An itibariyle shop.samsung internet sitesi üzerinden S10+ telefonumu 5.400 liradan değişim kampanyasına vererek 11.999 liraya S20 Ultra siparişi vermiş bulunmaktayım.
Yanında da Galaxy Buds+ hediye gelecek.
Yeni telefon elime ulaştıktan sonra eski telefonumu kargo ile göndereceğim.
Benim gibi değişim ile telefonu almayı düşünen arkadaşlar var ise bilgilendirmek istedim.
İyi akşamlar.
sariduru
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun. Fiyat cihaz düşülerek mi kesiliyor.
vbalikci
kullanıcısına yanıt
Daha önce bende bu şekilde bir telefon almıştım evet eski cihazın fiyatı düşürülüyor kalan fiyatı fatura kesiyorlar
xmrtx
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim. Kardeş soruyor o da alacaktı. Telefonsuz kalacağını düşündüğü için alamıyordı.
sariduru
kullanıcısına yanıt
Merhaba;
Samsung Shop sitesinde S10+ telefon 4400 TL'ye sayılıyor gözükmekte..
5400 TL indirimi nasıl elde edebiliyoruz ?
Aydınlatabilir misiniz ?
Noctivagant
kullanıcısına yanıt
Avrupaya getiriyor da bize getirmiyor demedim hocam. Bahsettiğinizden bilgim var.
ssavtak
kullanıcısına yanıt
Hocam diğer Avrupa ülkeleri bir telefona ortalama 3 4 maaş vermediği için emin olun bu kadar carlamıyorlar. Çünkü telefon denen araç adı üstünde sadece bir araç onlar için. Bizim için ise almak için onca para döktüğümüz doğal olarak ardından da el bebek bskıp kullandığımız bir aygıt.
Olaya bu açıdan bakarak yorumlamak lazım diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
Hayırlı olsun. Fiyat cihaz düşülerek mi kesiliyor.
Sağolun, önce 11.999 TL'lik ödemeyi kredi kartınızdan tahsil ediyorlar, eski telefonunuzu değişim için gönderdiğinizde de 5.400 TL'yi kredi kartına iade ediyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: emperor1907
Merhaba;
Samsung Shop sitesinde S10+ telefon 4400 TL'ye sayılıyor gözükmekte..
5400 TL indirimi nasıl elde edebiliyoruz ?
Aydınlatabilir misiniz ?
Merhaba,
Geçen sene telefonumu shop.samsung üzerinden aldığım için çağrı merkezinden arayıp bu teklifi kendileri yaptılar.
Başka telefonlarda +1.000 TL takas desteği verip vermediklerini sorduğumda; bu desteği yalnızca shop.samsung üzerinden alınan telefonlar için verdiklerini söylediler.
Örneğin, eşimin kullandığı iPhone 6s Plus 64gb cihaz vardı, onu değişime vermek istedim, onun için bu desteği vermediler.
quote:
Orijinalden alıntı: sariduru
Merhaba,
Geçen sene telefonumu shop.samsung üzerinden aldığım için çağrı merkezinden arayıp bu teklifi kendileri yaptılar.
Başka telefonlarda +1.000 TL takas desteği verip vermediklerini sorduğumda; bu desteği yalnızca shop.samsung üzerinden alınan telefonlar için verdiklerini söylediler.
Örneğin, eşimin kullandığı iPhone 6s Plus 64gb cihaz vardı, onu değişime vermek istedim, onun için bu desteği vermediler.
Alıntıları Göster
Banada s10+ için 4400 lira teklif ettiler ama ben aradım onları onlar beni aramadı ayrıca sordum 5400 tl teklif alanlar var diye o kampanya bitti dedi.
iPhone X için ne kadar indirim sağlarlar acaba değişim kampanyasında? Sitesine girdim ama göremedim.
quote:
Orijinalden alıntı: spencermila
Görücü teknosa magzası var baka bilirsiniz
Tüm Teknosa mağazalarında bulunuyor mu? Ben İzmir de oturuyorum rastlamadım.
sariduru
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim ilginiz için, Ultra için üzerine ödememiz gereken fark ciddi derecede fazla.
Plus modeli mi düşünsem diye kararsızım.
ssavtak
kullanıcısına yanıt
bende İzmir de oturuyorum Balçova teknosa ve diğer mağazalarda yok ama mart 4 ile 5 arası gelir dediler
Snappiermnappier
kullanıcısına yanıt
Çok fark var. Bizzat s9+ ile deneyimledim. Eşiminki exynos bendeki snapdragondu. Aynı operatör ile aynı yerde ile 3g 4g çekim kuvvetleri çok farklıydı. Keza wifi ve Bluetooth bağlantılarında da azımsanmayacak sinyal gücü farkı vardı. Ek olarak pubg oyununda full ayarlarda bendeki yağ gibi akarken eşimdekinde fps droplar fazlaca vardı belliydi. Mecbur orta ayara alıyorduk ondakini.
Uzun süreli kullanımlarda şişme diye tabir edilen ağırlaşma onda oluyorken bende olmuyordu. Batarya performansı bende yani 845 chipsette daha başarılı idi.
Ben ikisinide kullandım ve bunları gözlemledim. Gerçekleri antutu testleri ya da aynı anda tıklama yapılarak uygulama açılış hızı testleri yansıtmıyor malesef
Yürüyen Hoparlör
kullanıcısına yanıt
iphone 11 çöpüyle bu cihzlrı mı kıyaslıyorsun ?
Çöp dediğin telefonu millet 5 sene sonra kullanmaya devam ederken S20'nin üzerinden nice sular geçmiş olacak.
SpesifikBrushS
kullanıcısına yanıt
5 sene sonra iphone 11 mi ? Güldürme beni iPhone 8 kullanıyorum ahı gitmiş vahı kalmış 2.5 senelik cihaz. 5 sene hiç bir iphone modelini güncellersen kullanamazsın. iphone 6s in 6 nın hali ortada kasmadan açtığı uygulama yok. Ama 5 senelik s6 edge plus takır takır çalışıyor.