Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
824.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barisacar

Yarın bir cok bayide olacağını düşünüyorum ama satış yapılır mı bilmiyorum.
    buyurun bir satıcıda kadıköyden

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Kamerası 108mp'ye göre iç açıcı gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yurt dışı bu ürün. 5g

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickTheSizzler

Kamerası 108mp'ye göre iç açıcı gelmedi.
    onu menüde bulamadım bilen varsa söylesin birde bendeki cihaz türkiyemi yoksa videodakimi sadece 5g sahibindende bir ilan daha var hemen teslim bu işi samsung ciddi beceremiyor gibi...
    Türkiye olan 5G değil. O adam Amerikadan getirmiştir yada amerikada yaşıyordur. Çünkü amerikada ön siparişler kargolanmış

• Birde o seçenek artık ayarlarda değilde direk eklendi diye biliyorum. Bi kamera uygulamasından ss atarmısınız

• quote:

Türkiye olan 5G değil. O adam Amerikadan getirmiştir yada amerikada yaşıyordur. Çünkü amerikada ön siparişler kargolanmış
    bu 108 mp midir nedir nereden acıyoruz genelde modu olur acardık
  • RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt
    amerikadakiler sanırsam sd ile satılıyor, oradan da bakabilir. S20 Ultra cihazın kendisi 5gli ama trdeki versiyonda kapalı gelecekti. Açık olmaması lazım. Enteresan şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiresome -- 2 Mart 2020; 21:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiresome

amerikadakiler sanırsam sd ile satılıyor, oradan da bakabilir. S20 Ultra cihazın kendisi 5gli ama trdeki versiyonda kapalı gelecekti. Açık olmaması lazım. Enteresan şeyler.
    valla benim meilde kurulum icin gelen mesajda 5g yazıyordu şimdi bu cihaz direk 5gmi yoksa o yazı sadece yazı olarakmı kaldı

✅ Spencer, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kurulumunuzu en yeni Google uygulamalarıyla tamamlayın
    Hocam telefon hakkında kısmında ne yazıyor cihaz ismi?

Ayrıca kamera için kamera uygulamasını açıp bi ss atar misiniz

• quote:

Hocam telefon hakkında kısmında ne yazıyor cihaz ismi?

Ayrıca kamera için kamera uygulamasını açıp bi ss atar misiniz
    s20 ultura lte yazıyor

o dedigini ise yapacagım resimleri cekim atarım onuda cektiklerimide
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    nerede yaziyor samsung Türkiye yazisi arkadaslar ?? gelmeyin boyle doldurmalara :) cihazlar daha yeni depoya geliyor.. bu adamlara nerden gelecek :) samsung shop olsa anlarim

bekliyorum hocam.
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Hocam işin garip tarafı telefon orjinal onda sıkıntı yok. Kutudada sıkıntı yok gibi herşey orjinal fakat. Bu kayıt yok olayını çözemedim sadece
    Hocam işin garip tarafı telefon orjinal onda sıkıntı yok. Kutudada sıkıntı yok gibi herşey orjinal fakat. Bu kayıt yok olayını çözemedim sadece
    hocam kutularda samsung Türkiye etiketleri var vede bazı arkadaşlarımız İstanbul daki samsung shoplara gittiklerinde elinde olduklarını söylemişler satışta yapabiliriz demişler örn: Marmara Forum Samsung Akasya Samsung
  • Telefonun arka kapağında "Samsung Electronics Ist. Paz.Tic. Garantisi" şeklinde bir yazı varsa başka birşeye bakmanıza gerek yok. Resmi Samsung TR ürünüdür.

Şaşıran arkadaşlar boşuna şaşırmasın. Samsung bunu S10'da da, Note 10'da da yaptı. Kendisinden alanlara, piyasada satışa çıktıktan sonra gönderdi cihazları.

IMEI kayıtları toplu giriliyor, birkaç güne kayıtlı olur, ona takılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Mart 2020; 23:14:18 >
  • quote:

Samsung Garantili demek. Bazıları Ithalatçi garantili oluyor..

Yazılım kısmını bi konrol edin siz yinede TUR yazıyor mu
    Ya sende durduk yerde insani telaslandirnissin kardesim yok avukat vs.filan ya bir kere urun samsung turkiye cihazi. Kayitsiz gostermesinin cihazlarin daha sisteme girisi bitmedi. Gidin samsung bayilerinde ki s20 lere bakin onlarda kayitsiz ben baktim cunku... Cihaz samsung turkiye cihazi olduktan sonra telaslanmanin okuz altinda buzagi aramanin anlami yok

• quote:

Az biraz mantikli dusunseydin cozerdin bosu bosuna yaygara yapmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

buyurun bir satıcıda kadıköyden
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-s20-ultra-2-yil-samsung-turkiye-garantili-sifir-ozgurden-796779116/detay

Alıntıları Göster
    Kendisinden cok alisverisim oldu, bu adamda yanlis olmaz..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.