Bildirim
Samsung Galaxy S2 kamera hatası.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: oyunperver
Herkese merhaba.S2min kamerasını açtığımda ekran siyah oluyor ve sonra da kamera durduruldu deyip kapatıyor.4.1.2'ye geçtim yine aynı.Acaba sorun donanımsal mı?Çünkü bir ara yere sert düşmüştü.Ayrıca, tamir edilebilir mi?
Yere düştükten sonra olduysa geçmiş olsun yazılım değiştirmenize rağmen hala böyle oluyorsa donanımsal. Bir de stabil cyanogenmod kurmayı deneyin düzelmesse geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla onu da kurdum.Yine aynıydı.Kamera değişimi falan yok mu bir şey?Yoksa var ama değmez mi?Eğer tamiri maliyetliyse gerek yok, başka bir f/p modele geçerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oyunperver
Valla onu da kurdum.Yine aynıydı.Kamera değişimi falan yok mu bir şey?Yoksa var ama değmez mi?Eğer tamiri maliyetliyse gerek yok, başka bir f/p modele geçerim.
Bilemiyorum ancak bana maliyetli olur gibime geliyor. Yapan var mıdır var dır yani. F/P ne almayı düşünüyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- konferans yapınca karşı taraf görür mu
- telefonu siyah beyaz yapma
- telefon sadece acil aramalar diyor ne yapmalıyım
- rehberim başka telefonda çıkıyor
- rehber kayıt tarihi
- s24 kaç yıl güncelleme alacak
- galaxy ai hangi telefonlarda var
- samsung a55 fiyat
- samsung itest
- 7000 mah bataryalı telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X