Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 FE 256GB Snapdragon modeli 4899 TL (Kamu Çalışanlarına) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
13
Favori
36.766
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lifelock

27 temmuzda beyaz renk aldım.
    Şimdi kargoya verildiği mesajı geldi. Jetizz kargoyu da ilk kez duyuyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 temmuzda almıştım kargoya verilmiş . Kolay gelsin getiriyor , bu kargo firması efsanedir kendileriyle ilgili hiç olumsuzluk yaşamadım , keşke her kargoyu bu firma getirse :) . Realme 5 pro kullanıyordum bakalım ne kadar fark olacak :)

• Mavi renk yurtiçi kargoyla kargolanmis 26sinda almistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaştan gönderiyorlar. Umarım herkesinkini bugün verirler de pazartesi ulaşır. Kolay gelsin pazar bile çalışabiliyor şanslı arkadaşlar yarın bile alabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamu indirimi ile alıp sıfır kutusunda satmak isteyen olursa 5200'e alabilirim. 8/256 modeli

• Benim kargom geldi darısı geri kalanların başına hayırlı olsun herkese

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider

Benim kargom geldi darısı geri kalanların başına hayırlı olsun herkese

Hayırlı olsun.

Birkaç fotoğraf ile ilk izlenimleri paylaşabilir misiniz?

Özellikle şu "Kasa esnemesi" olayı bu modelde var mı merak ediyorum.

• Çayla Simit İyi Gider Ç kullanıcısına yanıt

Hadi hayırlı olsun. Ana konuda bol bol bahsedilen ekranın çok soluk olması, güneş altında görünmemesi ve telefonun aşırı ısınması gibi problemler var mı? Geri dönüşünüzü bekliyoruz. Ayrıca şu dokunmatik problemini de test edebilirseniz süper olur.

Carlos Meldanoyoutube
    How to check and reproduce Galaxy S20 FE touch screen issue? * Some reports suggest that problem is solved with the latest OneUI 3.0 firmware! * Galaxy S20 FE test begins at 2:40. Updated status in pinned comment. Share your opinions in the comment section. Download Touch Screen Test here: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.rallwell.siriuth.touchscreentest The model used here is a Samsung Galaxy S20 FE 5G 6/128GB SD865 EU version.
    https://www.youtube.com/watch?t=183&v=zpHZsz3RHJY&feature=youtu.be
  • Kolay Gelsin ile gelecek arkadaşlar, takip sayfasını kontrol edin. Teslimat tarihi 1 Ağustos Pazar görünüyor. Yarın elinizde olması muhtemel 😃

• Fiyarlar güncellendi 7000 TL oldu 8/256 modeli çok fazla talep gördü demek ki

• ısınma problemi çok mevzu olmuş yorumlarda , acaba exynoslamı alakalı ısınma sorunu ? snapdrogonla nasıl çalışıyor pek yorum bulamadım , teslim alan arkadaşlar varsa ısınma ile alakalı bir sıkıntı yaşıyor mu acaba ?

• elfen_lied kullanıcısına yanıt
    Yarı yarıya ısı farkı var gibi görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZamanYananSaman

Kendi kurum mailimle üye oldum olmadı.

Yukarıda konuya yazan bir arkadaş var "xx" kurumlar oluyor diye. Onlardan birisinde çalışan arkadaşımın maili üzerinden aldım. 4900₺ 8/256 olan modeli. Çok teşekkürler konuyu açan arkadaşa. 5 yıllık mate 9 serüveni burada sona erer :)

Ayrıca Vakıfbank word kart, elektronik alışverişini peşin fiyatına 5 taksit yaptı. İyi oldu :)

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

bilgilendirme için teşekkürler hocam , bakalım alıp kullanmaya başlayan arkadaşlarında yorumunu bekliyoruz , bu ısınma problemi varsa sıkıntı olabilir .

• İsteyen arkadaslara adalet.gov tr uzantili hesabimi ucretsiz olarak kullandirabiliri. Bir tesekkur yeter de artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZamanYananSaman

Ayrıca Vakıfbank word kart, elektronik alışverişini peşin fiyatına 5 taksit yaptı. İyi oldu :)

Alıntıları Göster

hocam peşin geçip mobildenmi böldü faizsiz mi böldü?

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

hocam peşin geçip mobildenmi böldü faizsiz mi böldü?

Alıntıları Göster

Evet. Pozisyondan ekstreye geçince. Peşine taksit vardı. Kendisi değilde ben yaptım.

• Kampanya bitmiş.

• ZamanYananSaman kullanıcısına yanıt

Hocam telefonlar için de taksit oluyor muydu? Diğer sitelerde de oluyor mu Vakıf World ile almış olsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendy

Hocam telefonlar için de taksit oluyor muydu? Diğer sitelerde de oluyor mu Vakıf World ile almış olsak?

Amazon bazı telefonlarda peşine 3 taksit (10.000₺ ye kadar 3 taksit, 10.000₺ den pahalı telefonlara 6 taksit) yapıyordu.

Ben taksitle aldım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.