Telefona normalde taksit olmuyo üstad. Ekstreye girince harcama telefon görünmüyor. Samsung Elektrik-Elektronik olarak yansıtmış ekstreye. O yüzden peşine 5 taksit yaptı mobilden. Muhtemelen kartın/bankanın özelliği. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına) (11. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: abcd_1234
İsteyen arkadaslara adalet.gov tr uzantili hesabimi ucretsiz olarak kullandirabiliri. Bir tesekkur yeter de artar.Ne kadat iyi niyetli bir davranis.Cani gönülden tebrikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat mail ile halen düşüyor mu?
-
Dün bitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kargo için hala beklemedeyiz, hareket yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mediastenkargo için hala beklemedeyiz, hareket yok.
Ücret iadesi için de 10 iş günü bekleyecekmişim. Son zamanlardaki en kotu e ticaret tecrübesi oldu.
Bugün kargoya verilen var mı?
-
sanırım yok...
-
quote:
Orijinalden alıntı: alperamBugün kargoya verilen var mı?
tamamdır kargoya verilmiş. Kolay gelsin ile geliyor. 28 Temmuz'da sipariş vermiştim.
-
ne zaman almıştınız iletişime samsung online ile mi geçtiniz öğle saatlerinde sipariş kısmı aynıydı 2 sinden sonra önce sipariş verilenlere göre göndereceğiz dendi
şimdi baktığımda da sipariş ekranında bir değişme yok birde snapdragon olan modeli mi almıştınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
28 Temmuz gece saat 03:45 gibi beyaz renk, snapdragon 256lık olanı sipariş vermiştim. Bize ulaşın bölümünden mesaj yazdım.
-
bende 29 temmuz ama sipariş ekranında değişme yok
bu sabah baktım kargoyu geri çekmişler. sebebini sorduğumda ürünün hasarlı olduğunu söylediler. madem hasarlı ürün kontrol edilmeden neden kargoya verirler anlamadım.
-
Aynısı bende de oldu, henuz ulasamadim samsunga ama kargom geri cekilmiş. Bu sabah dagitima cikmisti
aynen bana da kargo hasarlı geri çektik dediler. herkese aynı yalan demek ki.
-
ne olacakmiş yeni kargo mu yapacaklarmiş? Sorabildiniz mi
evet ama zaman belli değilmiş.
-
Samsung dava açmayı düşündüğüm gün ürünü kargoya verdiler.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/150032951
Merhaba tekrar,
Ürünü 27 Temmuz akşam 21:30 gibi mavi rengini sipariş vermiştim.
Bugün teslim aldım. Ürün genel olarak hoşuma gitti.
Hiçbir aciliyetimde yoktu ama kargo bilgisi paylaşmadılar, ne zaman kargolanacağıyla ilgili de bilgi vermedikleri için şikayet var'a yazdım.
Bence oluşan bu mağduriyetin giderilmesi için samsung hediye çeki, hediye vs vermelidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X