Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
13
Favori
36.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya bir gidiyor bir geliyor herhalde ama şu an aktif

Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail aranıyor arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onay emaili gelmiyo bunu çözebilen oldumu?
    M.h aradım bekleyin gelicektir diyorlar 2 gün oldu:)

• bana mail hızlıca geldi ama değişim kampanyasıyla birleştiremedim, birleştiren var mı?

• öztuareg kullanıcısına yanıt

Sepet boşken değişim kampanyası seçiyorsun ama 1000 tl yazan indirim ben de olmadı, sadece normal değişim fiyatı var.

• Varmı üyelik verebilecek birisi telefonumun ekranı kırıldı acil sipariş vermem lazım. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.

• Cebel.tarik kullanıcısına yanıt

Salı günü sipariş verdim, hâlâ kargoya verildi diye bir ibare yok, sadece onaylandı yazıyor.

• deepzelan kullanıcısına yanıt

Vakıfbank world kart ile 3000 TL üzeri elektronik alışverişe 150 TL worldpuan vardı. 150 TL worldpuan kazanmışım. Elektronik için 5 taksit kampanyası da varmış 4899 TL yi faizsiz 5 taksit yaptım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazinem33

Vakıfbank world kart ile 3000 TL üzeri elektronik alışverişe 150 TL worldpuan vardı. 150 TL worldpuan kazanmışım. Elektronik için 5 taksit kampanyası da varmış 4899 TL yi faizsiz 5 taksit yaptım :))

Bende amazon dan yaptım ama puan falan vermedi neye göre yapıyorlar bunu anlamıyorum

• Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına)

Bankanın siteleri, hangi sektör olarak kaydettiğine göre değişiyor gabila

• Samsung telefonda İndirim gine devam ediyor kamu personeli kapsamindakilere....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Para olacaktı da alacaktık

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazinem33

Samsung alışverişi yatıyormu

• Ciceksepeti ve hepsiburadada 4899tl den satılıyor şuan zaten kampanya nerede anlayamadım

• samsung sitesinden 2 gün önce sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi. Ne kadar süre sonra kargoya veriliyor acaba bilen var mı sadece onaylandı yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrduran321

Ciceksepeti ve hepsiburadada 4899tl den satılıyor şuan zaten kampanya nerede anlayamadım
    Eski parti ürünler onlar. İşlemcileri samsung un biraz sorunlu işlemcisi. Konudaki telefon son parti çıkan qualcom işlemcili.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperam

samsung sitesinden 2 gün önce sipariş verdim ama hala kargoya verilmedi. Ne kadar süre sonra kargoya veriliyor acaba bilen var mı sadece onaylandı yazıyor?

Bir arkadaşa 2 ağustos ta yollanacak bilgisi gelmiş.

• Hazinem33 H kullanıcısına yanıt

Bende ykb world var sadece taksit yapabildim. Puan olsa iyiymiş. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.