Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına) (6. sayfa)
-
-
Mail aranıyor arkadaşlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Onay emaili gelmiyo bunu çözebilen oldumu?
M.h aradım bekleyin gelicektir diyorlar 2 gün oldu:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana mail hızlıca geldi ama değişim kampanyasıyla birleştiremedim, birleştiren var mı?
-
Sepet boşken değişim kampanyası seçiyorsun ama 1000 tl yazan indirim ben de olmadı, sadece normal değişim fiyatı var.
Varmı üyelik verebilecek birisi telefonumun ekranı kırıldı acil sipariş vermem lazım. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
Salı günü sipariş verdim, hâlâ kargoya verildi diye bir ibare yok, sadece onaylandı yazıyor.
Vakıfbank world kart ile 3000 TL üzeri elektronik alışverişe 150 TL worldpuan vardı. 150 TL worldpuan kazanmışım. Elektronik için 5 taksit kampanyası da varmış 4899 TL yi faizsiz 5 taksit yaptım :))
quote:
Orijinalden alıntı: Hazinem33Vakıfbank world kart ile 3000 TL üzeri elektronik alışverişe 150 TL worldpuan vardı. 150 TL worldpuan kazanmışım. Elektronik için 5 taksit kampanyası da varmış 4899 TL yi faizsiz 5 taksit yaptım :))
Bende amazon dan yaptım ama puan falan vermedi neye göre yapıyorlar bunu anlamıyorum
-
Bankanın siteleri, hangi sektör olarak kaydettiğine göre değişiyor gabila
Samsung telefonda İndirim gine devam ediyor kamu personeli kapsamindakilere....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Para olacaktı da alacaktık
quote:
Orijinalden alıntı: Hazinem33Vakıfbank world kart ile 3000 TL üzeri elektronik alışverişe 150 TL worldpuan vardı. 150 TL worldpuan kazanmışım. Elektronik için 5 taksit kampanyası da varmış 4899 TL yi faizsiz 5 taksit yaptım :))
Samsung alışverişi yatıyormu
Ciceksepeti ve hepsiburadada 4899tl den satılıyor şuan zaten kampanya nerede anlayamadım
samsung sitesinden 2 gün önce sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi. Ne kadar süre sonra kargoya veriliyor acaba bilen var mı sadece onaylandı yazıyor?
-
Eski parti ürünler onlar. İşlemcileri samsung un biraz sorunlu işlemcisi. Konudaki telefon son parti çıkan qualcom işlemcili.quote:
Orijinalden alıntı: mrduran321
Ciceksepeti ve hepsiburadada 4899tl den satılıyor şuan zaten kampanya nerede anlayamadım
Bir arkadaşa 2 ağustos ta yollanacak bilgisi gelmiş.quote:
Orijinalden alıntı: alperamsamsung sitesinden 2 gün önce sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi. Ne kadar süre sonra kargoya veriliyor acaba bilen var mı sadece onaylandı yazıyor?
Bende ykb world var sadece taksit yapabildim. Puan olsa iyiymiş. Hayırlı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X