Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2-Iphone4 takasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Şu sıralar Street Fighter 4 ü online oynamaktan daha keyifli ne olabilir ki... Sırf SF4 ve KOF için bile iPhone derim ben...

+1
  • En mantıklısı gidip incele bir alışveriş merkezinde yada telefoncuda. Bazıları kişisel fikirlere dahi müdahale ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

iphonedan 10 ayda sıkıldıysan gs2'den 1 ayda bıkarsın! iphoneda kal!

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

Kagit ustunde g2 nin ustunlugunu kimse kucumseyemez fakst uzun vadede i4 cok daha iyi diye dusunuyorum

Aynen.
  • benim yuzumden isyerimde en az 10 kisi iphone 4 aldi, o kadar cok reklamini yapiyorum ki iphone 4 un, simdi herkes sokta galaxy s2 ye gacacagimden dolayi. iphone hakkaten inanilmaz stabil, hizli, karizmatik, kisaca super bir telefon ama su ios isletim sistemi hakkaten sikmaya basladi. simdide ios 5 te android taklidi ucundan azcik derler ya notification bar falan geliyor yani android de yillardir olan seyler. iphone da guncelleme gelecek diye omrumun daha hizli gectigini daha hizli yaslanmaya basladigimi hissediyorum, hala ios un tam ozgurluk sunmamasi, hala mp3 ten ringtone yapmak icin bir suru zahmete girme, hala widget namina hic birsey olmamasi (telefona wallpaper koymak daha ios4 le gecen sene geldi), bu tarz seyler beni kisitlanmis hissettiriyor. Notification bar gelecek diye simdi 4 gozle ios5 i bekliyoruz. ayrica 4.3" ekran da cidden hosuma gidiyor. Galaxy s2 nin ekran cozunurlugu bir miktar daha kotu ama inanin o renklerin guzelligiyle goz zaten cozunurluk farkini algilayamiyor bile. Iki telefonu yan yana koyuyorsunuz ayni resmi aciyorsunuz ondan sonra iphoneun ekraninin tshirtunuzle silme ihtiyaci duyuyorsunuz cunku renkler oldukca sonuk kaliyor sanki uzerinde bir film tabakasi varmis hissiyati veriyor. Sonucta iphone cok guzel bir telefon ama sirk ios'un kisir bir isletim sistemi olmasi ve ekraninin benim icin kucuk olmasindan dolayi galaxy s2 ye geceyim diyorum.

• herkes çok güzel yorumlar yapmış, iphone cidden başarılı bir cihaz ancak Kızılay yardım yapmış gibi herkes de iphone çılgınlığı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hasanaygunoglu

3.5" bana yetmez ben kocaman ekranda multi touch ve flashlı hızlı bir internet keyfi yaşamak istiyorum diyorsan sgs2 alacaksın. zaten şuan iphone biraz mantıksız inceleme videolarında görülüyorki sgs2 hızda ezmiş.

tabi birde iphone 5 var, 2 ay bekle iphone 5 i daha ilginç bir alet gelebilir, belli olmaz.

arkadaş 250 basan ferrari yerine 300 basan reno tercih ederim demiş. saygı duymak lazım tabi!

Aynen öyle.

• SAKIN YAPMA ÖYLE BİR HATA!
    Samsung ağzı ile kuş tutsa, değil çift çekirdek kuruyemişçi dükkanı olsa gene alınmaz arkadaşım.. Ben Android, Symbian, iOS dahil olmak üzere ne kadar telefon varsa tecrübe ettim.. İlla ki Android tecrübesi yaşayım dersen HTC al derim ama Googlenin ülkemizi adam yerine koymaması, uygulama mağazasını kısıtlaması dolayısı ile Googleden ve Androidden nefret ettim. Sen kimsin ki güzelim memleketimi dahil etmiyorsun mağazana. Applenin canı yokmu. Bak çatır çatır insanlar mağazadan alışveriş ediyor.

