Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.868
Cevap
109
Favori
823.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam avukat vs uğraşmanız lazım. Keşke bekleseydiniz. Sadece onların satmasıda garip. Kayıt yok yazmasıda garip.. Kulaklık olayına başvuru demişsiniz oda bir garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kentpark beşi dedi. Mm da yarın olabilir flan dedi ma emin değiller. Filip vardı. İnceledim. Güzel cihaz.
    Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşı telaşlandırmayın hemen 😀 kulaklik olayi resmi satış günü basvurulabilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: RickTheSizzler

Hocam avukat vs uğraşmanız lazım. Keşke bekleseydiniz. Sadece onların satmasıda garip. Kayıt yok yazmasıda garip.. Kulaklık olayına başvuru demişsiniz oda bir garip.
    cok yaptım sorunsuz oldu tüm işlerim şimdi güncelleme yapıyorum cihazın ayarlar kısmında resmi yazıyor nedir acaba bu Resmi yazısı
  • barisacar B kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bende telaşlandırmak istememde kutu falan açık mıydı? Saat geçti şuan ama yarın bir samsungu ara konuş geç olmadan.

• Yarın bir cok bayide olacağını düşünüyorum ama satış yapılır mı bilmiyorum.

• RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt
    kamera icin gelen güncelleme var onu yapıyorum cekip atarım buraya
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Resmî demek stock rom demek yani custom değil. Hocam cihaz orjinaldir onda sorun yok o zamanda yurt dışı olmasın yeter. Cihaz hakkında bölümüne girip yazılım kısmına bakar mısınız bi TUR yazıyor mu?

• quote:

Hocam valla bende telaşlandırmak istememde kutu falan açık mıydı? Saat geçti şuan ama yarın bir samsungu ara konuş geç olmadan.
    bandı adam parayı alınca gözümün önünde söktü herşeyine baktım faturasını alınca kulaklıkta gelecektir inanın bana sorun olsa idi biraderim almazdı yanımda iken
  • quote:

Resmî demek stock rom demek yani custom değil. Hocam cihaz orjinaldir onda sorun yok o zamanda yurt dışı olmasın yeter. Cihaz hakkında bölümüne girip yazılım kısmına bakar mısınız bi TUR yazıyor mu?
    o paylaştıgım fotodaki garanti etiketi nedir acaba
    Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Note 10dada aynı senin gibi almıştım. Kulakligada sonradab basvurup aldik. Peki adam nasil satis tarihinden once satabilmis soyledimi, birde faturayi bugun tarihlimi kesti yoksa satis tarihindeki kesecek

Samsung Garantili demek. Bazıları Ithalatçi garantili oluyor..

Yazılım kısmını bi konrol edin siz yinede TUR yazıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: barisacar

Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Note 10dada aynı senin gibi almıştım. Kulakligada sonradab basvurup aldik. Peki adam nasil satis tarihinden once satabilmis soyledimi, birde faturayi bugun tarihlimi kesti yoksa satis tarihindeki kesecek
    sormadım sorsam da cevap vermeyecekti bildigimden sormadım sonucta bana cihaz lazımdı onuda aldım faturasını verince kulaklık başvurusunuda 7 sinde yapacagım o tarihlerde kayıt işide hallolur şuan satışı kacak oldugu icin olsa gerek kayıt görünmüyor...
  • RickTheSizzler R kullanıcısına yanıt
    güncelleme bitmedi bitsin bakacagım...
  • quote:

zannımca bunların samsungta bir arkadaşları vardı onun vasıtası ile işi yapı verdiler bana öylede geliyor...
  • quote:

servis sağlayacı yazılımı kısmında tur tur tur tur yazıyor
  • Hayırlısı olsun o zaman. İciniz rahat olsun TR cihazı

• quote:

Hayırlısı olsun o zaman. İciniz rahat olsun TR cihazı
    saolun hocam emin olmadan asla iş yapmam ama meilde bu yazıyor kurulumu yapmaya başladıgım an geldi...

✅ Spencer, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G kurulumunuzu en yeni Google uygulamalarıyla tamamlayın
  • quote:

bir anlık cekim yarın daha detaylı cekecegim gün ışıgındaSamsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 2 Mart 2020; 20:29:57 >

• quote:

kutu acılışı bile cıkmış...türkce video
    Tekno Safariyoutube
    SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA 5G - KUTU AÇILIŞI
    https://www.youtube.com/watch?v=hfXesxnJ9VA

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.