Kesinlikle aynı fikirdeyim. Ben de alalı 3 yılı geçti, hâlâ 6 saat ve üzeri ekran suresi veriyor telefon. Bir de custom rom ile android 14 yukledim, tadından yenmiyor valla. Yapay zekayı da epey fazla kullanıyorum. Kamerası hala bir çok telefona taş çıkarır cinsten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1828. sayfa)

-
-
-
Ekran ayarları içindeki dokunma hassasiyeti ayarı da açık. Kapatınca zaten daha çok atlama oluyor.. Bence ekran koruyucusu kaynaklı olabilir tek denemediğim o kaldı ama çıkarınca çizilir diye endişem var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bende bu safenetycry uygulaması yok.
ismini yanlış yazmış olabilir misin?
-
Olabilir ismini yanlışda yazmış olabilirim. Grupda resmi vardı silmişler. Şahsen onu silince tel uçuşa geçti.
Uygulama kısmında safet yazınca direk çıkıyordu.
-
Şahsen ben de hevesleniyorum ama banka borsa vs gibi uygulamaların güvenliği açısından yuklemiyorum..
Root atmana gerek yok diyeceksiniz ama sonuçta bilinmeyen bir uygulama yukleyerek telefonuma başka kişilerin ulaşabileceği bir kapı birakmak istemiyorum.
Romu yapan kişi artniyetli olmasa da yarın 3. Bir kişinin onu kırıp içine bir izleme virüsü,trojen vs gizlemeyeceginin garantisi yok.
Hicbirsey olmayabilirde...ama yine de risk içeren bir durum..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 senedir rom işindeyim. Bir sefer bile risk olmadı. Akıllı davrandığımız sürece hiçbir şey olmaz.
Telimde root yok ve bunlar kullandığım banka uygulamasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Galaxy S4 mini cihazimdan beri 5 Samsung telefonumda da hep custom rom kullandım. 5 tane de banka uygulaması var hiç bir sorun yaşamadım.
Yeri geldi root attım. Romda sorun olmaz, kurduğunuz uygulamada sorun olur. O nedenle her bulduğunuz uygulamayı yüklemeyin. Romlar zaten bir sürü kişinin denetlemesine açık, yani bir açık olsa birileri cikar ve bunu söyler.
Kapalı sistemler bana dah güvensiz geliyor. Mesela ios... Arka planda ne yaptığını kimse bilmiyor, ama bu romların içini herkes görebiliyor. Bir sorun olsa illa ki piyasada adı çıkar.
Yine de siz bilirsiniz, birşey diyemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 28 Şubat 2025; 0:9:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de kullandım note 4 ve s4 telefonumda (2. Telefonlardi) ve custom roma karşı değilim.ama stok rom kadar her romun güvenilir olmadığını dusunuyorum.
Sonuçta x bir kişinin üretip net üzerinden dağıttığı bir rom yailrin birgun kötü bir sürpriz olmayacak diye bir garanti yok.
Sizlerin kullandığı rom da root atilmamasi zaten en cazip yani.beni de cezbeden o olmuştu zaten.birgun yapayim diyorum birgun tırsıyorum acikcasi;))
Root atmadan nasil yapıyorsunuz peki sonra tekrar stok roma dönmek isteseniz sorun olmuyormu
Bir önceki sayfada linkini eklediğim videodaki gibi yaparsanız zaten root gelmiyor. Root için ekstra islem yapmanız gerek.
Orjinal stok roma dönebiliyorsunuz. Bende 2.5.3 varken önce orjinal romu kurdum, denedim oluyor mu diye, sonra unica 2.5.4 ü kurdum.
Bu romda iki uyarı var.
Birincisi telefonu kapatıp açarken ekrana "boot kilidi açık" uyarısı geliyor. Güç tuşuna basıp geçebilirsiniz ya da 10 sn sonra kendi geçiyor zaten.
İkincisi de açılışta Samsung yazısının altında "bu rom orjinal değildir" uyarısı veriyor. Herhangi birşey yapmadan geçiyor.
Bunlar bilgi amaçlı uyarılar. Bir zararı yok
Bunlar sadece telefonu kapatıp açarken karşınıza çıkacak. Haftada 1 kez kapatıp açıldığını düşünürsek dert değil.
Romdaki tek bug ise geniş açı kamerada...
Kamera ayarlarında "konum etiketleri" seçili değilse geniş açıda çekerken hata veriyor. Bu hatayı vermemesi için konum etiketlerini aktiflemek gerekiyor.
Aktifleyince sorun olmuyor.
Bunun dışında başka bug görmedim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 28 Şubat 2025; 1:33:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
S20 FE'den S24 FE'ye geçiş yaptım. Exynos işlemcili olması nedeniyle ciddi çekimcelerim vardı ama kesinlikle şunu söyleyebilirim, S24FE'nin pil performansı çok çok iyi.
Kusura bakmayın ama en hızlı olsa bile asla exynos cihaz almam artık. Nasip olursa biraz paralanırsam s25 512gb alır bakarım keyfime.. Kendi şahsi görüşüm
-
Bundan önce ki cihazım exynoslu s8+tı. 4 sene boyunca hiçbir sorun yaşamadan kullandım 5 6 saat ekran süresi veriyordu üstüne traktör kaputu düşünce değiştirmek zorunda kaldım. SD versiyon s20fe aldım bu da 5 ile 6 saat ekran süresi veriyor ve ben s8 den daha çok memnundum.
-
Saygı duyarım ama şunu yazarken keşke bir fiyat kıyaslaması da yapsanız. S25 512GB dediğiniz cihaz 75000₺ bandında bir cihazken S24FE 25000₺ bandında bir cihaz. Benim şahsi görüşüm ise telefondan ne bekliyorum bana ne vaadediyor son kullanıcı olarak neye ihtiyacım var bunlara bakarak alırım ve param olsa da 75000₺ bir telefona para vermem.
Yazarken klavyede atlama, dokunmama sorunu yaşayanlar için; ekran koruyucuyu söktüm sabahtan beri kullanıyorum sorun yaşamadım. Bazı ekran koruculari zamanla özelliğini yitiriyor sanırım o yüzden yapıyor olabilir. Ayarlardan dokunma hassasiyetini de kapadım. Yeni telefon almış gibi oldum kendi ekranı ne kadar güzelmiş
Aynı sorun bende de var basıyorum basmıyor bazen birkaç defa tuşa basmam gerekiyor ben de mi değiştirsem acaba. Ekran kırılırsa yanarız
Ekran koruyucu kaynaklı olduğu kesin bende çözüldü. Çok ince varsa onlardan takacağım yada özel kaplama basan yerler var onlar iyi. Ara ara değiştirmek gerekiyor.
Bende servisten ekran değişince ekran koruyucu ile gelen ile kullanıyorum. Elde terleme sorunu var. Hafif ıslakta rastgele dokunma yapıyor.
Neden silelim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X