Bildirim
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (11. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
5 mart yada 6 mart kesin demi hocam cihazlarımızın gelmeme şansı felan varmı bir bilgide yok sitelerde 6 mart felan deniyor...quote:
Orijinalden alıntı: sariduru
Siz S10+ model telefonunuzu shop.samsung üzerinden almadıysanız belki o yüzden 4.400 lira teklif etmiş olabilirler, aksi halde ben de bilemiyorum nedenini.
Alıntıları Göster -
-
olayı Thh taşıyabilirsin aynı şey benim başıma geldi cat telefon vardı düşmeden kaynaklı çizikler vardı ama telefon donuyor ve ses de problem vardı, delta servis düşmeye bağlı olduğunu söyleyerek yapmadı, hakem heyeti telefonu bilir kişiye gönderdi arızaların düşmeden kaynaklanmadığı kararı çıktı para iadesi aldım. Sizde olayı thh taşıyarak hakkınızı arayabilirsiniz. -
Arkadaşlar haberlere göre s20 ön sipariş'ten alanlara Amerikada kargolanmaya başlanmış bile. Darısı başımıza -
Benim de net bir bilgim yok hocam ama önümüzdeki hafta cihazların elimizde olacağını düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: spencermila
5 mart yada 6 mart kesin demi hocam cihazlarımızın gelmeme şansı felan varmı bir bilgide yok sitelerde 6 mart felan deniyor...
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar bu arada S20 Ultra'nın kutusundan şeffaf kılıf çıkıyor, almayı düşünen arkadaşların ilk etapta kılıf almak için acele etmesine gerek yok. -
İşallah planlandığı gibi 6martta verirler cihazları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye de sanmıyorum kutudan çıkacağını. Yurt dışında bazı ülkelerde çıkıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben sordum çıkmıyormuş. -
Tr paketinde kılıf çıkmıyor kılıf avrupada uzun zamandır paketin içinden çıkıyor zaten note 9 lasmaninda da vardı kılıf.
Samsung mağazasında inceleme şansım oldu, gerçekten çok güzel bir cihaz. Alanlara hayırlı olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birader bi rahat dur ya bu kacinci
Hahahha. Snapdragon devam kaptan.. Ne yapayım Note 10 aşığıyım ben. :)quote:
Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş
Birader bi rahat dur ya bu kacinci
TR'de kilitsiz Snap bulamadığım için plus aldım ama çıktı karşıma...
Serveri yapar bakarım artık keyfime...
-
Sipariş veren arkadaşlar exynosdan kaynaklanan note 10 ve s10 şebeke sorunlarının bu işlemcide olmadığına dair bir bilginiz var mı? Ben cesaret edemiyorum sırf o yüzden sd lu s10 lite düşünmeye başladım.
-
3 ay s10 plus 2 ayda note 10 plus kullandım herhangibi sorun yaşamadım şebekede,siz hangi hattı kullanıyorsunuz ? -
12499 demiş hem başkasının adına hem kulaklık hediyesi yok saçmalamış -
-
hocam saçma ama bu adam bizden önce nasıl alı veriyor bu garantili cihazları ben bir aya yakındır siparişimi bekliyorum...quote:
Orijinalden alıntı: xmrtx
12499 demiş hem başkasının adına hem kulaklık hediyesi yok saçmalamış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X