Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
823.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

Telefonun arka kapağında "Samsung Electronics Ist. Paz.Tic. Garantisi" şeklinde bir yazı varsa başka birşeye bakmanıza gerek yok. Resmi Samsung TR ürünüdür.

Şaşıran arkadaşlar boşuna şaşırmasın. Samsung bunu S10'da da, Note 10'da da yaptı. Kendisinden alanlara, piyasada satışa çıktıktan sonra gönderdi cihazları.

IMEI kayıtları toplu giriliyor, birkaç güne kayıtlı olur, ona takılmayın.
    acıklama alacaklara net cevap olsun saolasın hocam
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Yazı olarak kalacak hocam cihaz destekliyor fakat tr de 5 g ihalesi yapılmadığı için frekanslar belli olmadığı için 5 g kapalı gelecek, ilerde açarız diye garanti de vermiyorlar bu konuda muallak yani. Gerçi 5 g süreci ülkemizde 3 4 yılı bulur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiresome

Yazı olarak kalacak hocam cihaz destekliyor fakat tr de 5 g ihalesi yapılmadığı için frekanslar belli olmadığı için 5 g kapalı gelecek, ilerde açarız diye garanti de vermiyorlar bu konuda muallak yani. Gerçi 5 g süreci ülkemizde 3 4 yılı bulur zaten.
    zaten ihtiyacım yok biz cihazı üretmeden gelmeyecegini tayip bey söyledi...
  • malum sitede yurt dışından getirilmiş satiyor 7200tl s20 plus modeli. 7 bin tl az para degil. alınırmı? çakma imei ile yuruyo diyolar. kayıt parasi vermeden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 3 Mart 2020; 4:7:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

Hilltown samsungda izmirde vardı bugun. Hem s20 serisi hemde flip modeli.
    Dün gittim Hilltown'a incelemek için ama sadece flip modeli vardı. Hafta sonu için gelmiş sadece. Panayır gibi dükkan dükkan gezdiriyorlar galiba. Ne kadar değerli her mağazaya bir tane verseler ne olur sanki.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Vallaha bende anlamıyorum. Sorun mu var cihazlarda. Telefon ön siparişi diyip telefonu göstermemek neyin kafası acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shop'tan alanlar olarak şanssızız. Millet 5-6'sında alacak telefonu. Biz daha 6'sından sonra kargoya verilecekte kargo gelecekte alacaz.
  • RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt
    Hayır bu bir klasik, biz niye ders almıyoruz😂

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    +1000TL indirimden dolayı . Ama samsungun burda yapması gereken şey madem satışlar 6'sında başlayacak, kargoları ona göre erken ver bizim elimizede 6'sında geçsin. Ama akıl yok ki yapsınlar. İlla 6'sında kargolayacaklar ki oda kargolar yetişir mi 6'sına malum sarkar bence. Bide kargo gelme süresi var pazartesi-salı anca....
    Bir kere vatan yaptı. 6splus satış çıktığı gün kargodan gelmişti. Afallamıştım. Bunda da perşembe kargo olması lazım ama imkansız. En iyi ihtimal cumartesi.

Cumartesi ihtimal varda cumartesi çalışmıyorum sorun orda. Korktuğum bir konu var oda kargoda zarar görmesi. Şimdi cumartesi gelecek beni bulamayacak çalışmıyorum çünkü. Geri götürecek atar mı napar belli değil. Pazaretsi gelecek oda öğleden sonraya kalır dağıtımı. Sağlam gelir mi meçhul
    Sabah onda eğer gelirse hemen ara dağıtıma çıkmasın. Ayırsınlar.

Nasıl yani hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Hayır bu bir klasik, biz niye ders almıyoruz😂
    Ben alımı yapmadan önce bu sıkıntıyı dile getirdim. Müşteri Temsilcisi Uğur Bey bu konuda geçtiğimiz satışlarda çok yoğun şikayet gelmesi nedeniyle bu defa önlem alındığını ve mutlaka mağaza satışından önce Samsung Online üzerinden ön sipariş ile alanlara telefonlar gönderilecek dedi. Ben de inandım
    Saat ondan önce arayın kargoyu. Dağıtıma çıkmasın.

Ha anladım cumartesi için diyosunuz. Ayırsınlar Pazartesi çıkartsınlar dağıtıma doğru mudur?
    Evet. En mantıklsı.

• Ben yerinizde olsam kargoyu sabah arayıp dağıtıma çıkartmayıp direkt kargo şubesinden Cumartesi sabahı teslim alırdım.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta orayada kargoyla geliyor olan yine olur yani, ayrıca evim işyerine uzak bayağı bi.
  • arkadaşlar merhaba
    s20+ siparişi geçtim
    sizce hangi kılıf almalıyım?
    kamerayı iyi korusun istiyorum masaya koyduğumda.
    www.spigen.com.tr
    Galaxy S20 Plus Kılıf, Spigen Rugged Armor | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s20-plus-kilif-spigen-rugged-armor
    www.spigen.com.tr
    Galaxy S20 Plus Kılıf, Spigen Slim Armor | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s20-plus-kilif-spigen-slim-armor
    www.spigen.com.tr
    Galaxy S20 Plus Kılıf, Spigen Liquid Air | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/galaxy-s20-plus-kilif-spigen-liquid-air

tercihiniz hangisi olurdu?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.