Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
824.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaw he he. Seni 11 başlığına alalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen hoparlörünü al yürü git 😃

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Aynı fikirdeyim. Ultra alınmayacaksa kesinlikle gereksiz. Tek fark kamera. Samsung ayağına sıktı.
    Ya samsung neden ayagina sıksın :)) her sene ayni muhabbetten sıkılmadınız.. s10plus alacagina gir s10 lite al :D
    6 ay bekle note 20 al haha bak bu daha ii oldu...

Hayir biide s20 plus neden alsin mi ? Bu adamlar neden bu telefonu yqpmiski :) yok snaple gelmemis exle gelmiş 5 para etmezmiş :)))

Bu kadar elestiri elestiri elestiri ama yina aliyorsunuz :)

Nese bilgi paylasiyorum henuz TR de herhangibir depoda s20 serisi urun ulasmis degil..

Saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Samsungun bu deri kılıfını seviyorum note10da kullandım,gayet ince hiç büyültmüyor telefonu,12bin tllik telefonu kılıfsız kullanmak zor :)
  • dewr kullanıcısına yanıt
    Ay bitti sayılır hocam 6 gün sonra satışlar baslamak zorunda eminmisiniz ürünlerin gelmediğinden saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Önceden yeni S serisi çıkmaya yakın, konu çok canlı olurdu. Alanlar, ön sipariş verenler, tartışmalar, baya bir curcuna oluyordu.Şimdi ise ölüm sessizliğine bürünüldü. Bu forumda ilgi bu kadar az ise s20 ailesi tr'de ölü doğacak demektir. Yani çok değil, 2018'de s9+'yı çok dediğimiz fiyata 5000 tl'ye alabiliyorduk.Şimdi ise iki katından fazlaya çıktı fiyat. Seneye 20 bin tl olur artık.

Dedeğinizde haklısınız çok fazla rabet yok çünkü,

Qualcomm Snapdragon yada Samsung Exynos işlemcileri karşılaştırması çok yapılıyor ve Qualcomm Snapdragon hep tercih sebebi olmakta.Yeni Saumsung'un amiral gemisi S20 modellerinde Samsung Exynos vede 5G özelliği olmayan ederi yüksek ürünleri satacak ülkemizde.USA'da Qualcomm Snapdragon ve 5G olanı satışta.Avrupa ve ülkemize üvey evlat muamelesi yapmaya başladı.

2.neden lansman ederleri çok yüksek vede almak isteyenler eskisi gibi kuyruklara girmiyor.Bir kaç ay yada yıl sonuna kadar bekleyip 2.000 ile 4.000 arası fiyat düştükten sonra almayı tercih ediyor.Çünkü özellik olarak bir önceki modellerden çok farklı ve insanı cezbedecek donanım yada teknoloji olmadığı için kimse paralarını sokağa atmayı tercih etmiyor.Artık yıllar öncesinde çok gördüğümüz yeni telefon çıkınca hemen değiştireyim çılgınlığı bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 28 Şubat 2020; 2:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Samsungun bu deri kılıfını seviyorum note10da kullandım,gayet ince hiç büyültmüyor telefonu,12bin tllik telefonu kılıfsız kullanmak zor :)
    Peki sen cihazını aldınmı yoksa sadece kılıfmı geldi önceden...
  • Samsung ülkemize de snapdragon versiyonunu getirmediği sürece çöp telefondur.

Ben anlamıyorım kullanıcılar android telefonlarda snapdragon hariç herhangi bir chipsete sahip bir telefona nasıl para veriyorlar.

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    Cihazı aldım ama daha haliyle gelmedi 6 marttan sonra..
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    ürünler Türkiyede ama depolara sevk edilmedi

Hadi artik hocam depolara gelsin bi el ativer 😁

cevap için tsk hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

şuan ultura modeli sahibindene düşmedi düşenler ya önsatış yada yurt dışı ama ellerinde yok 5 6 mart arası olacak diyorlar snapdragonlu modele imeil atılıyor bildigim ben türkiyeden aldım 6 martta resmi satış amerikada bildigim 4 yada 5 mart satış

Alıntıları Göster
    H.o , ne kadara geldi internetten mi?
  • İki çipseti de ara ara kullandım. Son kullanıcı açısından hiç bir fark yok.

• 12750 aldım 512 gb hafıza kartı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Samsung ülkemize de snapdragon versiyonunu getirmediği sürece çöp telefondur.

Ben anlamıyorım kullanıcılar android telefonlarda snapdragon hariç herhangi bir chipsete sahip bir telefona nasıl para veriyorlar.
    Sadece ülkemize değil Avrupa ülkelerine de getirmiyor. Bize özgü bir durum değil.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Çok doğru bir saptama bence bu. Sanırım bu forumlarda bu çok fazla abartılıyor, gözle zor görülecek hissiyatlar ve farklar için devamlı yaygara yapılıyor. Diğer Avrupa ülkeleri kullanıcıları da böyle mi acaba??
  • Yasadigim ulkedeki fiyati s20 ultra 8.754TL.

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

• Hangi ülke hocam burası. Bizde hala görücüye çıkmadı. Burada satılmaya bile başlanmış hayret
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Mauritius 🇲🇺

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.