Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
824.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar para verip alacağınız cihazın garantisi yok arkadaşlar. Bu kadar para veriyorsanız Apple tercih edin en azından arkasında duruyorlar. Cihazımın telefon ahizesi cızırtı yaptığı için Samsung garantiye gönderdim. Garanti ekranda çizik (darbe falan kesinlikle yok sadece çizik) olduğu için önce ekranın değişmesi için ücret talep etti. Ekranı değişmek istemiyorum siz ahizeyi yapıp gönderin dediğimde öyle olmaz ekran değişmezse tamir etmeyiz deyip para istediler. Bende kabul etmeyince telefonu geri gönderdiler. Ekranı darbeli denilen cihazın resimleri.

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

Buda ayrıntılı inceleme videosu:

• quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

Siz S10+ model telefonunuzu shop.samsung üzerinden almadıysanız belki o yüzden 4.400 lira teklif etmiş olabilirler, aksi halde ben de bilemiyorum nedenini.

Alıntıları Göster
    5 mart yada 6 mart kesin demi hocam cihazlarımızın gelmeme şansı felan varmı bir bilgide yok sitelerde 6 mart felan deniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: neronidas

Bu kadar para verip alacağınız cihazın garantisi yok arkadaşlar. Bu kadar para veriyorsanız Apple tercih edin en azından arkasında duruyorlar. Cihazımın telefon ahizesi cızırtı yaptığı için Samsung garantiye gönderdim. Garanti ekranda çizik (darbe falan kesinlikle yok sadece çizik) olduğu için önce ekranın değişmesi için ücret talep etti. Ekranı değişmek istemiyorum siz ahizeyi yapıp gönderin dediğimde öyle olmaz ekran değişmezse tamir etmeyiz deyip para istediler. Bende kabul etmeyince telefonu geri gönderdiler. Ekranı darbeli denilen cihazın resimleri.

Buda ayrıntılı inceleme videosu:
    Aynı şeyi arkadaşım apple watchinda yaşadı birden kapanıp açılmayan saati apple ekranı çizik diye garantiye sokmadı..

• neronidas kullanıcısına yanıt
    olayı Thh taşıyabilirsin aynı şey benim başıma geldi cat telefon vardı düşmeden kaynaklı çizikler vardı ama telefon donuyor ve ses de problem vardı, delta servis düşmeye bağlı olduğunu söyleyerek yapmadı, hakem heyeti telefonu bilir kişiye gönderdi arızaların düşmeden kaynaklanmadığı kararı çıktı para iadesi aldım. Sizde olayı thh taşıyarak hakkınızı arayabilirsiniz.
  • Arkadaşlar haberlere göre s20 ön sipariş'ten alanlara Amerikada kargolanmaya başlanmış bile. Darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

5 mart yada 6 mart kesin demi hocam cihazlarımızın gelmeme şansı felan varmı bir bilgide yok sitelerde 6 mart felan deniyor...

Alıntıları Göster
    Benim de net bir bilgim yok hocam ama önümüzdeki hafta cihazların elimizde olacağını düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bu arada S20 Ultra'nın kutusundan şeffaf kılıf çıkıyor, almayı düşünen arkadaşların ilk etapta kılıf almak için acele etmesine gerek yok.
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    İşallah planlandığı gibi 6martta verirler cihazları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkiye de sanmıyorum kutudan çıkacağını. Yurt dışında bazı ülkelerde çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ben sordum çıkmıyormuş.
  • Tr paketinde kılıf çıkmıyor kılıf avrupada uzun zamandır paketin içinden çıkıyor zaten note 9 lasmaninda da vardı kılıf.

• Samsung mağazasında inceleme şansım oldu, gerçekten çok güzel bir cihaz. Alanlara hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Birader bi rahat dur ya bu kacinci

• quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Birader bi rahat dur ya bu kacinci
    Hahahha. Snapdragon devam kaptan.. Ne yapayım Note 10 aşığıyım ben. :)
    TR'de kilitsiz Snap bulamadığım için plus aldım ama çıktı karşıma...

Serveri yapar bakarım artık keyfime...

• Sipariş veren arkadaşlar exynosdan kaynaklanan note 10 ve s10 şebeke sorunlarının bu işlemcide olmadığına dair bir bilginiz var mı? Ben cesaret edemiyorum sırf o yüzden sd lu s10 lite düşünmeye başladım.

• Arkadaşlar sahibindede samsung türkiye ürünleri satılmaya başlamış nasıl oluyor bu is
    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

• ubeceren kullanıcısına yanıt
    3 ay s10 plus 2 ayda note 10 plus kullandım herhangibi sorun yaşamadım şebekede,siz hangi hattı kullanıyorsunuz ?
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    12499 demiş hem başkasının adına hem kulaklık hediyesi yok saçmalamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcrow

Arkadaşlar sahibindede samsung türkiye ürünleri satılmaya başlamış nasıl oluyor bu is
    şimdi bu adamlar nereden garantili ürünü temin edi verdi nereden ellerine gecti soru bu ozaman bizim bir aydır bekledigimiz siparişler neden hala 5 mart yada 6 mart deniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

12499 demiş hem başkasının adına hem kulaklık hediyesi yok saçmalamış
    hocam saçma ama bu adam bizden önce nasıl alı veriyor bu garantili cihazları ben bir aya yakındır siparişimi bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.