Bildirim
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Harika haber :) Hayırlı uğurlu olsun. Takasınız var mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 4 Mart 2020; 13:42:46 > -
Evet vardı. S10 Plus vereceğim geriye 5400 TL ön keşif bedelli.quote:
Orijinalden alıntı: Emirism
Harika haber :) Hayırlı uğurlu olsun. Takasınız var mıydı? -
Hmm siz 5.400 ü ödediniz sonrasında cihazı teslim edip iade alacaksınız doğru mu?
İstanbul içinde getiren kişi cihazı alıyor veriyor ve gidiyor.
5.400ü hiç ödetmiyor -
Ulan benimki nerde? Ayıp Samsung Ayıp! Dün bide bu işlerle ilgilenen müdürle konuştum olayı. Dedim 6'sı satış diyorsunuz biz daha önceden alıp 1 ay boyunca bekliyoruz ve kargo bekle vs gecikmeli alıyoruz nedir bu işin saçmalığı vs diye bayağı bi konuştum. Ben ilgilenicem demişti görünüşe göre dikkate almışlar. Şaşırdım açıkcası ama benimki nerde ulan -
ya gereksiz cocuksu konusmalardan ithaplardan uzak durmakta fayda var.. magazadan teslim edileb cihazlarin yaninda kulaklik hediyesi varmi ? faturasiyla birlikte ispat edin
ardindan internet sitesi en basindan beri zaten 5400den sayiyor.. magazalar kampanyaya dahil degildi ve buna ragmen magaza 4000e sayiosa kendileri aliyorlardir. +1000tl destek falanda yok.. şubat ayinicerisinde ultraya yapilan zam kadar destek veriliyor.
aktif kurye kadarda beter kurye olamaz.. 10 gunde teslim etmisti en son siparisimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam normalde 4400'e sayıyordu S10+'ı. Samsung Shop ile iletişime geçildiği zaman +1000TL indirim verip 5400e çıkıyordu. Hatta ilk başta haberim yoktu benim 4400'den verdim daha sonrasında öğrendim ve iptal ettim. Samsung shop ile iletişime geçip beraber aldık oradaki bir arkadaşla 5400TL'ye saydılar. O zaman s20Ultra 11.999TL idi. Daha sonrasında bu fiyatı 12.999TL yaptılar birkaç saat sonra bu fiyatı 12.499'a çektiler ve dediler ki 6 Mart'a kadar ön siparişlerde lansman fiyatından alacaksınız yani 11.999TL. Bildiğim kadarıyla bu +1000TL indirim olayı eski telefonlarını verenlere ek bir indirim yanlış bilmiyorsam eğer.
Birde ben 17'sinde ödedim parayı, arkadaş 18'inde ödemiş ona kargolamışlar benimki daha ortada yok acaba kargolama sırasını neye göre yapıyolar. Benimde Ankara'ya kargolayacaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickTheSizzler -- 4 Mart 2020; 14:31:59 > -
Aman deyim hocam nasıl kurye bu?? Kargo şirketi daha hızlı teslim yapıyor. Kurye olacak isimleri birde Kurye sözcük anlamına göre Kargo'dan daha hızlı teslim anlamında kullanılır aslında. İnşallah öyle bir hata yapmazlar.
Ben İzmir'de olduğum için S20'nin tam olarak ödemesini yaptım 7799 TL olarak şimdi cihaz gelince şarj aleti ile birlikte kargoya vereceğim. Onlar teslim alıp cihazın durumunu onaylayınca bana bu 5400 TL rakamı kredi kartıma iade edecekler. -
Aynen öyle bir sorun var. Bazı bankalar kredi kartlarını Aktif Kurye ile gönderiyor benim kredi kartı 3 haftada anca gelmişti. -
Aktif Kurye'yi aradım teslim edileceği son tarih yarın 5 Mart diyor.quote:
Orijinalden alıntı: RickTheSizzler
Aynen öyle bir sorun var. Bazı bankalar kredi kartlarını Aktif Kurye ile gönderiyor benim kredi kartı 3 haftada anca gelmişti. -
hocam bide size zahmet bi sorgulatabilir misiniz? son teslim tarihi ne zaman diyor.
Edit: ben sormadan siz cevaplamışsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickTheSizzler -- 4 Mart 2020; 14:39:54 > -
Apple her koşulda değerini koruyor. Uzun yıllar kullanmak isteyen için de, senede 1 telefon değiştiren kişiler için de en ideali Apple aslında.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Apple cihazları her güncelleme ile yavaşlatmasa çok daha iyi olacak da onun da stratejisi bu. Her yıl daha fazla cihazı güncelliyor ama piramitin en altındaki cihazlar aldıkları güncelleme sonrası telefonluktan çıkıyorlar.
Evdeki 5s de bu şekilde kağnıya dönmüştü, Appledan pilini değiştirdim, performansı kayda değer şekilde arttı.
Bir kere alayım, yıllarca kullanayım 5 yıl sonra sattığımda da dikakte değer bir para elime geçsin diyenler için güzel bir marka.
