Hocam araya Ultra'yı da ekleyip kıyaslarsak; Ultra daha çok kamera amaçlı kullananlar almalı çünkü o kabalıkta bir telefonu kullanmak cidden zor oluyor. Bence 6.7" boyutta olan telefonlar ideal boyut oldu. Bi tık ufağı da olabilir tercihen. O yüzden S23 Plus düşünürüm ben. S21-S22 den gördüğüm kadarıyla ekran boyutları ufak olsa da kibar duruyor aslında tam kullanmalık telefon ama bir şey izlerken, uğraşırken falan ekran boyutu önemli oluyor. Plus iyidir. Kamera çıkıntısı da can yakmıyor Ultra'lar gibi. Spotify kullanmadığım için bilemeyeceğim. |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (725. sayfa)

-
-
Hocam his bakımından ve görünüş açısından harika ama kardeşimde S21 FE var arada alıyorum, bakıyorum, düz ekran da iyiymiş be diyorum. Ekran çözünürlüğü açısından maalesef öyle oldu. Çoğunluk yeterli dese de qHD ekranda FHD çözünürlük kullanmak bence FHD'ye göre daha iyi oluyor. qHD kullanıp 120 Hz kullanmak can yakabilir ona anlam veriyorum ama FHD 120Hz olsun panel qHD olsun yine :)
-
Bu arada sonunda telefon jet gibi oldu be animasyon hızlarını olması gerektiği gibi hızlandırmışlar. S23 düşünmeyede bilirim yani böyle stabil devam ederse. Bir de pil değişirim. Güç tuşu da az bişe eskidi gibi onu da elden geçiririm başka sıkıntı yok çok şükür çiziksiz :) Son güncellemeyi yapın derim. Ben güncelleme sonrası sıfırlamadım. Müsait olunca sıfırlamanızı tavsiye ederim.
-
Bu curve ekran estetik olarak harika cidden ama bu ekran filmi olayı beni aşırı yoruyor. Şimdi serviste ekran değişince tekrar orjinal ekran filmli geldi, bir şey olacak diye ödüm patlıyor. Bir öncekinde çıkardıktan sonra yetkili servistede film yaptırdım ama hep kenarlardan kalktı. Cidden curve ekran yerine düzü tercih ederim.
Beni s23'te en üzen şeylerden biri sd card gelmemesi olur. Ben hafıza kartı kullanıyorum ve eğer telefon değişirsem bu imkanım ne yazık ki bitecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 9 Aralık 2022; 17:19:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada kilit ekranında adaptive refresh rate kullanırken ekranın üst bölümde oluşan garip titreşim ve renk değişiminin sebebini buldum. Samsung'un live photosunu kullanıyordum kilit ekranında, sebep buymuş.
Spotify olayını yaşayan varsa o da benden mi kaynaklı yoksa bug mı anlamaya çalışıyorum. İlk müzik bitşnce devam etmiyor duruyor. Kilit ekranından komtrol tuşları bir işe yaramıyor illa uygulamaya girip manuel şekilde yeni şarkıya geçmem gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 9 Aralık 2022; 18:52:6 >
Dostlar youtube music çalarken telefon uykudayken sarki değişmiyor. Sıradaki sarki calmiyor. Hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulaklık tuşundan değiştirince mi hocam? Yoksa sonraki parçaya mı atlamıyor?
Sonraki Parçaya atlamiyor
Böyle bir sorun yaşamadım hocam.
YT Music verileri temizlemeyi denediniz mi?
Belki güç tasarruf ayarlarından kaynaklı olabilir, Uygulama bilgilerinden, Pil ayarını "Kısıtlama Yok" olarak değiştirip bir deneyin isterseniz.
-
S20 TR A13 almış görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bakalım indirdik kuracaz (:
Asla uyku moduna almaya almıştım ama bir de sizin dediğinizi deneyeyim ama brnden başka kimsede olmuyorsa demeki bendeki bir ayardan kaynaklı.
A13 için ilk izlenimim gayet olumlu.
Bakalım inş böyle devam eder.
Kesinlikle ve kesinlikle A13 ile pil daha iyi oldu. 3.5 saat ekran süresi benim icin hayaldi. Şuan sarjim 50 ve 2.5 saat ekran suresi almışım. genel hissiyatıda öyle
Quıck paneli açınca ekran ışığı artıyor bana fazla geliyor, bu herkeste mi böyle.
Bende yok hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X