Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
823.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana kalırsa

daha şık ve güzel duruyor

• Marmara Forum Samsung ile görüştüm. Cihazlar ellerindeymiş ve satışını yapıyorlarmış. Her modeli var gelip alabilirsiniz dedi. Tek sıkıntı varmış cihazların BTK'ya kayıtları henüz girilmemiş. Alabiliyorsun ama hat takmadan kullanabiliyorsun.
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Aslında Samsung Türkiye çakmasın diye. Yoksa imei bahane.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Marmara Forum Samsung ile görüştüm. Cihazlar ellerindeymiş ve satışını yapıyorlarmış. Her modeli var gelip alabilirsiniz dedi. Tek sıkıntı varmış cihazların BTK'ya kayıtları henüz girilmemiş. Alabiliyorsun ama hat takmadan kullanabiliyorsun.
    hocam onların hepsi gümrükten giriş yaparken imei işlemleri bildirilip girişi gerçekleşiyor onlar hikaye arkadaşımızın dediği gibi
  • Burayı okuyunca Capacity Samsung bayisini aradım.

6 Mart öncesi kesinlikle teslimat yok dediler.

Cihazlar ellerinde ama veremiyorlarmış.

Marmara Forum Mağaza nasıl cesaret etti acaba ?
  • Marmara Forumu da aradım. 5 Mart'tan evvel teslimat yok dediler.
  • Ben Marmara Forum'u aradıktan sonra konuyu 4447711'e şikayet ettim. Onlar da araştıracağız hemen dediler. Sanırım birileri ulaşıp satılmaması için uyardı. Ama ben sabah Avrupa İletişim Marmara Forum'dan Yasin isimli personel ile konuştum. Elimizde tüm çeşitlerden yeterli stok var satış yapıp teslim edyoruz, hemen gelip alabilirsiniz demişti.
    Tam kurnazlık bu yaptıkları.

Ticaret ahlakı, etik hukuk yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada her yerde cihazlar varsa 6 Mart tarihine kadar bekletmek de neyin kafasıdır Samsung Tr'yi anlamak güç..

• Valla bunlar bayi hepsi. Müşteri ayağına gelecek parayı çıkaracak elinde olacak ama satmayacak. Mümkün değil. Ben hayatımda böyle bir bayi görmedim. Onların aklı para ve prim kazanmaktır kaçırır mı ayağına gelen müşteriyi. Eminim telefon ile soranlara böyle dedirtmeye başlamışlardır uyarı alınca. Ama git oraya alcam de satmazlarsa ben bu işi hiç bilmiyorum derim.
    Bugün gidip deneyeceğim.

Bakalım ne diyecekler, buradan yazarım hocam :)
    bence de sadece telefonda öyle söylüyorlar ayağına kadar gelen müşteriyi neden kaçırsın
  • Capacity mağazaya geldim. 5 Marttan sonra cihazları teslim edebilirlermiş..

Ayrıca değişim yapmak isteyenlere 5 Marttan sonra ek destek gelecekmiş.

Bilginiz olsun arkadaşlar.

• emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Destek gelecek fakat kulaklık olmayacak.
    Dolayısıyla şuan en iyi seçenek online'dan +1000₺ destek ile sipariş vermek.
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Online'da destek devam ediyor mu ?

Ben kaldırdılar diye biliyorum

Ben de öyle biliyorum ama bazı kişiler yine destekli aldıklarını söylemişler, belki arayınca veriyorlardır bilmiyorum
    Bi bakayım ben de, teşekkür ederim ilginiz için.
    Bazıları aramış bitti demişler ben sordum devam ediyor dediler. Neye göre acaba

Merhaba,

Geçen hafta cumartesi günü Samsung'un İzmir / Agora mağazasına gittim. Mağazada Galaxy S20 serisi için 7.799 TL'den başlayan fiyatlarla ön sipariş alıyorlardı. Değişim kampanyasını sorduğumda, mağazadaki satış görevlisi Galaxy S10'nun 3.700 TL'den sayılacağını ancak Galaxy S20'nin yanında kasko, şarj cihazı (kaç mAH bilmiyorum) ve 64 GB bellek kartı hediye edileceğini belirtti. Hediyeleri almak istemediğimi söylediğimde ise takas değeri yeniden 3.900 TL'ye çıktı. Mağazada, ek destek konusunda hiçbir duyumlarının olmadığını söylediler. Bunun üzerine telefonu ayırttım. İşin ilginç tarafı geçen hafta Samsung online mağaza da destek kaldırıldı dedi. Kime veya neye inanacağımızı şaşırdık.
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Klasik Samsung taktikleri hiç şaşırmıyoruz çok basit operasyonları ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.

Hiçbir mantık yok kampanyalarda ya da ürün satışlarında. Her şartta çok beceriksizler.

Umarım herkes bu hafta cihazlarına kavuşur..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.