Alıntıları Göster
Zaman zaman samsung zaman zaman apple kullanıcısı oldum. 3 yıl önce 6000 tl ye aldığım iPhone X cihazım hala duruyor. Şuan satmaya kalksam 4000-4500 tl civarı piyasası var. 3 sene önce aldığımın 1500 tl altına satabiliyorum. Cihaz hala güncelleme alıyor ve hala tıkır tıkır çalışıyor. Samsung a baktığınızda o zamanlar satılan s8 veya s9 un esamesi okunmuyor.. Piyasada s9 bile kullanan kalmadı.. Ne 2. eli var ne doğru düzgün güncelleme desteği. Note 9 a bile android 10 daha yeni geldi..
S20 nin de kaderi ne yazık ki aynı olacak gibi geliyor bana.. Samsung , apple ı baya bi taklit etme yolunda ilerledi. Özellikle gesture kontrol kısmında. Önceki nesillere göre s20 daha eli yüzü düzgün bir cihaz olmuş ama yine de hala apple ın gerisinde. Samsung telefonlar aldığınız ilk 3-5 ay güzel sonrasında ''değiştir beni apple a geç'' demeye başlıyor sahibine..
-
Kullandığım note 8den halen çok memnunum. Büyük sürüm güncellemesi artık almayacak, güvenlik güncellemelerini de bu sene sonuna kadar alır ondan sonra o da ortadan kalkar. Performansı halen üst düzey ( örnek olsun diye yazayım; epey sitesinde puanı 83 ) olan bir cihazın yazılım anlamında bu kadar çabuk ölüme terk edilmesi kabul edilemez.
Apple güncellemesine güncelliyor da, gözle görülür iyileştirmeler de pek olmuyor. Ufak tefek makyaj yapıyor her yıl sisteme. Güncellemelerin amacı, yeni çıkacak cihazlar için işletim sistemini uyarlamak gibi geliyor bana.
Benim telefonu satsam şu anda 3.000 anca eder. O da veren olursa tabi. Apple cihazlar bu konuda çok daha iyi bir karneye sahip, size katılıyorum. Üstelik marketi android kadar çöp de değil. Uygulaamalar, cihazlara uyumlu olduğu için arka planda uyumama gibi soruna yol açmıyorlar. Benim cihazda bazı uygulamalar uykuya geçmediği için pilde aşırı bir tüketim oluyor. 3 ayda bir sıfırlamak lazım randımanlı kullanmak için. Andoridin doğası böyle, yapacak bir şey yok maalesef. Zira bir uygulama, milyonlarca cihazda çalışıyor. Bazılarına uyumlu oluyor, çoğuna uyumlu olmuyor. Ekranlar da farklı farklı. kimisi amoled ince uzun, kimisi 720 p 19/6 gibi gibi...
O yüzden en çok kullanılan uygulamaları cihazda tutup, kullanmadıklarımızı silmek en iyisi . Ama dediğinize katılıyorum; iphone uzun dönemli kullanmak ve kısa süreli de olsa rahat kullanmak için en iyi alternatif. Bunun için alırken bütçenin zorlanması gerekiyorsa, zorlanabilir diye düşünüyorum
-
İkinizinde tespitleri oldukça mantıklı ama gel gelelim ben ios işletim sistemini bir türlü sevemedim gitti. 2012 yılından beri hem android hem de IOS u hep birlikte kullandım. İş telefonlarim iphone ve ipad özel telefonum ise hep android oldu. Aradan 8 yıl geçmesine ve IOS'u aktif kullanıyor olmama rağmen hala alışamadım , sevemedim. Hele ikisini de aktif kullanınca o kadar sırıtıyor ki IOS her bakımdan. Hafta sonları ya da tatillerde inanın yüzünü görmek istemiyorum, özel telefonuma yönlendirip Pazartesi sabahına kadar telefonu ya da ipad i elime bile almıyorum. IOS'u beğenenlerin neden bu telefonu tercih ettiğini 8 yıldır anlamış değilim. -
Mağazalar yarından sonra zam geleceğini söylüyor alacaksanız elinizi çabuk tutun diyorlar, artık ne kadar doğru söylüyorlar bilmem.
Emaar Sansung ve Capacity Samsung mağazaları böyle söyledi.
Tüm cep telefonlarına 20 mart itibariyle %1 vergi geliyormuş fiyatları ne kadar etkiler bilmem. -
sizin yaziniza istinadem aramistim bende ve 1000tl kampanyanin sona erdigini fakat zamsiz fiyattan degisim yapabilceklerini solemislerdi..
aktif kurye berbat umarim yaniliriz.. benim randevumda aktif kurye getirmez die sali gunune almistim. telefon gelmeden degisim olamayacagina gore gelir diye dusunuyorum
Umarım Gelir, ama şöyle bir iyiliği var yanlış bilmiyorsam. Yavaş falan ama diğer kargolara istinaden biraz daha sağlam taşıyorlar.
Zamsız fiyat olayı ok zaten ama 1000TL olayı biraz karışık. Bi arıyorsun devam ediyor diyolar bir arıyosun bitti diyolar. Neye göre kime göre belli değil açıkcası. -
Benim cihaz da kargoşanmış. Aktif kargo hangi firmaya ait.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Başkan benimki niye yok bak deli olacam haa :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X