Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: akarat Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.480
Cevap
409
Favori
2.302.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fomadiner

Hocam, saati daha önce kullandım. Müzik dinlerseniz şarjı çok çabuk bitecektir bluetooth ve mp3 dinlemek hem kolunuzda bir alev topu hem kısa şarj. Kutusunu açıp satmak çok zor. Kutu kapalı satmak dert, bu aralar çerez gibi dağıttıları için istediğiniz fiyata satamayacaksınız.

O zaman kapali kutu satarim, 1000 tl ye satilmaz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt

Hiç sanmıyorum, verdikleri saat active 1 olması lazım, letgo da 600 TL fiyat gördüm. Alan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fomadiner

Hiç sanmıyorum, verdikleri saat active 1 olması lazım, letgo da 600 TL fiyat gördüm. Alan yok.

Hocam abartma istersen.. oldu olacak 500 tl ye satsın. Açılmamış kapalı kutu olarak 800 TL ilana koyulabilir, 650-700 TL hızlı satış olur. Uyduruk bileklikler 300 tl zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Ekim 2020; 10:43:30 >
  • Arkadaşlar telefonum biraz önce elime ulaştı. Mevcut telefonum S10 ile yan yana koyduğumda S10 ekranı bariz daha parlak görünüyor. Acaba bu cihazın üzerindeki ekran filminden mi kaynaklanıyor anlam veremedim?

• PreDLoNa kullanıcısına yanıt

bendede s10e vardı s10 lar Dynamic AMOLED ekran var s20 fe ise Super AMOLED var o yüzden s10 daki ekran daha iyidir jelatinle alakası yoktur.

• sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. Super Amoled olduğu için de ekran yanığı olma ihtimali de var maalesef. Kullananlar dikkat etmeli.

• Arkadaşlar Samsung çözüm merkezinin iddiasına göre hem değişim hem de kulaklık/saat kampanyasından yararlanmanın imkansız olması gerekiyormuş. Ben telefonumu değişim kampanyası ile almıştım ve bana kulaklık veya saat teklif edilmemişti.

Kampanyadan ben de yararlanmak istediğim için bir şikayet oluşturmuştum, geri dönüş yapıp şikayetimi "kanıtlaması zor iddia" olarak kategorilendirdiklerini söylediler.

Her iki kampanyadan da yararlanmış olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Eğer konuştuğunun satış temsilcisinin adını hatırlıyorsanız veya sipariş numaranızı isminizi vermeden paylaşırsanız, bana çok büyük yardımcı olmuş olursunuz. Bu bilgileri paylaşabilecek arkadaşlar bana PM'den ulaşırsa çok sevinirim

• wonderer41 kullanıcısına yanıt

Bende şikayetvara konu açtım ertesi gün dönüş yaptılar durumu izah ettim varsa o şekilde bir sipariş numarası paylaşın dedi dedim şuan yoktur oda kayıt oluşturdu birgün sonra tekrar aradılar anlık kampanya ve satış temsilcine bağlı olarak olabiliyormuş dedi kapattı birşey çıkmaz yani bu formda gördükten sonra peşine düştüm bende görünce çok canım sıkılmıştı 600-700 tl lik kulaklık gitti pisi pisine

• sonerdursun1 S kullanıcısına yanıt

Beni de tekrar şimdi aradılar. Daha önce Samsung'dan değişim kampanyası ile alışveriş yapmış müşterilere özel olduğunu iddia ettiler ama yalan.

Dün gece ben 0'dan satış temsilcisine bağlanıp çift kampanyadan yararlanıp yararlanamayacağımı sordum, peşin öderseniz yararlanabilirsiniz dediler.

Yani samsung gibi bir şirket alıcılara aynı şartları sağlamamak için bin bir takla atıyor. Kulaklıklar altın değerinde galiba. Eminim böyle bir sorunu Apple ile yaşamazdık, imkanı olmazdı.

Yani ya gerçekten ilgilenenler satışçıların ne yaptığını bilmiyor ya da yalan söylüyorlarlar

• Bu arada değişim kampanyasından yararlanan arkadaşlar iade süreci 2 hafta içerisinde tamamlandı 17.10.2020 cumartesi günü eski telefonumu gönderdim 20.10.2020 pazartesi günü telefon ulaştı 22.10.2020 aradılar teklif verdiler 30.10.2020 cuma geceside para yatmıştı.

• wonderer41 kullanıcısına yanıt

evet çok tutarsız konuşuyorlar benim eski telefona verdikleri ücreti düşürdüler düşürmeseler uğraşacaktım ama şimdi 450 tl birden daha az fiyata alıyorlar diye uğraşmadım eğer zaman kaybın yok ise birde eski telefonun ücret iadesi aynıysa uğraş bence.

• Değişim kampanyasında teklif edilen fiyatı beğenmediğim için hepsiburada kampanyasından s10 plus aldım, kulaklığa zaten ihtiyacım yoktu ancak s20 fe problemleriyle geldiği için o fiyatı haketmediğini, şişirilmiş bir model olduğunu düşündüm. Şimdi bu telefonun yanına gidip kulaklık alsam yine 6500₺ ü bulmayacak.

• tatliyosun T kullanıcısına yanıt
    tam olarak nasıl kampanyasan aldınız anlatır mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. Ürünün pil performansı sizde nasıl? Ben tek şarjla bir günde 3 - 4 saat ekran alıyorum. Çok çok kötü bana kalırsa. Sizde durum nedir? Gerçekten can sıkıcı derecede düşük bir pil performansı. Exynos'un pil ömrünün daha kötü olduğunu herkes söylüyor ama bu kadar da kötü bir şey beklemiyordum.
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• quote:

Orijinalden alıntı: lcleventcelik

Selamlar. Ürünün pil performansı sizde nasıl? Ben tek şarjla bir günde 3 - 4 saat ekran alıyorum. Çok çok kötü bana kalırsa. Sizde durum nedir? Gerçekten can sıkıcı derecede düşük bir pil performansı. Exynos'un pil ömrünün daha kötü olduğunu herkes söylüyor ama bu kadar da kötü bir şey beklemiyordum.

17. nci sayfada benim oğlanın kullandığı telefonun ekran değerleri var. Ekran süresi 120 hz açık 6 saatin altına hiç düşmedi bugüne kadar.

• lcleventcelik L kullanıcısına yanıt

Bende de aynen sizinki gibi. Gün içinde muhakkak şarj ediyorum. Bluetooth sürekli açık saat ve araba için. Ondan mı bilemiyorum?

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

Bu 6 saate şarjdayken kullanım dahil mi (görselde şarjda kullanılmıyor gibi görünüyor, ama yine de sorayım dedim)? Bir de, ürün S20 FE 5G modeli değil, TR'de satılan S20 FE değil mi?

• maviakdeniz M kullanıcısına yanıt

Bluetooth o kadar şarj yemez diye düşünüyorum. Yiyorsa da büyük saçmalık. Bende de sürekli bluetooth açıktı

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.