Samsung Galaxy S II = Hala ses çıkış şiddeti düşük bir müzik çalar, hala düzgün çalışmayan bir GPS ve son derece kötü plastik kasa yapısı.. Ayrıca da büyük ve hantal bir yapısı var. Tepsi gibi telefon. Üzerine koy türk kahvesini yanına da suyu servis yap...

iOS 5 ve iPhone 5 tüm düzeni değiştirecek emin ol.. Az sabır..

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Bence ios 5 i bekle yada udid kaydı yaptırıp betasını yükle belki yeniden cihazı sevmene yardımcı olabilir.

ios 5 in hiçbir artısı yok hatta daha da soğudum ios tan.yenilik falan da yok zaten saçma sapan özellikler getirmişler.ios 5 şu ana kadar fiyasko
  • Sgs 2 yerine cikacak olan yeni nesil iphone u bekle derim. Pisman olma sonra.
  • Yapma arkadaşım.. Androidin neyini beyendin ki... Önemli olan kolaylık.. Pratik kullanım.. Androide HD oyun yüklemek bile mesele. Yok önce setup yükle.. Sonra oyun datasını bir yerden çeksin. Yok o dosyayı buraya at, şu dosyayı bilmemne klasörüne kopyala.. Falan filan.. Bir ton iş. Ha sen bunlarla uğraşmayı seviyorsan git kullan Androidini.. Ama iOs kullanım kolaylığı açısından bir numaradır.
  • Aslında bu sorunun cevabını ancak sen verebilirsin.
    Dün mediamarkt'da inceledim sg2 'yi güzel cihaz ama ben şahsen i4 e değişmem.o cihazda birseyler eksik gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Şu sıralar Street Fighter 4 ü online oynamaktan daha keyifli ne olabilir ki... Sırf SF4 ve KOF için bile iPhone derim ben...

altına imzamı atarım, SF4 ve KOF oynamak varken neden 300 basan reno :))))
  • Burada SGS 2 yi kötüleyenlerin kaç tanesi cihazı kullandı yada onuda geçtim cihazı eline alıp inceledi acaba merak ediyorum :)

@umutech
    Cihazda tek eksik app store diyebiliriz ki apple'ın tartışmasız üstünlüğü app store'dur emin ol başka eksiklik yok fazla olarak işine çok yarayacak Flash player yüklü telefondaki bu cihazda çok stabil çalışıyor.

SGS 2 her açıdan üstün bir cihaz olmasına rağmen app store'un zenginliğine hala yetişemeyen Android Market yüzünden hala iphone u bırakamıyor insanlar.

Bu cihazları kullanan insanların büyük çoğunluğu 20 hatta 30 yaş üstü grubu ve bir çoğuda çalışan insanlar oyun yükleyenler eminim benim gibi kuruyor ama hiç açmıyor bi kere bakıyor sonra kenarda duruyor.

He SGS 2 yede kuruluyor oyun falan ama bi arkadaşın dediği gibi HD oyunları kurması biraz zahmetli ve stabilite olarka oyunlarda İphone un tartışmasız üstünlüğü var.

ama gel görki misalen Mp3 indirme olayı iphone da yok varsada android deki gibi değil MusixBox denen bi uyugulama var mesala 6-7 mb lık bi şarkıyı telefonuna indirmen 10 saniye falan sürüyor maksimum.

ve son olarak iphone 4 denen cihaz 1 senelik bir cihaz SGS 2 çıkalı daha yeni 1 senelik teknoliji ile arasında fark olması normal.

Oyun falan fazla oynamam ben diyen biri ve iphone 4 tende sıkılmışsa SGS2 şu an için çok iyi bir tercih, he 2. eli nasıl olacak yarın öbür gün satarken zarar edermiyim diyenlerede illaki zarar olacaktır ama ne denli düşüş olur onuda zaman gösterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfire3 -- 14 Temmuz 2011; 12:10:02 >

• Bende senin gibi sıkıldım ve satıp Ayfon5 çıkana kadar kullanayım diye SGS 2 aldım. Memnunum şahsen android marketin appstore'a erişmesi elbette ki güç. Ancak Androidi kullanması da bi o kadar eğlenceli. Bence pişman olmassın en azından benim gibi ayfon 5 gelene kadar seni hayda hayda eğlendirir.
  • quote:

quote:

quote:

