Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mmnder16

böyle objektif inceleme her yerde bulunmaz.. sohbet tadında bir inceleme.. gerçekten de tebrikler. donanımhaber artık kendini de aştı diyebiliriz.. yakında bir tv kanalında teknoloji gündemi adı altında bir program yaparlar herhalde :)

Gecenin bu saatinde aklıma bu inceleme geldi ve tekrar izleyeyim dedim ve şu mesajı gördüm, başlık iteklemek gibi oldu ama cevap yazamadan edemedim.

Mesaj tarihi: 2 Kasım 2011; 10:03:29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 27 Eylül 2013; 1:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

böyle objektif inceleme her yerde bulunmaz.. sohbet tadında bir inceleme.. gerçekten de tebrikler. donanımhaber artık kendini de aştı diyebiliriz.. yakında bir tv kanalında teknoloji gündemi adı altında bir program yaparlar herhalde :)

Gecenin bu saatinde aklıma bu inceleme geldi ve tekrar izleyeyim dedim ve şu mesajı gördüm, başlık iteklemek gibi oldu ama cevap yazamadan edemedim.

Mesaj tarihi: 2 Kasım 2011; 10:03:29

Sayende bende tekrardan izledim s2 telefinumdan ama tek kamerasindan memnun degilim. Halen yetiyor bana s2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s2 ne telefondu be samsung çok bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

s2 ne telefondu be samsung çok bozdu

s3 ve ip5 kullanmama rağmen s2'yi gerçekten de özlüyorum.. hatta s2'ye geçmeyi de düşünmüyor değilim..
  • galaxy s2 halen taş gibi diğerleri nerede :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsinakkulah

samsung galaxy s2, htc sensation arasında kaldım napayım bilmiyorum.

Samsung galaxy s2 almak daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi bitmediniz şu forumda.sorunlu musunuz kardeşim?gereksiz post kastırmak için kaç yıllık konuyu hortlatıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 30 Haziran 2014; 8:39:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

galaxy s2 halen taş gibi diğerleri nerede :)

3 yıldır htc sensation kullanıyorum hala taş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bi bitmediniz şu forumda.sorunlu musunuz kardeşim?gereksiz post kastırmak için kaç yıllık konuyu hortlatıyorsunuz

hortlatan ben degildim ayrıca hangi telefonu aldın merak ediyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

bi bitmediniz şu forumda.sorunlu musunuz kardeşim?gereksiz post kastırmak için kaç yıllık konuyu hortlatıyorsunuz

konuyu ben hortlamadım.
    3-4 yıllık üyeyim post kasmak gibi niyetim olsa bukadar az post um olmazdı emin ol.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.