Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S20 128 GB 6792 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.708
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman bu paraları bu telefona verenler enayi siz ne önerirsiniz telefon olarak alacak arkadaşlara yardımcı olalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3-4 ay önce 5.700 e falan almadık. Şimdi hiç alınmaz. Exynoslu

• 2 ay olmadi s20 plus i 6500tl idi h.buradada ne olduda u fiyatlara cikti telefonlar anlamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_yildiz

2 ay olmadi s20 plus i 6500tl idi h.buradada ne olduda u fiyatlara cikti telefonlar anlamiyorum
    1 ay once S21'i 6200'e aldik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat.Yildiz

O zaman bu paraları bu telefona verenler enayi siz ne önerirsiniz telefon olarak alacak arkadaşlara yardımcı olalım
    Galaxy s21

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    S21 nasıl memnun musunuz? S21'de de ısınma ve pilin çabuk bitmesi sorunu var mı? Yoksa düzelmiş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: erturk unal

S21 nasıl memnun musunuz? S21'de de ısınma ve pilin çabuk bitmesi sorunu var mı? Yoksa düzelmiş mi?
    Isınma guncelleme ile halledildi.Isınmıyor suanda pil iyi degil ama bir gunu rahat cikariyorum.S10'dan gectim ben bir fark hissetmedim zaten S10 da cok hizli cihazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erturk unal

Isınma guncelleme ile halledildi.Isınmıyor suanda pil iyi degil ama bir gunu rahat cikariyorum.S10'dan gectim ben bir fark hissetmedim zaten S10 da cok hizli cihazdi.

• Oz_Webster O kullanıcısına yanıt
    Tmm nerede 6200 liraya alayım hemen S21 i

• Son 1,5 aydır telefon fiyatlarında anormal bir artış var ki bunun döviz ile filan da alakası yok. Sebebini bilen var mıdır? 1 ay önce Hepsiburada s20plus modelini 6300'e sattı ki, muhtemelen daha önce daha ucuza da bulunuyordu. Şimdi 20plus 8300 lira. Bu sadece bir örnek, hemen hemen tüm Samsung modellerinde yüzde 20 civarı artış var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmp953 M kullanıcısına yanıt

Stok kalmadığı için elinde olanlar da fiyatı arttırıyor. Mesela geçen sene S10 stoğu olmadığı için 5500-6000 civarına satılırken S10 Plus uzun süre 5000 bandında kaldı. şimdi bakarsan S10 Plus da 7500 lira olmuş, etmez tabiki ama yapacak bir şey yok.

• şu an s20'nin sıfır ederi 5000-5200 liradır, snapdragonlusu çıkarsa 6000'den satılması uygun olurdu ama o modeli ne yazık ki satılmıyor. S20 FE alıp Exynos belası ile uğraşmayın derim bu fiyata S20 alacağınıza.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.