Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
13
Favori
36.809
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mail için yardımcı olabilecek birileri var mıdır ?

• wakrupalice kullanıcısına yanıt

şuan 4900 :))

• Arkadaşlar S21 de düşüyor sanırım ama fiyatı göremedim. Kaça düşüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Mesaj geliyor hemen taksitlendirme için şuraya mesaj atın diye

• İndirim devam ediyor mu?

• İndirim bitmiş

• Elimizi attığımız yer kuruyor. Maili ayarladık, kartı ayarladık, kampanya bitmiş. Dün gece sipariş geçmek gerekirmiş, yazık oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: serghat

Elimizi attığımız yer kuruyor. Maili ayarladık, kartı ayarladık, kampanya bitmiş. Dün gece sipariş geçmek gerekirmiş, yazık oldu.

Kampanya ara ara tekrarlanıyor. Ben de kampanya bitti diye eşime Samsung mağazasından 5100 liraya 128GB'lık modeli almıştım, şimdi kendim için 4900 liraya 256GB modeli sipariş ettim. Biraz beklemekte fayda var.

• ürün 3 gündür kargolanmadı, samsung siteden giriş yapıp en alttan canlı desteğe stoksuz ürünü neden satıp 1 hafta sonra kargolayıp mağdur ediyorsunuz bizi bildilendirmediniz bile dedim , bize 25 w şarj aleti hedıye edin yada indirim kuponu tanımlayın şikayetimi iletin birimlere dedim, beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 30 Temmuz 2021; 12:55:8 >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt

Ben Pazartesi'den beri bekliyorum. Hala bir hareket yok. Yollasınlar cihazı da hediyede felan gözüm yok. Fazla öldürmeyin sizde. Sinirlenip komple iptal etmesinler siparişleri :)

• aynen ama ertesi gün kargo ibaresi var satın alma ekranının altında bir açıklama yapılmalıydı teslimat tarihi konusunda kimi arkadaşa 2 ağustosta yollayacaz demişler kimi arkadaşa iki üç gün içinde yollarız demişler yukarıdaki arkadaş pazartesiden beri bekliyorum deyince baya rahatsız oldum bu durumdan çünkü acil hediye olarak aldığım bişeydi fiyat cazip olmada iptal edicem o yüzden sabrediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 27 temmuz salıdan beri bekliyorum, bilgilendirmeden satış yaptılar, tepkinizi koyun , onlar için bu hediyeler kuponlar toz gibi devede kulak değil. hakkınızı savunun. bilgilendirmesiz veya stoksuz satış nerde görülmüş tüketicilere,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 30 Temmuz 2021; 16:3:29 >
  • Ürünü kargolanan var mı acaba? Ne saçma iş yapıyor bunlar müşteri hizmetlerinin süreç ile alakası yok 1-4 iş günü diyip duruyor

• 27 temmuzda siparis verdim hala onaylandı yazıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sövüp sayıp iptal ettim siparişi, perşembe sabah yurt dışına çıkacağım bunlar ne zaman kargoya verecek belli değil

• batkent B kullanıcısına yanıt

ben de haftaya cumartesi yurt dışına çıkacağım, 27 temmuz'da sipariş verdim ne yapsam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi Nakamoto

ben de haftaya cumartesi yurt dışına çıkacağım, 27 temmuz'da sipariş verdim ne yapsam bilmiyorum

Direkt iptal edin hocam onun stresi çekilmez

• info@samsung.com.tr

17:00 (40 dakika önce)

Alıcı: ben

Değerli Müşterimiz,

Siparişiniz tedarik beklemektedir. Ürün stoklarımıza ulaştıktan sonra sevkiyatlar sağlanacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    1-4 iş günü demiş işte 🤔. Ben dün akşam aldım.

Edit: az evvel mesaj geldi kolay gelsin ile kargoya vermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çayla Simit İyi Gider -- 30 Temmuz 2021; 18:32:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.