Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
823.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul'da değişim olan siparişler için 9 Mart itibariyle randevu veriyorlar diye biliyorum
  • Cihaz beklediğimden çok daha zarif çıktı arkadaşlar s20 plus bile gayet zarif. Arkadaşın dediği gibi bu kadar pahalı bir cihazı almak isteyen ayağına gelmiş müşteriyi neden kaçırsın bayiler. İlk fırsatta detaylı inceleyip görüşlerimi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Merhaba,

Geçen hafta cumartesi günü Samsung'un İzmir / Agora mağazasına gittim. Mağazada Galaxy S20 serisi için 7.799 TL'den başlayan fiyatlarla ön sipariş alıyorlardı. Değişim kampanyasını sorduğumda, mağazadaki satış görevlisi Galaxy S10'nun 3.700 TL'den sayılacağını ancak Galaxy S20'nin yanında kasko, şarj cihazı (kaç mAH bilmiyorum) ve 64 GB bellek kartı hediye edileceğini belirtti. Hediyeleri almak istemediğimi söylediğimde ise takas değeri yeniden 3.900 TL'ye çıktı. Mağazada, ek destek konusunda hiçbir duyumlarının olmadığını söylediler. Bunun üzerine telefonu ayırttım. İşin ilginç tarafı geçen hafta Samsung online mağaza da destek kaldırıldı dedi. Kime veya neye inanacağımızı şaşırdık.
    bende balcova agoradan s20 ultra siparişi verdim ama bana hiç kasko veya şarj cihazından hafıza kartından bahsetmediler yanında verdiklerini

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Galaxy S20 Ultra'yı değişim kampanyası ile mi alıyorsunuz? Eğer değişim kampanyasından faydalanıyorsanız Samsung'un online mağazasındaki tutar ile aynı tutar mı teklif edildi?
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    değişim kampanyasından değil hocam normal alım yaptım s20 ultra
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubeceren

Cihaz beklediğimden çok daha zarif çıktı arkadaşlar s20 plus bile gayet zarif. Arkadaşın dediği gibi bu kadar pahalı bir cihazı almak isteyen ayağına gelmiş müşteriyi neden kaçırsın bayiler. İlk fırsatta detaylı inceleyip görüşlerimi yazarım.
    Bencede zarif ama birazda kalın bunu unutmamak lazım cihazla cektigim gece gündüz 80 adet resimlerin hepsini bir dosya halinde paylaşıyorum idirmek isteyen yada almak isteyen kişiler resimleri indirip detaylı cektigim boyutu ile baka bilirler şimdiden keyifli bakmalar resimlere...

dosyayukle.club
    S20 ULTURA.rar - Dosya Yükle Club - Dosya Upload
    https://dosyayukle.club/SIw/S20_ULTURA.rar

not link sorunsuz vürüs felanda yoktur

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük ihtimalle değişim kampanyası için sundukları bir teklifti. Hediyeler işime yaramayacağı için kabul etmedim zaten.
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle fotoğraflar için teşekkürler.
    Aklıma takılan bir şey var, bir çoğuna baktık 7.2 megapixel gözüküyor. Diğer çözünürlüklerde özellikle de 108 mp çözünürlüğünde bir kaç örnek yüklemeniz mümkün müdür ?
    hocam

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

Kamera uygulamasında şu fotoğraftada gördüğünüz gibi 4:3 yazan kısıma basıp 108MP seçip çekermisiniz fotoları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickTheSizzler

hocam

Kamera uygulamasında şu fotoğraftada gördüğünüz gibi 4:3 yazan kısıma basıp 108MP seçip çekermisiniz fotoları.
    Yarın gündüz gece farklı yerlerde cekerim atarım hocam siz buraya istediginiz yazın cekim icin hallederiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazona53

Aklıma takılan bir şey var, bir çoğuna baktık 7.2 megapixel gözüküyor. Diğer çözünürlüklerde özellikle de 108 mp çözünürlüğünde bir kaç örnek yüklemeniz mümkün müdür ?
    onu menüde bulamadım arkadaş şimdi gösterdi fotoda yarın cekip atacagım...

yarınki cekimlerde bütün modları deniyip atacagım ozaman daha detaylı olacaktır bu ilk cekimler cihazın yeni olması ve benim foto işini pek bilmedigim halde bas cek olması yarın daha detaylı farklı yerleri cekecegim önerisi olan birşeyleri yazsın dikkate alıp cekip ham orjinal halde ekleyecegim... gece cekimleride dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 3 Mart 2020; 23:40:39 >
  • quote:

merak ettigim bir husus var cihazın icinden kılıf cıkmadıgı icin silikon orjinal kılıfını istinye park magzasından 130 tl aldım ama ekranda koruyucu varmı yokmu bilemedim acaba varmı yokmu ona göre sipariş verecegim koruyucuda..
    Teşekkür ederim hocam şimdiden.
    Ekran jelatin koruma yapışmış olarak geliyor , varlığı anlaşılmıyor bile başarılı bir koruyucu. En azından bir süre idare eder.
  • quote:

Ekran jelatin koruma yapışmış olarak geliyor , varlığı anlaşılmıyor bile başarılı bir koruyucu. En azından bir süre idare eder.
    Tamam hocam varsa sıkıntı yok olmasa idi sıkıntı idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

Bencede zarif ama birazda kalın bunu unutmamak lazım cihazla cektigim gece gündüz 80 adet resimlerin hepsini bir dosya halinde paylaşıyorum idirmek isteyen yada almak isteyen kişiler resimleri indirip detaylı cektigim boyutu ile baka bilirler şimdiden keyifli bakmalar resimlere...

https://dosyayukle.club/SIw/S20_ULTURA.rar

not link sorunsuz vürüs felanda yoktur

Alıntıları Göster
    Ben s20+ ı kastettim siz ultra aldınız sanırım

• quote:

Ben s20+ ı kastettim siz ultra aldınız sanırım

Alıntıları Göster
    aynen ben ultura aldım neyse alanlara hayırlısı olsun cihazları gelince daha detaylı incelemeler cıkar konuya eklenir...
  • quote:

Teşekkür ederim hocam şimdiden.
    https://digistatement.com/google-camera-apk-for-samsung-galaxy-s20-s20-plus-s20-ultra-latest-gcam-apk-for-galaxy-s20-series/

bunuda kurup cekecegim haberiniz olsun...

malesef google kamera acılmıyor hepsi hata veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 4 Mart 2020; 1:25:27 >
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    destek dedikleri sey zam yapilan modellere zam oncesi fiyatlara cekmek..

6 mart itibariyle zam gelebilir veya kulakliksiz olarak fiyat sabit kalabilir.. online alanlarin avangaji kulakliklar icin kayit olusturmayacaklar gelmeme gibi bir durum olmayacak değişim kampanyasi ve vadesiz banka taksitinide unutmayalim..

samsung bayisi ayagina gelen firsati tabiki geri.xevirmeyecektir.. minumum satis fiyati 7500tl olan elektronik urunden bahsediyoruz.. başka.bir.cihaz olsa eliniz titrer :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

xdadan alıntı cekim örnekleri

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.