Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
823.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Marmara Forum Samsung magazasındaydım az evvel eleman bana s20+ satmaya calıştı her rengi varmış hemen verelim dedi he desem saracak bi tane hatta satışlar çok iyi falan dedi baya alan varmış telefonları inceledim çıktım..
    Mesajın üzerine Akasya Samsung'u araadım elimizde var yarın ya da Çarşamba teslim edebiliriz kulaklıkla beraber veriyoruz dedi..
    Ama online shoptaki takas desteği yok tabii :)
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Cihaz değişim kampanyası yapmıyor mu mağaza hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    online +1000₺ takas desteği yaptı, magazada yok bu
  • Sen git önsiparişten al millet senden önce alsın. Vay arkadaş ya.
  • Emirism kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Emirism

Mesajın üzerine Akasya Samsung'u araadım elimizde var yarın ya da Çarşamba teslim edebiliriz kulaklıkla beraber veriyoruz dedi..
    Ama online shoptaki takas desteği yok tabii :)

Alıntıları Göster
    sizden sonra teknosayı aradım adamları böyle böyle satış var diye hala yok öyle satamazlar yasak falan fistan bu samsung dan cacık olmaz
  • Cepa Samsung) Ankara) 5mart dedi cihazların gelmesine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt
    Evet 3 cihaz da vardı.
  • Walter_Sobchak W kullanıcısına yanıt
    İşten çıkınca bi bakayım o zaman. Normal inceleyebiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickTheSizzler

İşten çıkınca bi bakayım o zaman. Normal inceleyebiliyoruz değil mi?
    sahibindenki cihazı almış bulunmaktayım siparişimi hepsiburadandan iptal edi verdim kurulum bitince gerekeni azda olsa denedigim kadarı ile yazarım eski cihazım oneplus 7 pro 12 256 şimdiki cihaz ise samsung s20 ultura 128+512 hafıza kartı
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlısı olsun kutusunu özelikle samsung Türkiye yazan yeri foto çekebilirsimisiniz birde bana ilanı kaldırttık diyorlar
    Çok saçma. Garantili ve orjinal olduğuna eminsiniz değil mi?
    Bu arada gittim kentpark avm'ye dün lansman varmıştı o yüzden varmış. Bugün yok dediler

• quote:

Çok saçma. Garantili ve orjinal olduğuna eminsiniz değil mi?
    Bu arada gittim kentpark avm'ye dün lansman varmıştı o yüzden varmış. Bugün yok dediler
    valla uygulamalar kurulsun cpu z ile bakacagım işlencisine felan üzerinde samsung garantisi vb etiketi var iceriginde kagıtların türkce yazıyor ayarlarda garanti yazıyor vb bakacagım faturasınıda verecek kulaklık kampanyasına başvuracagım...
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

oneplus 7 pro ile cekildi...

bu garanti orjinaldir herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 2 Mart 2020; 19:1:41 >

• Güzel telefon. Almaya değer.

Hocam önce bi imei sorgulat bakalım

• quote:

Hocam önce bi imei sorgulat bakalım
    şuan resmi satış olmadıgı icin kayıt yok görünüyor zannımca fatura kesilince işlem başlayacak kulaklık icinde 7 sinde fatura ile baş vur dedi bana işlemci exynos ama baktım
    İnşallah dediğiniz gibidir hocam. Diğer türlü sıkıntı. Kayıt bilmem ne garanti yok... Hiç rastlamadım öyle bir olaya bilgim yok belki doğrudur fakat. Diğer türlü kayıt için ücret vereceksiniz. Kulaklık alabilecek misiniz belli değil. Passport bulması var. Garanti yok. Iade'de edemezsiniz açmışsınız. Uğraş dur.. Dediğiniz gibidir umarım. Şimdiden hayırlı olsun. Kamera vs nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickTheSizzler -- 2 Mart 2020; 19:53:36 >
  • quote:

İnşallah dediğiniz gibidir hocam. Diğer türlü sıkıntı. Kayıt bilmem ne garanti yok... Hiç rastlamadım öyle bir olaya bilgim yok belki doğrudur fakat. Diğer türlü kayıt için ücret vereceksiniz. Kulaklık alabilecek misiniz belli değil. Passport bulması var. Garanti yok. Iade'de edemezsiniz açmışsınız. Uğraş dur.. Dediğiniz gibidir umarım. Şimdiden hayırlı olsun. Kamera vs nasıl?
    yeri belli yurdu belli adamların kactıgıda yok ekran görüntüsü atarım o resimdeki garanti neyin nesidir acaba attıgım...
    Nasıl güvenip aldın hocam bence sorgulatınca çıkması lazım sonuçta bunlar toplu kayıt oluyor, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.