Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1826. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36.528
Cevap
408
Favori
2.306.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Android 14 kurup güncel olarak kullanabilirsiniz.

Ben ve birkaç arkadaş A14 deyiz, yapay zeka dahil A14 ün tüm nimetlerinden istifade ediyoruz.

İlle de güncelleme takıntınız varsa custom rom ile A14 kurun, 5-6 aya A15 portlanırsa onu da kurarız.

Androidi ios gibi düşünmeyin, Samsung ya da Huawei güncelleme vermese bile custom romlarla güncel olarak kullanabilirsiniz.

• all_rock kullanıcısına yanıt
    O işler eskide kaldı artık samsung fe serilerine kolay kolay sd işlemci koymaz diye düşünüyorum ve üstelik şuan kullandıgım telefonda exynos işlemci var ve gayet çatır çatır kullanıyorum ısınma yada kasma şarj sorunu vs. yok eskiden böyle bi fark vardı ama artık böyle şeylere takılmaya gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız a14 kurulabilir ama o telefonu üreten firma o telefona a14 güncellemesi vermiyorsa vardır bi bildigi diyerek böyle işlere bulaşmam telefon zaten eski bide Android 14 kurarak telefonu iyice mahvetmenin manası yok zamanında s7 plus telefonuma s7 ye gelmeyen android 9u kurmuştum ve başıma gelmeyen kalmadı nfc çalışmamaya başladı şarjı yetmeyeye bazı uygulamalarda sorun yaratmaya başladı ve saçmalık geri eski yazılımına da dönemiyordum bence bu devirde macera aramaya gerek yok cebinde 25 bini olan gitsin s24fe ye geçsin kafasını rahatlatsın bende eskiden çok ugraşırdım telefonla ama yaş ilerledikçe artık böyle şeylerle uğraşmak istemiyosun

Kamera konusunda cidden gözle görülür fark yok 3 nesil cihaz ama çok yakın..
    S20 fe şikayetlerim şunlar ;
    1-Ekran parlaklığı dışarıda çok düşük kalıyor hele güneş altı işkence, yeni nesil cihazlar nit olarak en az 2 kat daha fazla parlak..
    2-Hızlı yazarken bazen bazı harfleri basmıyor atlıyor..
    3-Ekran hep 120 hz. Uygulama bazlı 60 hz yapıyorum a yine de Adaptif hz sahip ekran olmasını isterdim hem ısınma hem de pil yönünden.

Yazılım yönünden memnunum A13 çok uzun süre uygulama desteği sunar zaten.

Yani değiştirme isteğim bunlar yüzünden...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abulut4434 A kullanıcısına yanıt

Muhtemelen kurulumu yanlış ya da eksik yaptınız.

Geriye dönük sayfaları incelerseniz defalarca foto paylaştık.

Ben A14 e geçince şarj surem daha iyi oldu.

8 saati gördüğüm paylaşımlar var.

Ayrıca kurduğumuz romda bir bug yok, bütün özellikler çalışıyor.

Bu arada sizin 9 saat aldığınız ekran süresi muhtemelen hatalı.

Çünkü zaten telefonu 10 saat kullaniyorsunuz. Bunun 9 u ekran açık hali.

Bize lazım olan telefonun ekrani kapaliyken ve siz kullanmıyorken arka planda ne kadar şarj yediği.

Exynos işlemci bu konuda başarılı değil.

Siz tek sarj ile 27-28 saatlik bir kullanım yapın o zaman bakın ne kadar ekran süresi alıyorsunuz.

Bize lazım olan o. Exynos islemcinin bu sıkıntısını düzeltmiş mi Samsung onu görmek lazım.

Edit:

1822. Sayfaya bakin.

https://forum.donanimhaber.com//samsung-galaxy-s20-fan-edition-ana-konu-her-sey-ilk-sayfada--145987421-1822?q=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 16 Şubat 2025; 20:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Espa kullanıcısına yanıt

Parlaklık konusunda haklısınız o konuda bir şey diyemem eğer dışarıda fazla zaman geçiriyorsanız.

Onun haricinde klavyede takılma yaşamadım hiç gereksiz uygulamaları silmeyi veya uyutmayı deneyin. Farklı bir klavye uygulaması da deneyebilirsiniz ben swiftkey kullanıyordum.

