Şimdi Ara

samsung galaxy s2 yi neden seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konu çok konuşulmuş çok tartışılmış ve bi sonuca varılamamış.androıd veya ıos bı telefon almak istyrm ve konudan da anlaşılacağı üzere 4s ve s2 arasında kaldım.s2 cilere sormak istedim.
    Neden s2? Şlmdiden teşekkürler..
    Iyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4S alabileceğini düşünüyorsan neden s2 ile 4s arasında kaldın. Bence s3le 4s arasında kal daha mantıklı olabilir. Boyutundan dolayı dersen bilemem. Tercihini ihtiyaç ve zevkine göre belirle derim.
  • hocam nette dolaşrm müzik dinlerim filim izlerim.alacağım telefonu bu yönde kullancam.4s i seçenklerde bulunmamım sebebi ise sadece telefonun tipi.donanımsal özellikler s2 diyor ama bilemedim işte

• quote:

Orijinalden alıntı: sertanbeyy42

hocam nette dolaşrm müzik dinlerim filim izlerim.alacağım telefonu bu yönde kullancam.4s i seçenklerde bulunmamım sebebi ise sadece telefonun tipi.donanımsal özellikler s2 diyor ama bilemedim işte

4s in parasai verebiliyorsan s3 al bu 2 sinden 4s al

• quote:

hocam nette dolaşrm müzik dinlerim filim izlerim.alacağım telefonu bu yönde kullancam.4s i seçenklerde bulunmamım sebebi ise sadece telefonun tipi.donanımsal özellikler s2 diyor ama bilemedim işte

Nette dolaşır müzik dinlerim film izlerim dersen kesinlikle s3 düşün. iPhone 4S daha kibar daha tok duran bir telefon orası ayrı ama bunları yapacaksan s3 şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Nette dolaşır müzik dinlerim film izlerim dersen kesinlikle s3 düşün. iPhone 4S daha kibar daha tok duran bir telefon orası ayrı ama bunları yapacaksan s3 şart.

Neden şart S2'nin açamayıp S3'ün açtığı video formatı mı var?

• sIII benim için sınıfta kalmış bi telefon. SII yada 4s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • s2 al.tek sıkıntın batarya olur onuda özel batarya yada yedek batarya alarak giderirsin.ince tasarım ve kaliteli amoled ekran.

• Büyük bi ihtimal s2 alıcam. Herşekilde iphone 4s ten iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

quote:

Neden şart S2'nin açamayıp S3'ün açtığı video formatı mı var?

O Yüzden Değil , S3'ün ekran boyutu film izlemek için çok iyi o yüzden dedim.

• Bence Polypad 7200 HD al. Hepsinden iyidir. Ben de var çok memnunum.
  • S2 al rahat et

• S2 sarji malzeme kalitesi yazilim destegi gibi seylerle geride kalmis bir telefon s3 ise daha uzun sure guncelleme alacak daha iyi bir ekrani malzemesi var ve pili inanilmaz daha uzun internet konusundada zaten kendini ispatlamis bir telefon s3 al rahat et simdilik dusunme telefonu uzun sure kullanacaksın s3 forever

• Apple - Android tercihin kesinlikle androidden yana olmalı diye düşünüyorum. İmkanın varsa s3 almanı tavsiye ederim, ancak s2 alıcam dersen aynı fiyatlara olan htc sensation serisinede bir göz at bence ikisinide kullanmış biri olarak sensation'u çoğu açıdan daha üstün buluyorum.
  • Ben bir galaxy s2 kullanicisi olarak acik konusayim her gun telefonuma dahada asik oluyorum ekranin parlakligini fulleyince sokunmak icin deliriyorum boat browser kurunca int hizi beni delirtiyor dh da takilmak onunla guzel s3 denilen oyuncak bozmasi telefondan bin kat iyidir belki donanimsal olarak degil ama gorsel olarak mukemmel ben onq asigim

• Dostum 300 lira daha koy s3 al keyfine bak eğer acil değilse
  • S2 son deminde , S3 ün yurtdışı + imei atılmış cihaz al.

• s II al bnece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.