Aynen öyle forumda az görülüyor. 500 kişiden 10'nunda toz sorunu var
  • Arkadaslar iki telefonunda 4" ekrana sahip olmasindan dolayi motorola atrix 4g ile lg optimus 2x arasinda kalmis durumdayim.Samsung galaxs S2 gibi telefonlara sirf boyutlari yuzunden bakmiyorum.Bana bi tavsiye verin hangi telefonu almaliyim sizce???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilova

Arkadaslar iki telefonunda 4" ekrana sahip olmasindan dolayi motorola atrix 4g ile lg optimus 2x arasinda kalmis durumdayim.Samsung galaxs S2 gibi telefonlara sirf boyutlari yuzunden bakmiyorum.Bana bi tavsiye verin hangi telefonu almaliyim sizce???

Samsung un boyutu kesinlikle buyuk degil.cebe rahat sigiyor ve o kadar hafif ki hic agirilik yapmiyor.kagit ustunde de s2 daha iyi oldugundan ben s2 al derim
  • Arkadaşlar merhaba ;

haftalardır araştırma içerisindeyim gerek bu sitede gerek başka sitelerde ama aklima takılan ve hala karar veremediğim bi kaç konu var yardımcı olacağınızı ümit ederek burada paylaşmak istedim ;

Akıllı bir tlefon almaya karar verdim sonunda şükür

1. ilk olarak SGS 2 çok hoşuma gitti ince zarif hızlı güvenilir ve iddalı bi marka ama talafonu elime aldığımda hem hayal kırıklığı hemde şaşkınlık iki duyguyu aynı anda yaşadım. ebatlarına göre gereğinden çok çok hafifliğinden dolayı şaşkınlık,belki malzemesi çok kaliteli olabilir ama verdiği his hayal kırıklığı ki malzemesi çokta kaliteli değil!ebatlarından ve inceliğinden olsa gerek telefon sanki elinden düşüp kayıp gidecek ele pek oturmuyo gibi sanki,

2.seçenek olarak htc sensation bilirsinizki HTC akıllı telefonlarda gerçekten piyasadaki bütün markalardan önde giden bir marka onun vermiş olduğu güvende ayrı bi olay geçenlerde bir mağazada bakma imkanım oldu verdiği his zevk anlatılmaz yaşanır cinsindendi telefonun eline oturması kalınlığı elde tutulabilmesi vs vs...Bilenler benden daha iyi bilir.Cihaz açık olamdığı için herhangi bi şekilde kurcalama imkanım olmadı ama en kısa zamanda kurcalayabileceğim bi yere gidip denicem

bu iki model arasında şimdilik kararsızım kimisinin ısınma sorunu kimisinin internetinin yavaş olması kimisinin çözünürlüğü vs vs artıları eksileri olan telefon bunlar onlara fazla değinmicem ilgilenenler ne demek istediğimi anlarlar

şimdi asıl bomba konu yurdışında htc modellerinin htc sensation XL ve XE modelleri satışta ve son olarakta HTC Rezound u satışa çıkardılar(14 kasımda Verizon'la 299$ 2 yıllık sözleşme işe satılacak).

Sensation XL ve XE son olarak Rezound bizim ülkemize gelmesi ne kadar sürebilir?Yılbaşına kadar yada ocak ayının sonuna kadar beklesem bi faydası olabilirmi yoksa birşey değişmezmi? Asıl kafama takılan bu biraz daha beklemelimiyim bu yeni çıkmış olan ürünler içn yoksa beklemenin bi faydası olmazmı?

Zaman ayırıp okuduğunuz ve ayriyetten cevapladığınız için şimdiden teşekkür ederim...Cevaplarınız benim için çok önemlidir!

• benim sıkıntı veren küçük bir sorunum galaxy s2 android 2.3.5 güncelledikten sonra bir sıkıntı yaşamadım fakat son 1 haftadır telefonu açıp kapatınca yüklediğim uygulamalar sayfalara 20 , 30 sayfaya falan her açıp kapattığımda bu sorunu yaşıyorum acaba bir çözümü varmı
  • uygulamalar sayfalara dağılıyor
  • Reklamı geç diyoruz takılıyor yetkililer?
  • 55 dk çok uzun daha izlemedim ama gerçekten harika gözüküyor yani youtube a koysalar şu videoyu en az 2-3 mılyon begeni gelir.
  • video iyi olmuş lg yerine atrix gelebilirdi
    atrix 4g htc sensede ndahi iyi bence
  • Çok güzel bir inceleme olmuş emek verenlerin ağzına sağlık, Samsung Galaxy S 2 kullanıyorum gerçekten çok hızlı bir telefon herkese tavsiye ederim, ısınma problemi uzun kullanımlarda oluşabiliyor pek fazla rahatsız edici değil.
  • Gerçekten mükemmel olmuş,ağızınıza sağlık.. Çok yararlı oldu,sensation ile s2 arasında kalmıştım,ama gerçekten ısınma problemini takıyorum kafaya çok oyun oynayan,sürekli twitter face giren bir insan olduğum için,acaba bu bana sıkıntı yaratır mı diye düşünmeden edemiyorum.. Oyun tutkusu için alacağım zaten s2 yi,ama sensation da güzel telefon Allah'ı var.. Kararsızım vallahi.
  • sensation....
  • samsung galaxy s2 nin ekranı super amoled plus gorilla glas deil
  • çok güzel bi inceleme
  • sırf dizayn, incelik hafifli kte bile S2 hala daha önde.. hız performans bunları saymadım bile..
  • Video'yu izleyemiyorum hata olusuyor bu sorunu çözebilirseniz sevinirim, tskurler.
  • Galaxy s2
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekym

samsung galaxy s2 nin ekranı super amoled plus gorilla glas deil

yanlış yönlendirmeyin..gorilla glass ekrana sahip
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.