Burada benim dikkat çekmek istediğim en büyük sıkıntı exynos işlemci kararınızı buna göre verin. Ben de daha küçük telefona geçme isteği ile s24e geçiş yapmıştım. Birçok kişi exynos geliştirildi eskisi gibi değil dese de ben bizzat deneyerek öyle olmadığını gördüm. Ya da benim telefonumda sıkıntı vardı ki bu da üretim kalitesini sorgulatır benimle aynı sorunu yaşayanlar da vardı. Örneğin instagram reelste takılmalar yaşıyorduk, s20fe de yaşanmayan olay kaç yıl sonra çıkmış s24 te oluyordu. Çıkış tarihinden 1 sene sonra bile kaç güncelleme geçmesine rağmen bir türlü çözülmedi çünkü sorun işlemcideydi. Menülerde gezerken bile bazen hafif takılmalar oluyordu, s20fe bu konuda benim için gerçekten sorunsuzdu. Sonra s25e geçerek dünya varmış dedim. S20fedeki snapdragon işlemci ve s25teki snapdragon işlemci TSMC üretimi işlemciler. Kalitelerini de belli ediyorlar, samsung üretimi snapdragonlarda bile sorun çıkıyor kaldı ki daha exynos işlemcinin kaliteli olmasını beklemek. Sorunsuz kullanan illaki vardır kaliteli seri üretim denk gelmiştir veya sorunların farkında bile değildir ama ben şahsen exynosa bulaşmam artık. Mecbur kalırsam başka marka snapdragonlu işlemci alırım samsung almam. Dünyada snapdragonlu işlemci daha çok kullanılıyor o yüzden uygulama optimizasyonları da daha iyi. Yine de almak isteyenler geri iadesi kolay olabilecek yerden alsın enazından test etme imkanı olur.

Custom romlar banka uygulamalarıyla çok haşır neşir olanlar için güvenilir olmayabilir dikkat etmek lazım resmi olmayan yazılım sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_rock -- 16 Şubat 2025; 21:28:21 >

Bu mesaj yazarken yogun kullanımda ekran donması harf basmama bende de var. Pil değişimi için servise vermiştim amoled yanıgı var diye ekranıda değiştirdiler ondan sonra bu

Sorun çıktı öncesinde hiç yaşamamıştım. Defalarca tekrar servise verdim bişey yok deyip duruyolar boştayken denedikleri için sorun ortaya çıkmıyor. Anakart değişti ama hala aynı bazen takılıyor.

Siz daha önce ekran değiştirdiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 17 Şubat 2025; 12:37:55 >
  • Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim de pik ve ekranım değişti. Söylediğiniz sorunları yaşamıyorum.

Exynos anlattığınız gibi değil hocam. Muhtemelen seneye yeni S series Exynos olacak.

• Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    Hayır değişim yapmadım. SwiftKey kullanıyorum ama 3 dil etkin belki o yüzden yapıyordur. Şimdi sadece Türkçe seçili kullanacağım bir süre bakalım değişim olacak mı.
    Sizin işlem sırasında işçilik hatası olmuş olabilir yada benim gibi 2-3 dil etkin mi?

SwiftKey 3 dil etkindi 1 e düşürdüm bakalım deneme yapacağım.
    Ben de kompakt bir cihaz istiyorum s24 fe bundan da büyük ve ağır.. S24 exynos muhabbetinden sıkıntılı s25 güzel ama 2 asgari ücret üzeri fiyatı fazla gibi. Belki s26 çıkınca s25 alırım ben en iyisi 1 sene daha bekliyim. Exynos çilesini önceden de çekmiştim. Cevaplar için teşekkürler.

Büyük cihazlardan sıkılanlar için S25 tavsiye edebilirim. 4000 mah pil ile iyi iş çıkarıyor.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

Kontrol ettim. Sadece türkçe seçili. Samsung klavye kullanıyorum

%85 lik bir batarya kullanımı ile 9 saat çok güzel bir değer.

Snapdragn 8 Elite mi var o telefonda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 17 Şubat 2025; 22:5:18 >
  • Öner kullanıcısına yanıt

Evet

• Gruba bir danışmak istiyorum. Telefonumun sd karti bozuldu videolar sd karta kaydedilmiyor Samsung sd kart almıştım 256 gb lık. Ne tavsiye edersiniz. Hangi kart 4k video kaydında ve diğer özellikler açısından daha iyidir. Tavsiyeniz nedir

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt

Kingston yada sandisk bakabilirsin.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Sandiskte 4k kayıt yok olan da çok pahalı sanırım yine Samsung evo plus alacam 128 lik veya 256 lik

• Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)
    Kimse yazmayınca ben de bunu aldım inşallah pişman olmam

• Aldıktan 3.5 sene sonra halen 6 saat SoT vermeyi başarıyor telefon. Yine de pili değiştirmeyi düşünüyorum. Resmi servis ne kadar fiyat koyuyor bu aralar pil değişimi için, bilgisi olan var mı?

Samsung Destek fiyat listesinde 2.250 TL görünüyor. Kötü fiyat değil, ama yani... biraz fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 19 Şubat 2025; 12:11:38 >
  • 
Sayfa: önceki 18231824182518261827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.