S20 batarya mı değişmek istiyorum. 3.5 senedir kullanıyorum. bulunduğum şehirde Kayseri mobil cihaz servisi yok. Ankaradaki servis pili göndermiyor. Benim kargolayıp gelmesini beklemem gerekiyor. Daha önce böyle değiştiren oldumu? Bİldiğiniz bir alternatif var mı? |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (743. sayfa)
-
-
Göndermekten başka seçenek yok galiba yetkili servis için. Ama ilinizde olmaması da şaşırttı. Hocam kaç lira batarya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çevremde Samsung servisinden orijinal parça tedarik eden bir arkadaş var Kendisi tamir tadilat yapmıyor sadece parça satışı yapıyor
Parçalar yine aynı servis gibi 6 ay garantili
Dilerseniz s20 için pil var mı Varsa fiyat ne kadar diye sorabilirim
1190 TL'ye değişiyormuş. Fiyat güzel ama 2 hafta beklerim diye tahmin ediyorum.
-
2 hafta baya uzun, il dışına çıkarsanız o zamana planlayın değişimi
BDH Teknik Servis diye Ankara/ kızılayda bir servise yönlendiriyorlar. onun da googleda kötü yorumları çok. puanı 2.1.
-
Hocam sorarsanız çok iyi olur. trendyol vs bir yerden satış yapıyorsa da alayım
-
Sordum hocam 1100 dedi ama düz binden Yardımcı olurum dedi
Maalesef o şekilde bir satış yapmıyor
İstanbul'da elden veya önce EFT sonra Kargo olarak satış yapıyor
Şahsen daha önce kendisi ile alışverişim olmadı
Tam alacaktım bir ürün fakat sonra gerek kalmadı O ürüne
Sahibinden üzerinde profilini paylaşıyorum orada numarası da mevcut Dilerseniz iletişime geçersiniz Ben WhatsApp'tan sordum s20 için pil durumunu
https://www.sahibinden.com/s/WObScoBU
Bu arada size servis iyi fiyat vermiş şu anda birçok servis pil değişimi için 1700 TL Fiyat veriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
1ay önce güncellediydim. Dün beyaz ekran verdi. Arasıra geliyor ekran ama gidici gibi. 3 yıl bitti. Ekran mı değiştireyim,telefon çöp mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anakart kaynaklı da olabilir ekran kaynaklı da. Belki de bağlantı kaynaklıdır ki en muhtemeli. Servise verip danışın hocam
Merhaba, S20+ sahibiyim, durup dururken ekranda yeşil dikey çizgi çıktı. Düşürme, çarpma sıvı teması vs.. söz konusu değil, çizik dahi yok telefonda. Garantim 2023 ağustosta doldu. Fikri yorumu olan var mı? Geçenlerde güvenlik yaması geldi yükledim. Benim gibi sorun yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdinc305 -- 9 Temmuz 2024; 21:10:19 >
Bunu yaşayan kişiler var ve nedende güncelleme sonrası oldu. İlginç bir durum, bilinçli mi acaba diye düşündürtüyor. Eski telefonlar güncellemeler ile sorunlu hale mi geliyor anlamış değilim.
Youtube da video izliyordum durup dururken çıktı, kullanıcı hatası deyip atıyorlar. 155 dolar ekran, 350 tl işcilik. Düşürsem, kırsam, çarpsam eyvallah ama benim şimdi ne günahım var.
Ekran ayarlarını minimuma indirdim, fhd den hd yaptım. Canlı dan temele indirdim. Telefon ekranı M 14 ünkiyle aynı oldu.soluk.
beyaz ekran gelmesi olayı azaldı. Hızla ısınıyor,şarjı da çabuk bitmeye başladı. Eşimin telefonu,yine Samsung alcam diyor 😆
Güncellleme geldikçe önceki telefonu s6 da böyle böyle yavaşlayıp kapanmıştı. Küreselciler nasıl yeni telefon satacak kimse almazssa.
Bende çok şükür poco x3 pro var,canavar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorun nisan ay'ında başıma geldi ilk başta tek pembe çizgi cıktı ardından pembe çizgi 2 oldu sonra 1 tane de yeşil çizgi çıktı :D garanti de mevcut olmadığı için öyle duruyor telefon..
-
S20 cihazlara Android 14 gelecek mi? Gelecekse zamanı bellimi acaba?
-
Abi gelseydi gelirdi artık gelmez.
biraz forumları kurcaladım da evet gelmeyecek sanırım. Demek oluyor ki artık desteği kesti Samsung S20 cihazlara :( 4 yıla yakındır severek kullandığım cihaza destek gelmemesi üzücü. S24 değişim kampanyasını kaçırdım artık yeni bir kampanya bekleyecez.
-
cihazım son 1 haftadır ara ara kendi kendine kapanıp açılıyor sebebi ne olabilir bir düşünceniz varmı .hep aynı programları kullanıyorum sarj aleti değişikliği bataryayı öldürmüş ondan olabilirmi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X