Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Yeni haftaya girdik halen yok s20+ TR için... 🥵 Hocam bahsettiğiniz özellik One UIda yok. :) Başka bir launcher kurarak bunu yapabilirsiniz. (Nova vb.) Ancak önermem. Şahsen One UI en iyi Android arayüz. 🖖🏼 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (738. sayfa)
-
-
O özelliği good lock uygulamasindan yapabilirsiniz. Samsung un kendi uygulaması. You tube de anlatımı var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Soruyu soran kişi için faydalı olabilir ama o da sürekli arka planda çalışarak şarj yiyen bir eklenti... 🎭
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet olabilir. Ben kurcalarken görmüştüm
Hocam bu amerikan versiyonu da exynos işlemci şuanki kullanımımla bir gün rahat çıkarıyor, sizde durumlar nasıl bu haliyle iyi mi, yoksa batarya süresi konusunda yapmam gereken birşey var mıdır?
Hocam biraz ilgi istiyor Ex. İşlemci.. Üstteki mesajlarında batarya için yaptığım işlemleri göstermiştim.
Bu arada güncelleme geldi. :)
Hadi gözünüz aydın, geç olsun güç olmasın, galeride bahsettiğin özellik geldi mi.
Bu arada güncelleme kaç MB?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrur0253 -- 16 Mayıs 2023; 15:8:22 >
1 gb Civarı hocam evet galerideki özellik gelmiş
-
Adamlara sövmediğin kalmıştı gözünaydın :D ama bu alacagımız son güncellemeler tadını çıkar
-
Hocam bu özellik nedir
Hocam galeri üzerinden obje kesebiliyoruz artık. :)
3 yıllık cihaza bu özelliğin gelmesi beni şaşırttı.
Maahi TechyoutubeSamsung Galaxy S23 Ultra Real Time Stickerhttps://www.youtube.com/shorts/xN5GaYnxAI0?feature=share
Hocam gerçekten az kalsın sövüyordum. Ama halen geriden geliyoruz. 😄
Dediğibiz gibi artık büyük güncellemeler yok. 2 3 ayda bir güvenlik paketi gelir sonra o da kesilir. :)
Ben de güncelleme yaptıktan sonra bu özelliği gördüm ve bence güzel bi özellik.
ekranımda hayalet ekran problemi başgöstermeye başladı bundan kurtulmanın bir problemi yokmudur.bunun artmasını nasıl egellerim
birde s21 autography modu aldı eşimin cihazda yok acaba 20+ kullanıcısı olan bizlere gelecekmi
-
S20 Ultra zamanın ötesinde bir telefondu.S21-S22-S23 serileri o etkiyi yaratamadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
an itibari ile güncelleme geldi denedim çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 21 Mayıs 2023; 1:58:47 > -
Hocam ekran değişimi olmadan kurtulmak söz konusu değil. Yüksek parlaklık dolayısıyla yüksek sıcaklık, şarjda kullanım, uzun süre güneş altında kullanım, uzun süre aynı görüntüde sabit kalma vb. Senaryolardan AMOLED ekranlarda bu durum kaçınılmaz.
Beyaz renklerde mavi, yeşil ve kırmızı aynı anda aktif olduğundan bu durum söz konusu... Siyah tema kullanmak ekranı koruyacaktır. AMOLED olduğu için siyah zeminde hiç bir Led çalışmıyor.
Son güncelleme ile sorun yaşayan oldu mu hiç? Batarya değiştim daha yeni ve şarjı baya baya iyi gitmeye başladı o yüzden kurcalamak istemiyorum :)
Hayalet ekran olması için full parlaklık kullanırken ekranda hep aynı şeyler olması lazım. Onlar yapışıyor ekrana. Bazen geçici oluyor 4 5 saat sonra kayboluyorlar. Eğer oylr bir şey ise google play markette burn in fixer diye uygulama var. Ekranda rastgele renkleri geçiş yaptırıyor bu etki daha çabuk geçiyor. Ama dedidigim gibi geçici olan ise geçer.
Amoled yanığı oluşmadan önce ilk olarak geçici izler beliriyor aynı şekil devam ederseniz kalıcı oliyor.
-
Bir haftadır kullanıyorum bir sorun yok hocam. 🙏🏼
s20 de güncellemeler bitmiyor son gelen büyük güncellemeden sonra bugün bir güncelleme daha geldi üst üste bu kadar güncelleme 3 yıllık bir cihaza samsung alkışı hak ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X