Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
823.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bozdurma cihazlar bunlar bayilere verilmiş olabilir, adamlar şimdi yan dükkandan telefon alıyor daha kutuyu açmadan öbür dükkana satıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiresome

hocam bozdurma cihazlar bunlar bayilere verilmiş olabilir, adamlar şimdi yan dükkandan telefon alıyor daha kutuyu açmadan öbür dükkana satıyorlar.
    ben 12 bin tl verip sipariş veriyorum adamlar benden önce cihaza kavuşuyor ne garip bir durum bu ultura modelini alıyorum tek cekim birde on taksit felan yada telefon takası felanda yok ama adamlar benden önce alıyor siparişi iptal edip bunlardan alasım geldi...
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Sırf bu yüzden samsung shop sipariş vermedi m daha Önce sipariş verenler hep en son alanlar oldu gittim teknosadan sipariş geçtim yarin gidip soracam ne zaman gelecek diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Sırf bu yüzden samsung shop sipariş vermedi m daha Önce sipariş verenler hep en son alanlar oldu gittim teknosadan sipariş geçtim yarin gidip soracam ne zaman gelecek diye
    bu hepsiburadanın mesajı

06 Mart 2020 tarihinde stoklarda olacaktır.
    HEPSİB BURADADAN ALDIM Cumartesi olur elimde artık

Buda Samsung shop mesajı
    Ürünlerin 6 Mart 2020 tarihi ve sonrasında teslim edilmesi planlanmaktadır.

şimdi neden gidip samsung shoptan almadıgım acıkca belli tarih yok sonrasında diyor
  • tiresome T kullanıcısına yanıt
    Hocam bozdurma cihaz olması garip zaten daha çoğu büyük marketlerde demo yok cihaz yok ama bezi kişiler Alip satışa koyabiliyor samsung sacma politikası

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi martın 6 sında dağıtıma çıkacak cihazlar büyük bayilere şimdiden gönderilmeye başlanmıştır yavaş yavaş yoksa hepsi bir günde olacak iş değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RickTheSizzler

ben sordum çıkmıyormuş.
    Aşağıdaki kılıftan aldım ben, mıknatıs özelliği olan daha iyi bir kılıf bulana kadar bunu kullanacağım.
    MobilCadde.com
    Eiroo Armor Samsung Galaxy S20 Ultra Standlı Ultra Koruma Siyah Kılıf
    https://www.mobilcadde.com/eiroo-armor-samsung-galaxy-s20-ultra-standli-ultra-koruma-siyah-kilif-125136

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Turkcell kullanıyorum. Yazıldığı gibi exynoslarda şebeke sorunu yok mu yani ya da lans işi mi bu

• xmrtx kullanıcısına yanıt
    Turkcell kullanıyorum. Yazıldığı gibi exynoslarda şebeke sorunu yok mu yani ya da lans işi mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: tiresome

hocam şimdi martın 6 sında dağıtıma çıkacak cihazlar büyük bayilere şimdiden gönderilmeye başlanmıştır yavaş yavaş yoksa hepsi bir günde olacak iş değil..
    Ozaman bu bozdurma cihazlarını veren samsung bizim cihazlarımı veremiyor dile kolay 12 bin tl vermişim tek cekim ama gel görki cumartesiye kadar tel yok verip vermeyecegide belli degil
  • Akşamdan beri s20 ultra batarya testlerine bakıyorum hiç 5000 amper miş gibi değerler vermiyor 4300 amper note 10 plus dan %5 daha düşük değer veriyor Sanki 120 hz in getirmiş olduğu bir dezavantaj var gibi görünüyor Eğer güncelleme ile falan optimasyon sağlanamazsa bataryası alanlarda hayal kırıklığı yaratacak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 2 Mart 2020; 1:31:3 >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Vallaha rezillik. Adamları arıyorsun. Onlar Samsung Türkiye değil diyor. Link veriyorsun kalıyorlar. Geçen note 10 da oldu. Samsung yine saçma işler yapıyor. Bakalım bu hafta alabilecek miyiz!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    Hocam çok kaba değil mi ya? Ben s20 ultra aldım telefon zaten büyük bide bunlardan takarsam silah gibi gezeriz artık 😂

• Bu arada arkadaşlar, Samsung Shop'la görüştüm. Cihazlar 6 Mart tarihinde kargolanmaya başlayacakmış. Bu hafta gelmez telefonlar....
  • RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt
    Cumartesi alırız gibi duruyor.

Bu arada bende https://www.urbanarmorgear.com/products/plasma-series-samsung-galaxy-s20-ultra-6-9-inch-case aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum tüm siparişlerin cuma günü kargolanacağını. Yine pazartesiye falan kalanlar olur..

Çok kaba geliyor bana böyle kılıflar ben direk şundan aldım
    Samsung Türkiye
    Samsung Galaxy S20 Ultra Şeffaf Kılıf
    https://shop.samsung.com/tr/hubble-z3-seffaf-kilif

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.