tedarikle ilgili yeni bir bilgi alabilen var mı? bugün 2 ağustos tarihini sorduğumda yanıltmamak için tarih veremiyoruz demeye başladılar. |
Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına) (9. sayfa)
-
-
Adres uzantısı TBMM mi hocam? 😂
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitti sanırım neyse hepsiburada da 4900’e 128 GB snapdragon modeli var onu alıyım bari. 225’de world puan gelir.
128 GB zarardayım artık napalım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6GB - 8GB ram farkını unutma.
-
6-8 ram farkı+128gb depolama farkı gayet fazla bir fark. Ben şahsen bunun için ek 400tl bile öderim. Artık cihazlara sd kart takılamadığından depolama çok fark ediyor uzun süreli kullanırım derseniz, buna ek 6gb ram bir süre sonra kasmaya başlar diye tahmin ediyorum. 8gb daha uzun süre götürür tabi bu benim kullanımıma göre diğer insanları bilemem.
-
Şaka mı bu? Hangi cihazı aldın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkan6-8 ram farkı+128gb depolama farkı gayet fazla bir fark. Ben şahsen bunun için ek 400tl bile öderim. Artık cihazlara sd kart takılamadığından depolama çok fark ediyor uzun süreli kullanırım derseniz, buna ek 6gb ram bir süre sonra kasmaya başlar diye tahmin ediyorum. 8gb daha uzun süre götürür tabi bu benim kullanımıma göre diğer insanları bilemem.
S20 FE'a SD kart takılabiliyor, RAM için yapacak bir şey yok elbette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 30 Temmuz 2021; 19:44:50 > -
Kampanya bitti hocam elimden bir şey gelmiyor maalesef. Belki a52 alırım 3800’e falan mal edilebiliyor puanla falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S20 FE G780G mi aldınız, ve hangi renkti? Herkes günlerdir bekliyor nasıl verildi anlamadım.
-
-
renkten kurtardınız muhtemelen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
1-4 iş günü demiş işte 🤔. Ben dün akşam aldım.
Edit: az evvel mesaj geldi kolay gelsin ile kargoya vermişler.1-4 iş günü sipariş 1-4 iş günü de kargo dersek 8 iş günü yapıyor. Bu bile kesin değil. Pazartesi sipariş veren adamın hala kargosu yapılmamış. 8 iş günü de yaklaşık 2 hafta yapıyor hafta ortasında sipariş verince. Ufacık telefoncular aynı gün kargo yapıp 2 iş gününde maks ürünü kullanıcıya teslim ediyor bir sıkıntı varsa da belirtiyor. Samsung'un kurumsallığına bakın. Kime sorsak 1-4 iş günü bekleyin kargoya verilir diyor. Önlerinde tedarik paketleme sipariş sırası vb süreçleri gösteren en ufak ekran yok.
perşembe öğlen verdiğim siparişi cuma akşama kadar kargolarlar diye düşündüm ama nafile. hadi son gün salı kargoya verseler onun gelmesi yine 2-3 gün sürer cuma gelir birde denk gelemezsem kargocu ile öbür haftaya kalır. Kolay gelsin nedir onu da anlamadım yeni nesil kargo mu ? şubeleri var mı ? Yurt içi neylerine yetmiyor hiç değilse yakınlarda şubesi var gidip alırız şubeden en kötü.
Arçelik artık çoğu ürününü aynı gün şehirinizdeki arçelik bayisinden teslim edebiliyorken Aamsung ufacık telefonları niye şehirlerdeki samsung shoplardan teslim edemiyor ? Madem o shopların küçük esnaftan farkı yok niye kocaman Samsung tabelasını koyuyonuz ne işlevi var onların ?
Ellerinde adam akıllı telefon stoğu olsa aynı gün dahi farklı farklı kargo firmalarına vererek kimseyi bekletmeden siparişleri gönderirlerdi. ufacık kutu ne operasyon maliyeti var bunun. Beyaz eşya satsalar bu kadar 1 ayda anca teslim ederlerdi herhalde.
Bekleyip alanlara hayırlı olsun şimdiden
-
Arçelik ürünleri bayiden değil size yakın olan depodan gelir işin işleyişi bu zaten normal kargo gibi düşünemezsiniz. Kolay gelsin gibi kargo varken yurt içini istediğinize göre daha önce kolay gelsinden kargonuz gelmemiş. Çünkü sistemleri ve konforu çok iyi. Hemen geleceğini düşünmediğim için iş yerine söylemiştim baktım yarın gelecek kargoyu aradım hemen adres güncellendi istersen komşuna da bırakıyorlar ve kimseyle muhatap olmana gerek yok sistemden kendin güncelliyorsun bunun yanında kuryeyi canlı takip edebiliyorsunuz. Yurt içinde bu konforu bırak telefonu açan yok. Burda sorumsuzluk Samsung a ait.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse hayırlı olsun size. Umarım bizimkide sağ salim ulaşır. Valla telefondan soğudum, o kadar para vermeye değer mi diye sorgulamaya başladım :) Bu kadar uzayınca tadı kaçıyor.
Bu arada kolay gelsin iyi firmadır. Amazon çalışıyor genelde. Önden arıyorlar sizi. Ona göre getiriyorlar. Adres değişikliği yada komşuma bırak diyebiliyorsunuz. Arkadaş bahsetmiş zaten yukarıda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLegendy -- 30 Temmuz 2021; 23:34:51 >
Sipariş hazırlanıyor durumuna geçmiş.
hangi renk ne zaman almıştınız?
Kampanya tekrar olacak mı bilgisi olan var mı?
27 temmuzda beyaz renk aldım.
ben de aynı durumdayım ama hareket yok henüz :(
Arkadaşlar 26 Temmuz akşam 19:00'da verdiğim sipariş az önce Gönderildi durumuna geçti. (Beyaz renk)
Ben Samsung'un tüm siparişleri göndereceğini düşünüyorum. Tahminim ürünler gümrükteyken siparişleri açtılar, ürünleri gümrükten çektiler ve gönderime başladılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 31 Temmuz 2021; 9:55:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X