Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1824. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gulnare Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36.602
Cevap
408
Favori
2.315.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18221823182418251826
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır..

Çok teşekkür ediyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt

Telefonu sıfırladım komple. Şuan normale döndü güncelleme sonrası niye böyle bir şey yaptı anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nasıl yapacağız bunu. Kısaca anlatormısınız. Güncelleme sonrası telefon bekleme modunda şarj su gibi içiyor.

• all_rock kullanıcısına yanıt

wipe cache mı yaptınız bu yeterli mi

• Burada anlatilan sekilde yapabilirsiniz.

Recovery menüsü gelince dikkat edin, sadece "wipe cache" yapacaksiniz.

Factory data yaparsanız telefon sıfırlanır.

https://www.youtube.com/watch?si=SP2Pa5bECVwZaveH&v=69UDw-xwpGM&feature=youtu.be

• neşter61 kullanıcısına yanıt

Wipe cache yapmadım telefonu komple sıfırladım ayarlardan. Hangi işlemi yapacaksanız da her türlü verileri yedekleyin bence.

Sayın hocam. Bu işlemleri yaparken telefonu kablo ile bilgisayara bağlamak gerekiyor mu? Yoksa telefonu kapat. Ses açma ve telefonu kapa tuşuna aynı anda basmama rağmen gelmedi format ekranı

Format menüsü açılmıyor. Telefonu bilgisayara mı bağlamak gerek

• Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• Tamam şimdi denedim bilgisayara bağlayarak oldu. Yalnız hafızan bir şey silmedi galiba. 138gb olan dolu hafıza yine 138gb. Değişen bir şey olmadı. Bakalım telefon normale dönecek mi?

Artısı oluyor. Bilgisayara bağlamanız gerekiyordu doğru olanı yapmışsınız

Foruma ancak girebildim.

Evet, kablo bağlamadan olmuyor.

Wipe cache işlemi bilgisayarlarda olan cache belleği temizleme işlemi ile aynı.

Bi nevi temp silme işlemi.

Programları güncellendikçe kalan eski kalinti dosyaların temizliyor.

Normal dosyalarınız silinmez. Ama bu islemde factory data denememeye dikkat edin. Yoksa telefon sıfırlanır.

• arkadaşlar selamlar. kasım 2025 gibi telefonun garantisi bitecek. garanti bitmeden önce pilini yenileteyim diyorum. yetkili servise gittiğimde pil yenilemesi talep etsem garanti kapsamında yeni pil takarlar mı? yoksa belli bir kontrolden geçip ona göre mi karar veriliyor. ayrıyetten custom rom yüklemek istiyorum pil değişiminden sonra. ama öncesinde telefonu tam anlamıyla nasıl yedekleyebilirim.

• Arkadaşlar Selamlar, aranızda bu telefonda call of duty warzone oynayan varmı.

Önceden ne güzel yüksek grafik orta grafik seçebiliyorduk, şimdi ise en düşük ayarlı ve dahada beter gösteriyor. severek oynadığım oyundu.

Birde oyun bir müddet oynamaya başlayınca fps düşüyor ve bazen bir anda kapatıyor.

Sanki firmalar bilerek yapıyorlar sinir bozucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 5 Şubat 2025; 10:1:3 >
  • DeadMaster35 kullanıcısına yanıt

Aralık ayında başka bir sebepten götürmüştüm servise. pil ile ilgili sorunumuz yok değiştirmeye gerek yok dedik ama baktılar 400 cycle üzerinde olmuş değiştirelim dediler. şarj soketi pil ve arka kapak değiştirildi.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Cihaz ısındığı için fps düşüyordur. Hatta kapatma mevzusu da aynı sebepten olabilir.

• Selam arkadaşlar, S20 FE 256 GB, snapdragon telefonum var. Telefon arka kamerası samsung'un kendi kamera uygulamasını actığımda kamera başarısız hatası veriyor ve kilitleniyor. Ön belleği ve verileri sildim ancak yine kamera çalışmıyor. Store üzerinden farklı kamera uygulamaları indirdiğimde kameranın sorunsuz çalıştığını görüyorum bu nedenle yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu? çözümü konusunda bir tecrübeniz varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum. Aynı şekilde instagram vb. uygulamalar üzerinde de kamera düzgün çalışmaktadır.

• akarat A kullanıcısına yanıt

Kamera bozulduysa başka yazılımsal sıkıntılar da olmuş olabilir. En temizi verileri yedekleyip cihazı sıfırlamak.

Kamera bozuk olsa, diğer kamera uygulamalarında kamerayı kullanamam diye düşünüyorum. Telefonu sıfırladım ve sonuç değişmedi. Hatta güvenli modda başlattım ve kamerayı o şekilde denediğimde de aynı aynı hata ile karşılaştım.

• akarat A kullanıcısına yanıt

Kamera uygulaması bozulduysa demek istemiştim yanlış belirtmişim. Farklı bir ülke romu kurma denenebilir belki.

• 
Sayfa: önceki 18221823182418251826
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.