Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2 kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • galaxy s2 kullanan varmı aranızda yakında elime geçecekte merak ettim acaba nasıl kullanan varsa içinizde bi kaç beğendiğiniz özelliklerden bahsederseniz sevinirim

• bence s3'den daha şık
  • Tasarım olarak ve incelik olarak güzel bir telefon.yazılımı güncel ve donanımı yeterli bir telefondur.iyi bir tercih yapmışsınız yalnız tüm gün kullanıma uymayan telefon kategorisine alıyorum bu modeli.nedeni ise bataryanın az olmasındandır.samsung tarafından satılan daha güçlü batarya+kapak kombinesi ile yoğun kullanıma uygun hale getirebilirsiniz.onun haricinde ekran boyutu olarak ne çok küçüktür nede çok büyüktür.şahsım olarak 5 kez demire,toprağa,halıya ve betona düşürmüş olup sadece kasaya hasar vermiş biriyim.tabi bu düşüş şekline göre değişen olaylardır.kullanım tarzınızıda anlatırsanız daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Tasarım olarak ve incelik olarak güzel bir telefon.yazılımı güncel ve donanımı yeterli bir telefondur.iyi bir tercih yapmışsınız yalnız tüm gün kullanıma uymayan telefon kategorisine alıyorum bu modeli.nedeni ise bataryanın az olmasındandır.samsung tarafından satılan daha güçlü batarya+kapak kombinesi ile yoğun kullanıma uygun hale getirebilirsiniz.onun haricinde ekran boyutu olarak ne çok küçüktür nede çok büyüktür.şahsım olarak 5 kez demire,toprağa,halıya ve betona düşürmüş olup sadece kasaya hasar vermiş biriyim.tabi bu düşüş şekline göre değişen olaylardır.kullanım tarzınızıda anlatırsanız daha iyi olur.

Batarya konusunu biraz araştırdımda 3500 mahlık bataryalar var ama telefonuda kaba gösteriyormuş kullanım tarzımda gelince fazla msj çeken birisid değilim sadece konuşma yapmak için kullanacağım, öyle telefon meraklısı birisi değilimdir hediye geleceği için kullanyorum yoksa bana 3310 bile yeter diyim bakalım şimdi dokunmatik telefon ilk kez kullanacam... s3 te çok büyük arkadaş :D

• s3 den daha kullanışlı bir telefon ama şarj olayı sorun çok yönlü bir telefon olduğu için elimden düşmüyor bu yüzdende şarjı çabuk bitiyor.android telefonların ortak ve en büyük sorunu bu bence bakalım ne zaman iyi bir çözüm bulacaklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.