3.5" bana yetmez ben kocaman ekranda multi touch ve flashlı hızlı bir internet keyfi yaşamak istiyorum diyorsan sgs2 alacaksın. zaten şuan iphone biraz mantıksız inceleme videolarında görülüyorki sgs2 hızda ezmiş.

tabi birde iphone 5 var, 2 ay bekle iphone 5 i daha ilginç bir alet gelebilir, belli olmaz.

arkadaş 250 basan ferrari yerine 300 basan reno tercih ederim demiş. saygı duymak lazım tabi!

muhteşem bir benzetme yapmışsınız, tebrikler.

her ne kadar ip4 kullanıyor olsamda o küçük ekranda zorla multi touch yapmayı sevmiyorum. Aynı hızda; flashlı, kocaman ekranda multi touch yapmak isterim.

Galaxy S2 nin ekranı daha buyuk olsada 480*800 cozunurluge sahıp.Ancak ıphone4 te 960*640.
    Ben bızzat karsılastırdım aynı fotografı sonuna kadar yakınlastır ıkı cıhazada bır bak benı cok ıyı anlarsın.SGS2 de resmen kareler sayılıyordu.Bu bıle ıphone 4 u secmem ıcın bır sebeptır.

• ben i4 kullanıyorum ve kendi tercihim i4 ü değişmem ben sgs 2 ye falan sevıyorum telefonumu. Ama zevk meselesı benım i4 JB li ve kesınlıkle JB tavsıye edıyorum telı sevmen ıcın yeterlı sebep geırıs hıkaye
  • Ben defalarca sıkılıp değiştirdim, ama iphone geri dönüşüm uzun sürmedi.
  • SGS2 yi denedim cok begendim. iphone'da sadece ikon gormekten sikilan biri olarak SGS2 ye gecmek mantikli geldi baya. Cok hizli cok guzel bir telefon. Kullanmasi da arkadaslarin dedigi gibi cok keyifli. Ama gel gor ki android market abartisiz 5 para etmez... Kullandigim bir kac app aratayim dedim hic biri cikmadi. E o appler de benim icin inanilmaz onemli. (Oyun degiller) SGS2 gibi guzel bir cihazin marketinde malasef ki appstore'daki Oxford Deluxe gibi akademik bir sozluk bile yok. Oxford'un her alan icin ayri terminolojilere sahip 100'e yakin sozlugu var appstore'da ama android markette bunlardan eser yok! E gelisecek gelisecek diyor herkes de cikali ne kadar zaman oldu arkadaslar android farkinda misiniz? Ayrica android kullanan bir suru telefon, hadi telefonu gectim tabletler var. Ve android market bu kadar geride! Kusura bakmasin ama bu hizla Apple'i yakalamasinin mumkunati yok. Her ne kadar o hos grafikler widget'lar icimde kalsa da iphone ile devam edecegim. 2g'den beri kullaniyorum bu arada :) E insan tabii iki uc guzel grafik, widget goruncr tav oluykr haliyle ama yok. Degmez. Umarim Amerika'dan donmeden iphone5 cikar da alma firsati bulurum. Tabii unlocked satis devam ederse. :)) hic sanmiyorum tabii.

• Bende geçen hafta artık 3gs 'den bıkmıştım. Iphone 4 mü yoksa SGS2 mi alıyım arasındasydım. (Iphone 2g den beri yıllardır iphone kullanıyorum)

SGS2 ye çok yakındım ta ki ;

- O büyük ele cebe sığmaz telefon, tamam ekran büyük ama telefonda büyük
    - Isınma sorunu (sgs2 forumlarında bolca okuyabilirsin)
    - Bataryanın 1gün gitmemesi (yine fsgs2 ana başlığında bolca mevcut)
    - Satmak istersen 2.elinin para etmeyişi

Iphone'u seneye satmak istesen bile cihaz halen para eder. Samsungda devamlı yeni model çıktığı için değil seneye birkaç ay sonra sıfırı bile ucuzluyor telefonun ve 2.eli artık ölüyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.